Pero_Bombas je napisao:
SIJUKS je napisao:
Kazu da je on preporodio Jagodinu
Da. Gledao sam ga prije nekih pola godine na RTS-u-. Ako je istina pola onog što je rekao, onda je uradio, bez pretjerivanja, 10 puta više nego sve vlasti u BL u zadnjih 15 godina. Riječ je o stipendijama za učenike/studente, odbornici su se odrekli svojih plata jer kao smatraju da je nemoralno da naplaćuju to što rade za dobro grada ili tako nešto... Besplatan ogrijev za Rome i besplatne knjige za sve prvačiće.
Kao što rekoh, bez pretjerivanja.
Inače, gledao sam ovo, ali..
Ako je uradio to što je uradio, onda na ovakve "stvari" ne bi trebalo obraćati pažnju. Krkan jeste, ali Bože moj...
Jagodina u utorak dobija akva-park!
U Jagodini će u utorak biti otvoren prvi akva-park u Srbiji.
Akva-park se prostire na površini od tri hektara i u njemu se nalazi šest bazena za sportske i rekreativne aktivnosti, sa velikim toboganima i drugim vodenim atrakcijama za decu, rečeno je novinarima u SO Jagodina.
Olimpijski bazen je izgradjen po propisima svetske plivačke federacije i ispunjava uslove za takmičenja najvišeg ranga u plivanju i vaterpolu.
Na prostoru parka nalaze se i tereni za mali fudbal, košarku, odbojku, rukomet i odbojku na pesku.
Akva-park se nalazi kod sportske hale "Jasa" i sastavni je deo turističkog kompleksa uz zoološki vrt "Tigar" i izletište "Potok".
Ulaz za sve posetioce u utorak će biti besplatan, a na otvaranju, koje je zakazano za 11 sati, nastupiće i Svetlana Ceca Ražnatović.
(Beta)