banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 21:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24442 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 1223  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 08 Jun 2007, 19:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Vader je napisao:
matador je napisao:
jest zivotinja mamu mu :roll:

Šteta što ga nikad do sada nisam gledao, da vidim zašto ga ljudi na forumima zovu "životinja", "zvijer", "vanzemaljac"

O čemu se radi? Pa i drugi pobjeđuju svoje protivnike...

Jel' na Eltinoj kablovskoj ima tih kanala koji prenose ove mečeve?

Reci da se zajebavas :oops:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Jun 2007, 19:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Imaš večeras reprizu na BHT 1, a mislim da će biti i na HRT-u pa gledaj šta je Bik od čovjeka!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Jun 2007, 20:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Ima na HRT2 u 00:30

Ne zezam se, ne gledam mnogo tenis, ali volim gledati završnice na ovim jačim turnirima kad nađem vremena i kad neki kanal koji imam to prenosi, a ne poklopi se to baš često. Volio bih više gledati ali ne stiže se, i danas dok sam gledao prvo polufinale usput sam nešto radio pa nisam sve ni vidio a neke dijelove uopšte nisam gledao.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Jun 2007, 20:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
svaka cas i noletu i jeleni i zimonjicu, a sutra drzimo palceve ani , njoj idu najvce cestitke !!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Jun 2007, 20:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Vader je napisao:
volim gledati završnice na ovim jačim turnirima kad nađem vremena

I nisi gledao Nadala???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Jun 2007, 21:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Ubi ga Životinja. Mogu misliti kako je bilo Đokoviću na terenu, kad sam se ja nervirao pored TV-a, šta čovjek sve stiže i pogađa.

Vader zovu ga životinja, zato što je valjda jedini teniser na svijetu koji može da igra, ne 5, nego 15 setova u istom ritmu. Zato što stiže i nemoguće lopte i zato što udara lopticu nenormalno jako. Rodik recimo praši servis po 240 km/h, ali to je sve, a ovaj forhendom udara lopticu kao bijesan. Odakle mu onolika snaga, nemam pojma...

Ubija on protivnike psihički, kada sustiže nemoguće lopte po ćoškovima terena, i pogađa iz nemogućih pozicija, a što je najgore, svi znaju da on to sve može da stiže i opet se nerviraju kad izvadi neku lopticu iz ugla terena, pa još i napadne vraćajući je...

Imao ga je Đoković u prvom setu, kad se vratio nakon 5:2, i u drugom kad je propustio 40/0 i tri brejk lopte, ali da bi ga pobijedio moraš u razmjeni udaraca sa njim, da tučeš lopticu poput njega, a Đoković je još nejak da toliko razmjenjuje udarce sa njim, bar na sporoj podlozi. Kad dođe trava i beton, vidjećemo onda Nadala. U Majamiju ga je Đoković počistio sa terena i ovaj to još ne može prežaliti.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Jun 2007, 21:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

A zar Nadal ne može da nabija lotpu iz sve snage i na travi i betonu? I da u istom ritmu i tada igra 15 setova? Jedino što tada ne može da kliže po šljaci :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Jun 2007, 21:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

na travi i betonu je lopticamnogo brza nego na sljaci koja je mnogo usporava, i onda tu dolaze do izrazaja igraci koji imaju jaci servis ... i jace udarce uopste ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Jun 2007, 21:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Vader je napisao:
A zar Nadal ne može da nabija lotpu iz sve snage i na travi i betonu? I da u istom ritmu i tada igra 15 setova? Jedino što tada ne može da kliže po šljaci :)

i jos nesto nije fazon u njegovom nabijanju iz sve snage vec u njegovom vracanju svega ... a on i nije neki "nabijac", vise djeluje pasivno ali vraca sve ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Jun 2007, 22:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Vader je napisao:

On je jednostavno fizicki prespreman, o tome se radi. Sljaka je najsporija podloga, tako da ima vise vremena da stize one lopte koje drugi teniseri ne bi stigli. Uz to je mlad, ima vremena da radi na onim stvarima kod kojih gresi, jaca udarac, povecava preciznost i to je to..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Jun 2007, 23:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Ana igra danas u 15 sati po našem vremenu?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jun 2007, 01:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Evo sad sam pogledao ovaj skraćeni snimak na HTR2. Pa dobro, prvi set se Đoković odlično vratio sa 5:2 a i u drugom je imao break šansu na samom kraju seta, i u ta dva seta se nije vidjelo da je Nadal nešto značajno bolji. U trećem setu je Đoković bio umorniji (mislim da je to kasnije izjavio) i tu je došla do izražaja Nadalova fizička spremnost. Mada sve kad se sabere Đokoviću treba još puno da ozbiljnije zaprijeti Nadalu, bar na šljaci.
Davidenko je bio puno bliži pobjedi protiv Federara, to je moglo završiti i 3:0 za Davidenka, nijanse su u pitanju, a i Federerova odlična (najbolja) igra kad su bitni poeni i gemovi u pitanju.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jun 2007, 14:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Gubi Ana 1:0 :(

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jun 2007, 15:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Ana glat izgubi

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jun 2007, 15:28 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Feb 2006, 21:41
Jebiga gotovo,baš je izgazala gadno.Još uvijek je Žastin daleko najjača teniserka.Mada realno i ovo je veliki uspjeh za Srpski tenis,svaka čast i možda dogodine bude još bolje.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jun 2007, 15:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Nije fer što je Ana izgubila. Puno je ljepša od Henin. :)

Izgubila je na psihu koliko vidim, samo par minuta poslije meča je izjavila da je dobro počela (što i jeste) ali da je od tog prvog brejka od Henin postala nervozna...i to je to. Mislim da je tenis sport u kome psiha i mentalna snaga imaju veću ulogu nego u bilo kom drugom sportu. I to je teže "naučiti" nego bekende, forhende, servise i drugo.

Poslednji put menjao Vader dana 09 Jun 2007, 16:29, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jun 2007, 16:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Svaka čast srpskim teniserima i teniserkama koji su na Serbian Openu izborili tri polufinala i dva finala!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jun 2007, 16:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

glatko izgubi ali do godine ce biti bolje , a vec za par nedjelja je wibledon pa cemo opet da zarimo...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jun 2007, 17:07 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Feb 2006, 21:41
Astor_Piazzolla je napisao:
glatko izgubi ali do godine ce biti bolje , a vec za par nedjelja je wibledon pa cemo opet da zarimo...

Iskreno se nadam.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jun 2007, 18:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Povodom velikog uspeha na Rolan Garosu Skupština grada Beograda će u nedelju organizovati doček za srpske tenisere i teniserke.

Program će početi u 19.30 časova ispred Starog dvora (Skupština grada), a očekuje se da Ana Ivanović, Jelena Janković i Novak Đoković oko 20.30 časova budu na čuvenoj terasi.

Gradska skupština je pozvala Beograđane da dođu i pozdrave naše tenisere.

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24442 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 1223  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]