Bluka je napisao:
_Leo_ je napisao:
vb87 je napisao:
Tacno je, prave se pomocni.
medi je napisao:
Што се тиче Градског стадиона, у току је израда идејног рјешења за комплетну реконструкцију, укључујући трибине са свих страна, а помоћни се "руши".
По мом мишљењу треба срушити и Градски и помоћни стадион а направити нови, прави и укопан стадион негдје мало даље од центра града, нпр. на бањалучком пољу.
Што се тиче тог простора иза стадиона, колико сам ја пратио, тамо је предвиђен РТВ дом.
и на крају шта се гради тамо ?
Tu gdje si ti oznacio se pravi koncertna dvorana a izmedju dvorane i zgrade vlade se pravi RTV dom i poslovni neboder od 12 spratova.
http://www.iu-rs.com/Slike/plan%20prost ... -Aleja.jpgобишао сам градилиште и за сада по ономе што се може видјети граде се понмоћни терени, по површини мислим да ће бити два.. вјероватно је то привремено ријешење, па ће касније да се гради дворана......
filozof sa vrbasa je napisao:
Ma ja sam slusao na TV da se pomocni rusi, zato sto ce tik uz njega biti ministarski stanovi , i da ce ga negdje izmjestiti. Zar niste culi na vjestima da su tu pronasli par rucnih bombi i da se jedna aktivirala i povrjedila jednog gradjevinca! Koja je to budala bila da se oruzja rijesi u samom centru grada! Idiotizam!
ту је била касарна, значи немора да значи да је неко то одложио баш ту......
Logitech je napisao:
DELLBOY je napisao:
RTRS gradi zgradu odmah do zgrade Vlade.
Ono iza sjevernog dijela Borčevog stadiona, tu će biti jedan, a vjerovatno dva pomoćna terena.
njima treba prepoloviti onaj glavni teren. ionako nemogu trčati ni do pola a već zjevaju ko psi. kad nauče igrati nek onda sebi prave stadion (kao zvezda svojevremeno) ili nek idu u ukrajinu
ти док си то искуцао, већ си се уморио........... иначе звезда себи није направила стадион, већ је београдским близанцима држава, војска направила стадион....