BSE je napisao:
Rakun_Slavko je napisao:
Ljudi si ovde daju previse slobode, a zaboravljaju da svakosvakog uzivo zna. Pola ljudi sa foruma znam ko su u gradu, od toga ih pola poznajem licno, pola znam imenom i prezimenom ko su. Zelis li da sutra tvoje djete cita na internetu ili cuje od nekog kako njegova mama voli nabrzaka, voli dobro popusiti...
eto sta ti je provincija i provincijalci
zar su vasi zivoti stvarno toliko isprazni da morate da se hranite dogadjajima iz zivota ostalih ?
Ni tebi ne bi smetalo da svakom loncu budes poklopac i da smanjis kolicinu i intenzitet filozofiranja, ne spustas gas vec 2 godine...
Mene ne interesuje, ali rekoh fino (kad bi ti se dalo procitati samo!), da nikome ne bi trebalo biti svejedno da li ce sutra djete/roditelj slusati ili sama citati kako joj djete/roditelj, kada i koliko prima/daje, koliko puta, u kojoj pozi, s kojim "pomagalima"... Al ne bi ti procitao, ne daj boze, hajde da odmah kenjam po covjeku, lakse je...
Ako je po tebi provincijalno to sto mene ne zanima da li moja rodjaka/prijateljica oralno zadovoljava svog momka, onda sam provincijalan.
Samo si zamisli situaciju da neka riba pod nekim nickom sve na forumu fino opisuje, i ti onda skontas da ti je to rodjena sestra ili stara