mali_veseljak je napisao:
Astor_Piazzolla je napisao:
mali_veseljak je napisao:
SIJUKS je napisao:
Ja sam rodjen i zivim u BL i drago mi je sto su Laktasi usli u Premier ligu.Ovde se pise o nekim neregularnostima a vise od pola ljudi nije upucenja u stvarna desavanja.Zar niko da spomene utakmicu Laktasi-Mladost Gacko kada je ponisten cist go Laktasima tj lopta je usla u go i prosla ispod mreze a sudija se pravio budalala.Taj go je obisao Evropske televizije i usao u anale,a posle za zelenim stolom ocigledan go uopste nije priznat.Je su li Laktasi mozda krivi sto u Borcu igraju tatini sinovi,sto je prodata utakmica Zepcu?Ljudi nemojmo biti ljubomorni,bolje da nam komsije igraju Premijer ligu nego neki likovi tamo daleko.Zna li neko da su Laktasi jedini klub iz KRAJINE sto ce nas predstavljati u Premijer ligi?Narvano ja kao rodjeni Banjalucanin vise volim Borac ali kad ga nema navijacu za komsije,a dace bog da se i Borac vrati na stare staze i da gledamo derbi Borac-Laktasi i da svi zajedno navijamo za Borac.
Ovako govori neko ko iskreno voli sport i srpski fudbal. Ljudi pa 99% navijaca FK Laktasa navija za Borac BL. Dosta ih ide non-stop na utakmice Borca. Normalno je da navijaju i za Laktase. mislim da politika nema nikakve veze sa ispadanjem borca iz lige. pa i kad je bio SDS a i SNSD borac je uvijek bio los u premijer ligi.
o.k. , recimo da si u pravu , a kako onda objasnjavas igokeu ?
Rekoh LAKTASA, pod tim nisam mislio na Aleksandrovac i ostala okolna sela. Da ti samo znas koliko smo mi iz Laktasa, koji navijamo za Borac, imali prije problema zbog toga.
kao aleksandrovac nema veze sa laktasima

he ... ali dobro ...
vjerujem da ljudi u laktasima navijaju borac ali shvati da je sramota da Banjaluka nema prvoligasa a Laktasi imaju , i shvati da se radi o muckama .... ja drugacije ne mogu da objasnim citavo stanje u BH fudbalu niti veliki budzet F.K. Laktasi ... ako grijesim ispravi me ...