e ovako.
VAZNO:
prvo, zahvaljujem se kolegi FREAK ON A LEASH sto nam je donirao svoje bas pojacalo, evo mazim ga upravo! (pojacalo, ne freak-a) takodje, hvala na tegljenju, stimanju, sredjivanju i produznom kablu. i sto si ostao sa nama.
zahvaljujem se takodje svom prijatelju srdjanu koji je uz freak-a pomogao sa svime. necu govoriti njegov nick na forumu.
zahvaljujem se jos jednom bubnjaru ciji nick na forumu necu pominjati (faint) sto mi je posudio bubanj.
zahvaljujem se tikiju the legendi za cas elektro-tehnike u artistu, njegovi savjeti su ispostovani koliko su tehnicke mogucnosti dozvoljavale. imamo svoje nesuglasice, ali je nepobitno da voli i hoce pomoci.
zahvaljujem se F.I. jer se ipak pojavila a nije me razbila
zahvaljujem se svim svim svim forumasima sto su dosli, ima stvarno puno nickova, a kontam da je bolje ovako da ih ne nabrajam....da se ta
mistika malo sacuva....ili da ih ipak nabrojim?
zahvaljujem se muzickoj kuci ARS na ukazanoj pomoci u vidu jedne monitorske kutije koju ipak nismo upotrijebili (procitati gore o tehnickim mogucnostima)
zahvaljujem se NTV klubu za ukazan prostor. problem sa komunalnom policijom je nastao zbog problema u komunikaciji izmedju benda i NTV kluba.
ne zahvaljujem se komunalnoj policiji i zelim im da izgore u paklu. i da ih puno boli dok su tamo.
zahvaljujem se jednom maloljetnom bubnjaru za doniranje stalka za cinelu.
zahvaljujem se rakunu slavkanu sto mi je posudio cinele, iako nisam trazio, a on se nije pondio. samo ih je donio i naslagao. hvala.
zahvaljujem se starijim kolegama gitaristima sto su nam iznajmili pojacala bez puno frke, tako reci 'na prvu'. hvala vam puno.
hvala brojnim fotografima, snimke ocekujem bas na ovoj temi.
i hvala svima svima svima koji su dosli.
nadam se da je vama bilo bar upola zabavno koliko nama. nismo nesto ekstra odsvirali, al sve je na plakatu pisalo. ako ga je iko vidio uopste
aj zivjeli