Flash, uslikaću ti svoju sobu dok je malo spremim..
Moja je veća, al čisto da vidiš šta sve ima....
Ako nećeš ormare, onda ćeš imati dosta više prostora.... Tv stavi na neku policu na zidu....
Za komp napravi (ili kupi, sad su prejeftini) sto i stavi ga u ćoše... Najbolje kraj prozora... Napravi sto na čijem jednom dijelu možeš i pisat. Pošto imaš lcd, sto neće biti prevelik....
Polica uvijek treba. Ja mrzim ivericu, al sam bila primorana da od tog napravim namještaj u svojoj sobi. Al sam prošle god u Ikei vidjela ivericu koja kao da nije lakirana... Kao da je samo kora s drveta skinuta, onako kruta kad se pipne i boja drveta, skroz svijetla. To mi se strašno svidjelo i ako to nađeš, biće super....
Što se tiče kreveta, ja sam uzela kauč na rasklapanje i zeznula se... Jedva da i sama mogu stati na njega... Dakle, ako u budućnosti budeš dovodio curu, bolje uzmi nešto šire...

Meni se sviđaju oni japanski kreveti, skroz niski, a prostrani. Možda ćeš naći nešto takvo, a i krevet je, mislim, jeftin da se napravi...
Te boje su skupe (Benetton style) i mislim da je jedna limenka 25 maraka. Al čuh da su u Centrumu jeftinije, pa provjeri. Lijepo bi bilo da imaš plavo-žute zidove. Kod mene je zeleno žuto by Jupol i svaki dan se žestim kad se probudim što sam krečila Jupolom!!!
Da bi ti stale sve stvari napravi si neku vitrinicu s dvoje vrata i neki mali ladičar... Dovoljno je da ti vitrinica bude 1mX1.5mX0.5m, a ladičar po potrebi. Sam znaš koliko stvari imaš za ladice...