banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Avg 2025, 23:21

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 26 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 26 Jun 2007, 17:10 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Okt 2006, 10:20
:lol: To sto si cuo na pijaci je sigurno vjerodostojnije od urbanistickog plana.
Zamisli samo kako bi izgledalo da naprave pomocni teren i da djeca igraju fudbal pored zgrade Vlade. :lol: Cudno kako neki ljudi ne znaju bar malo razmisljati.

Tebi pjevam, tobom se ponosim, majko moja REPUBLIKO SRPSKA.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jul 2007, 11:39 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2007, 08:12
najbolje da sadašnju zgradu vladu dodjele rtrs-u a zgradu skupštine nek pretvore u taj rtv dom. ako ništa drugo, neće biti gužve kao sada

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jul 2007, 11:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
RTRS gradi zgradu odmah do zgrade Vlade.

Ono iza sjevernog dijela Borčevog stadiona, tu će biti jedan, a vjerovatno dva pomoćna terena.

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jul 2007, 12:37 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2007, 08:12
DELLBOY je napisao:

Ono iza sjevernog dijela Borčevog stadiona, tu će biti jedan, a vjerovatno dva pomoćna terena.

njima treba prepoloviti onaj glavni teren. ionako nemogu trčati ni do pola a već zjevaju ko psi. kad nauče igrati nek onda sebi prave stadion (kao zvezda svojevremeno) ili nek idu u ukrajinu

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jul 2007, 13:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Ma ja sam slusao na TV da se pomocni rusi, zato sto ce tik uz njega biti ministarski stanovi , i da ce ga negdje izmjestiti. Zar niste culi na vjestima da su tu pronasli par rucnih bombi i da se jedna aktivirala i povrjedila jednog gradjevinca! Koja je to budala bila da se oruzja rijesi u samom centru grada! Idiotizam!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jul 2007, 10:31 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 17 Maj 2003, 17:03
Bluka je napisao:
_Leo_ je napisao:
vb87 je napisao:
Tacno je, prave se pomocni.

medi je napisao:
Што се тиче Градског стадиона, у току је израда идејног рјешења за комплетну реконструкцију, укључујући трибине са свих страна, а помоћни се "руши".
По мом мишљењу треба срушити и Градски и помоћни стадион а направити нови, прави и укопан стадион негдје мало даље од центра града, нпр. на бањалучком пољу.
Што се тиче тог простора иза стадиона, колико сам ја пратио, тамо је предвиђен РТВ дом.

и на крају шта се гради тамо ?

Tu gdje si ti oznacio se pravi koncertna dvorana a izmedju dvorane i zgrade vlade se pravi RTV dom i poslovni neboder od 12 spratova.

http://www.iu-rs.com/Slike/plan%20prost ... -Aleja.jpg

обишао сам градилиште и за сада по ономе што се може видјети граде се понмоћни терени, по површини мислим да ће бити два.. вјероватно је то привремено ријешење, па ће касније да се гради дворана......

filozof sa vrbasa je napisao:
Ma ja sam slusao na TV da se pomocni rusi, zato sto ce tik uz njega biti ministarski stanovi , i da ce ga negdje izmjestiti. Zar niste culi na vjestima da su tu pronasli par rucnih bombi i da se jedna aktivirala i povrjedila jednog gradjevinca! Koja je to budala bila da se oruzja rijesi u samom centru grada! Idiotizam!

ту је била касарна, значи немора да значи да је неко то одложио баш ту......

Logitech je napisao:
DELLBOY je napisao:

njima treba prepoloviti onaj glavni teren. ionako nemogu trčati ni do pola a već zjevaju ko psi. kad nauče igrati nek onda sebi prave stadion (kao zvezda svojevremeno) ili nek idu u ukrajinu

ти док си то искуцао, већ си се уморио........... иначе звезда себи није направила стадион, већ је београдским близанцима држава, војска направила стадион....

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 26 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]