Warrior of the Light je napisao:
@Revan: imaš li ti šta da izjaviš za dnevnik?

Pa imam dosta toga... uglavnom sam sve prokomentarisala putem, ali evo:

Koga zanima još neki detalj, neka pita
Mislim da koncert nije mogao biti bolji. Stvarno nemam šta reći 'moglo je ovako ili onako'. Izbor pjesama odličan i zanimljiv,ni tu nema zamjerke. Bilo mi je bolje nego prošli put, ne samo zato što je trajalo 2h nego mi se činilo i da su se oni više potrudili. Naravno i u oktobru su bili odlični, ali ovaj put je bilo posebno. Ne znam šta bendovima inače fali da odsviraju malo duže od uobičajenih 1.40h... to im je u prosjeku '20min posla više' a ostave potpuno drugi utisak.
Definitivno su trebali snimati DVD, ovdje možda na koncert ne dođe previše ljudi, ali ono što dođe je odlična publika. Ljudi ne dolaze na koncert bezveze jer malo ko ima viška para, pa je odlična atmosfera zagarantovana i sa minimumom posjetilaca. Da im je to neko objasnio, možda bi i bilo snimanja

(ako su razlog neprodane karte). Ako su se pokajali, možda nam za koju godinu navrate i ponovo
Skroz je zanimljivo bilo što je publika onoliko istrajala u traženju Majesty skoro poslije svake pjesme. Pred kraj koncerta je postalo i malo smiješno, svi viču Majesty, Majesty a oni govore k'o maloj djeci evo jedna pjesma ali nije Majesty i onako se gledaju i smiju ne znaju šta će

Posebno mi je drago što su je odsvirali, a s obzirom da su ignorisali ovu želju prvi put (što je donekle iz niza razloga razumljivo) drugi put bi bilo već malo bezobrazno, pogotovo zbog ovoliko insistiranja. Ali kad su je odsvirali vidjeli su šta je u pitanju, onaj komentar da ju je pravo vrijedilo svirati je bio onako od srca, koliko sam primjetila.
Dobro, ako imaju neki razlog da je ne izvode... u redu. Nadam se da to nije tačno, možda se samo malo foliraju s tim izjavama.
Stajala sam u prvom redu, ovaj put nisam imala problema sa spadanjem hlača (i meni se to jednom desilo), ali imam iščupane kose samo mi nije jasno kako, bila je svezana dok je oko mene bila gužva
Iako sam bila na super mjestu, nemam slika jer je svjetlo bilo slabo za moj telefon

a neke koje sam imala priliku uslikati po boljem svjetlu sam propustila zbog vlastite gluposti...
PS
Zerocool, zar Majesty nije bila između LOTR i Mirror Mirror?