Anakin je napisao:
Takodje mnogo toga zavisi i od genetike...ali bas mnogo
Zavisi od genetike. Tako da neki ni vježbama ne mogu postići savršen izgled... Džaba.... Šta se onda buniš?!
Anakin je napisao:
Možda im se ne da? možda misle da i ovako dobro izgledaju? Možda ih boli k*rac za fizičkim izgledom? Ima toliko bitnijih stvari....

Ako već normalno izgledaju nije im toliko stalo da SAVRŠENO izgledaju, zadovoljne su i ovako...
Anakin je napisao:
Mlade cure koje puštaju brkove (pa koji je ovo vjek),"punije" su, a i dalje jedu masnu i nezdravu hranu,previše su mršave - a žele biti još mršavije..., ne drže do higijene (masna kosa,stalno nepočešljane...),e i takvih cura ima mnogo u BL (i to mnogo),niko me u suprotno ne može uvjeriti...
Opet se vraćam na svoju prvu rečenicu.....

To za brkove podržavam i nije mi jasno kako neko može trpiti da svaki dan u ogledalo gleda sopstvene brkove, a ne riješi ih se...
"Punijim" je već pun k*rac dijeta, pa su se malo opustile... Ti ne znaš kako je cijeli život paziti na ishranu. I to baš zbog genetike... Pojedeš jednom 2 reda čokolade i to ti se primi... Pojedeš večeru kasnije i vidiš to na hlačama... Ne uradiš vježbe 1 dan i osjetiš da nisi u formi itd. To svo mučenje te na kraju dovede da ti pukne film.... Evo ja sam npr. godinu dana jela SAMO povrće. Sad kad vidim povrće povraća mi se u startu...
Mršave možda ne žele da budu mršavije nego se ne mogu udebljati, ne prima im se.... Možda jedu k'o kreteni najgoru hranu, al džaba - građa.
Masnu kosu, neurednost, smrad ljudi na ulici, ružno ponašanje, seljakluk itd. uopšte ne želim da opravdavam jer tog ima na svakom koraku i koliko je žena toliko i muškaraca - ako ne i više.
Svako treba sebe prihvatiti kakav jeste i takav će biti najsretniji. Onda će ga i drugi gledati tako kako on sebe vidi. Ovih kritičara mi je pun k*rac.... Nikom ništa ne valja... Sreća oko sebe nemam takvih ljudi....