banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 00:26

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24442 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 1223  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 09 Jul 2007, 02:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Nije bitno gdje prolazi. Ljepše je od gema dobijenog asevima. Bar meni.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jul 2007, 07:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Ne znam sta da ti kazem.....prije nekoliko godina polufinale i finale su igrali Ivanisevic i Henman i onda Ivanisevic i Rafter.....sve su bili S&V igraci al su oba meca bila predobra.....onoliko emocija, energije i zelje za pobjedom....nekako sam navikao da u wimbledonu gledam takvu igru....a ne ovo neko nadigravanje sa milion izmjena....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jul 2007, 12:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
BlackHand je napisao:
Federer je će za manje od mesec dana napuniti 27 godina, a na njegovu prvu poziciju se već sledeće godine ne bih kladio. Pitanje je da li će poput mladih igrača koji ubiše boga na betonu (poput Đokovića ili Murraya) ili nekog od starijih (Canas, npr..) uspeti da odbrani US Open i Australian. Wimbledon mu je već ove godine bio dobro poljuljan, još ako dodamo činjenicu koliko je imao odmora, može se čak dovesti u pitanje ova peta titula. U svakom slučaju, navijao sam za njega i drago mi je što je po peti put u karijeri osvojio i pridružio se Bjornu Borgu, ali me zaista nervira što tipovi koji su počeli gledati tenis od Indian Wellsa počeli previše filozofirati o stvarima o kojima se ne razumeju.

Neka se niko ovde ne nađe uvređen, ali pazite da sam neki dan imao "raspravu" na faxu sa dva tipa koja su me ubeđivala da je Federer najbolji igrač svih vremena, i da on može sada da prestane da igra tenis i da će naredne dve godine (!) biti prvi...

Od prilike, tome slična je poslednja Astorova izjava. Federer u naredna dva meseca ima oko 2.5k poena da brani, ako mu je stalo do karijere, neće ni pokušati da brani 1,5k..nego će sam odigrati ovaj poslednji GS. Već je velika navala mlađih igrača i pitanje je koliko on još može izdržati tie-breakova, pogotovo kad se pored razjarenog Nadala fizički spreme Djoković, Murray, pa čak i Ančić.

od prvih 30 igraca na atp race listi federer je odigrao najamanje turnira ... a opet je najbolji (na race listi je drugi)... sto se tice godina, o.k. malo sam se zajebo ... ali da je jedan od najboljih svih vremena jeste, u prilog cemu govore i njegovi rezultati ... a to niti sam ja rekao niti izmislio vec cuo od ljudi koji tenis prate mnogo prije nego kada sam se ja rodio ... a od ovih sto sam ja gledao najjaci je ... uz samprasa naravno ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jul 2007, 12:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ja sam ipak misljenja da je on upao tacno u vrijeme kad nema pravih konkurenata.....a sad je vec pocela da stasava ova mladja generacija koja ima jako velikih potencijala.....Federeru su najveci konkurenti trebali bit Tipsarevic, Ferero, Blejk.....medjutim svi su podbacili i rezultat je takav kakav jeste....al sad se polako stvari mjenjaju i to bi trebalo da unese malo zivosti u tenis....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jul 2007, 12:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Stvarno je dosadno zadnjih godina, ali evo Nadal napreduje iz dana u dan, Nole je možda i najkompletniji, ali nikako da dobije šansu protiv Federera u poslednje vrijeme, Murray mu je prekinuo niz u Americi, Gasquet ga je dobio prošle godine, Ančić ga je zadnji dobio na travi, a svi su imali manje od 20 godina u tim trenutcima! Sad su oni zreli, ali Federerov ranking mu daje šansu da igra protiv vrhunskih igrača teku u finalu ili 1/2 finalu, a u tim trenutcima je stvarno najjači što je pokazao i juče! Imao je rano meč protiv Safina, koji je kad je prvi put došao na Wimbledon izjavio: "Da sam znao da se igra na travi, vjerovatno ne bi ni došao!" Kakav car!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jul 2007, 14:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Sondri je napisao:
Imao je rano meč protiv Safina, koji je kad je prvi put došao na Wimbledon izjavio: "Da sam znao da se igra na travi, vjerovatno ne bi ni došao!" Kakav car!!!

Nemoj zezati da nije znao da se Wimbledon igra na travi pa se iznenadio kad je došao? :D
A kad je prvi put došao?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jul 2007, 14:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Sa 17 godina, a već tad je bio najveći "buntovnik" na teniskim terenima svih vremena! Sjećam se finala Australije protiv Tomasa Johansona kad su četiri "call girls" sjedile u njegovoj loži, napucane do maximuma, a prije finala prikazane u novinama slike od prethodne noći, a on uništen od alkohola!!! To finale je naravno izgubio, ali se vratio dve godine kasnije i u 100. izdanju Australian Opena savladao u finalu domaćeg favorita Lleytona Hewitta, a u 1/2 finalu Federera poslije 6h igre! Za njega kažu da je bio "savršen" teniser, bez mane, ali i da je isto tako bio pravi Playboy koji više voli "život" od treninga!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jul 2007, 14:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Nole treći igrač svijeta!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jul 2007, 15:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Sondri je napisao:
Sa 17 godina, a već tad je bio najveći "buntovnik" na teniskim terenima svih vremena! Sjećam se finala Australije protiv Tomasa Johansona kad su četiri "call girls" sjedile u njegovoj loži, napucane do maximuma, a prije finala prikazane u novinama slike od prethodne noći, a on uništen od alkohola!!! To finale je naravno izgubio, ali se vratio dve godine kasnije i u 100. izdanju Australian Opena savladao u finalu domaćeg favorita Lleytona Hewitta, a u 1/2 finalu Federera poslije 6h igre! Za njega kažu da je bio "savršen" teniser, bez mane, ali i da je isto tako bio pravi Playboy koji više voli "život" od treninga!

Safin je sigurno najveci talenat ali po ovom gore se vidi sta mu je bilo draze od tenisa .. Taj mec iz 2005 vs Federera je bio prejak + sto je Federer te godine mozda bio u najboljoj formi ikad, i opet je izgubio. To govori dovoljno o Safinovom talentu :)
E sad opet ide beton gdje je Nole najjaci sigurno :) Jos prije neki mjesec sam rekao da ce on osvojiti US open, nadam se da sam u pravu :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jul 2007, 23:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Đoković u Monte Karlu

http://www.youtube.com/watch?v=ogzMQT1LCNA

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jul 2007, 09:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Maj 2007, 09:29
čim vozi CL-a nema od njega ništa. US open uzima Federer jer je shvatio da će vladati još 2-3 godine i da mu je ovo jedinstvena prilika da stigne Samprasa po broju grand slemova. Đoković može u finale samo ako Nadala neko izbaci prije njihovog eventualnog sudara u polufinalu. Čovek jednostavno nema tu mentalnu snagu da igra do kraja. Ne znam koji *urac nabija čiste lopte u aut. al daleko od linije, 4-5 metara. to mi ne ide nikako u glavu. i nervira me što se stalno izvinjava nekome i krsti se za svaki teško izgubljen poen. od toga nema nikakve koristi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jul 2007, 10:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
splendid je napisao:
čim vozi CL-a nema od njega ništa. US open uzima Federer jer je shvatio da će vladati još 2-3 godine i da mu je ovo jedinstvena prilika da stigne Samprasa po broju grand slemova. Đoković može u finale samo ako Nadala neko izbaci prije njihovog eventualnog sudara u polufinalu. Čovek jednostavno nema tu mentalnu snagu da igra do kraja. Ne znam koji *urac nabija čiste lopte u aut. al daleko od linije, 4-5 metara. to mi ne ide nikako u glavu. i nervira me što se stalno izvinjava nekome i krsti se za svaki teško izgubljen poen. od toga nema nikakve koristi.

Da, mislim stvarno, koju mu je qrac da sa otvorenom ranom na nozi on tu nešto glumi i nabija lopte u aute i sl...I šta on tu izigrava pokazujući svima da je Srbin i ne stideći se svog porekla, yebo mu ja mater...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jul 2007, 11:46 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Nole je pri vrhu godinu dana, a Bik je tri godine br.2!!! Nije bitno što je Bik stariji samo godinu dana, jednostavno ranije je sazreo, odigrao više važnih mečeva i to je to! Đoković jednostavno "zna tenis", nema udarca koji mu predstavlja problem, opasan je na servisu, jedini problem mu je fizička priprema! Vjerovatno će sad malo odmoriti i naći i dobrog kondicionog trenera kao što je našao i trenera za voleje prije Wimbledona i tu se odmah vidio napredak! Dolazi sezona njegove omiljene podloge, harda, gdje će se pokazati da li je zreo za dalje od treće pozicije!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jul 2007, 11:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Može neko da poreda tipove podloga po brzini?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jul 2007, 12:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

1. Grass
2. Hard
3. Clay

Sad imaš milion različitih vrsta podloga koje se spadaju pod hard, to su sve podloge koje nisu clay i grass 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jul 2007, 12:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ja znam za 3 hard podloge: tepih (carpet), parket i beton.....koje su ostale....??

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jul 2007, 13:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Rebound ace (Australian open), Taraflex, Biofelx, Deco Turf (US Open),....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jul 2007, 14:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
A Djokovicu najvise odgovara podloga na US openu .. zato i imam neki osjecaj da bi mogao osvojiti :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jul 2007, 23:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Citiraj:
Pobednici ovogodišnjeg teniskog gren slem turnira US Open u muškom i ženskom singlu dobiće po rekordnih 1,4 miliona dolara (1,02 miliona evra), a ukupan nagradni fond na turniru će prvi put u istoriji premašiti sumu od 19 miliona dolara.
Ukupan nagradni fond turnira, koji će od 27. avgusta do 9. septembra biti održan na terenima "Flašing Medoua" u Njujorku, iznosi 19,6 miliona dolara, što je za milion dolara više nego u 2006. godini, saopštila je danas Američka teniska asocijacija.
Pobednicima u singl konkurenciji prošle godine je pripalo po 1,2 miliona dolara. Ukupan nagradni fond mogao bi da dostigne cifru od čak 22 miliona dolara zbog toga što će najbolja tri igrača u muškoj i ženskoj konkurenciji dobiti bonuse: milion dolara za prvo mesto, 500.000 za drugo i 250.000 za treće. To znači da bi šampioni ovogodišnjeg US Opena mogli da zarade po 2,4 miliona dolara (1,75 miliona evra).

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jul 2007, 23:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Federer „nanišanio” Samprasa
Svetski reket broj jedan Rože Federer izjednačio je rekord Bjerna Borga po broju uzastopnih trijumfa na Vimbldonu, ali nema nameru da se na tome zaustavi. Kao svoj sledeći veliki cilj, Švajcarac je postavio prestizanje Pita Samprasa po broju osvojenih gren slem turnira. „Penzionisani” Amerikanac ima ih 14, a Federer zasad 11. „Voleo bih da izjednačim i taj rekord. Definitivno se osećam fizički i psihički spremnim da još mnogo godina konkurišem za trofeje”, izjavio je Federer. On je Samprasa, koji često kritikuje Federerovu slabu konkurenciju, opisao kao „možda najboljeg igrača u istoriji tenisa”.

„Oboriti njegov rekord nije lako. Morao sam da osvojim pet Vimbldona, tri Australijan opena i tri US opena samo da bih mu se približio. To najbolje pokazuje koliko je Pit bio veliki”.

Federer je priznao da je bio počastvovan što je Borg lično posmatrao njegove mečeve na tek završenom Vimbldonu.

„Veoma je posebno kada jedan velikan dođe na tribine da bi vas gledao. ´Udarile´ su me emocije kada mi je prošle godine u Australiji Rod Lejver uručio pehar. Tek u tom trenutku sam stvarno shvatio da je on prisutan”.

„Ovog puta je bilo malo drugačije. Nisam očekivao da Bjern siđe na teren i uruči mi trofej, ali sam ga primetio u gledalištu i to me je svakako učinilo još malo ponosnijim na sebe”, istakao je šampion iz Švajcarske.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24442 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 1223  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]