banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Maj 2025, 13:16

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 190 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: FK Laktasi!!!
PostPoslato: 02 Jun 2007, 19:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Pobijedili smo Borac 1:3 i osigurali ulazak u Premijer Ligu! TOOOOOOOOOOOOO!!! :D

На высокий берег на крутой.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Jun 2007, 19:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Prva liga Prva liga Prva liga Prva liga Prva liga Prva liga Prva liga Prva liga Prva liga Prva liga Prva liga Prva liga Prva liga Prva liga Prva liga Prva liga Prva liga Prva liga Prva liga Prva liga Prva liga Prva liga Prva liga Prva liga Prva liga Prva liga Prva liga Prva liga Prva liga Prva liga Prva liga Prva liga Prva liga Prva liga Prva liga Prva liga Prva liga Prva liga Prva liga Prva liga Prva liga Prva liga Prva liga Prva liga Prva liga Prva liga Prva liga Prva liga Prva liga :drinking: :drinking: :drinking:

Dabogda sledece sezone najmanje kup UEFA igrali

Vrh

Tema posta: Re: FK Laktasi!!!
PostPoslato: 02 Jun 2007, 19:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Nek@d_sam_bio_W@lter je napisao:
Pobijedili smo Borac 1:3 i osigurali ulazak u Premijer Ligu! TOOOOOOOOOOOOO!!! :D

Kako nisi iso na utakmicu?Ja nocas spavao kod Todora i bio jutros u Laktasima a narod se sprema za tekmu,puna 3 busa.Hteo i ja ici al morao na posao

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2007, 19:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

SIJUKS je napisao:
Hteo i ja ici al morao na posao

Sirotinja :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2007, 19:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Vuk_samotnjak je napisao:
SIJUKS je napisao:
Hteo i ja ici al morao na posao

Sirotinja :lol: :lol: :lol:

Suti ubi me mamurluk,sinoc bio u Kantriju sveta zemlja gorila :D

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2007, 19:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

SIJUKS je napisao:

Sta je reci ubi te skela i mistrija :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2007, 19:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

SIJUKS je napisao:

Ma kaka skela,slavili 10 god mature

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Jun 2007, 19:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Imao sam obaveza ali je zato Mali_Veseljak(brat) bio i ocekujem informacije iz prve ruke. Da,doslo je do prekida jer su igraci Borca napali sudiju. Utakmica nije zavrsena.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Jun 2007, 19:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Znaci platio Mile sudiji :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Jun 2007, 19:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

SIJUKS je napisao:
Znaci platio Mile sudiji :D

Ma gurno im sicu neku :D

Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Jun 2007, 23:13 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 25 Avg 2003, 10:10
Forza Laktasi!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jun 2007, 08:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
najgora moguca vijest za banjalucki sport ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jun 2007, 08:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Astor_Piazzolla je napisao:

HM...zasto? Zato sto ce vecina sponzora preci u Laktase? Ako je zbog toga ne treba ti biti zao. Imao je borac te sponzore pa ljudi u upravi sta nisu napravili. Ja sam iz Laktasa i navijao sam za Borac u premijer ligi,za Laktase isto ali po ovim seoskim ligama. Sada su oni u premijer liogi i drago mi je. To sto uspjeh Laktasa povezuju sa Dodikom samo je zlonamjernost.

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2007, 08:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
SIJUKS je napisao:
SIJUKS je napisao:

Ma kaka skela,slavili 10 god mature

Zar si ti isao u skolu?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jun 2007, 08:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
Nek@d_sam_bio_W@lter je napisao:
Astor_Piazzolla je napisao:

HM...zasto? Zato sto ce vecina sponzora preci u Laktase? Ako je zbog toga ne treba ti biti zao. Imao je borac te sponzore pa ljudi u upravi sta nisu napravili. Ja sam iz Laktasa i navijao sam za Borac u premijer ligi,za Laktase isto ali po ovim seoskim ligama. Sada su oni u premijer liogi i drago mi je. To sto uspjeh Laktasa povezuju sa Dodikom samo je zlonamjernost.

ajde nemoj da budes smijesan ...

nemam ja nista protiv ni dodika ni laktasa , naprotiv ! ! ! ali cinjenica je da igokea i sad vec F.K. Laktasi igraju dobro i imaju love dok je dodik premier ... a to je sve prolaznog karaktera (kao i modrica) ... sve dok prvu ligu ne budu sacinjavali zeljo, sarajevo, velez, borac, celik, sloboda, zrinjski i eventualno leotar liga nece biti nikakva ... tacnije bice kao i dosada ...

isto kao sto u kosarkaskoj treba da igraju bosna, sloboda, borac i celik i kraj !!!!

jer to su klubovi koji nesto znace i koji ce uvijek zivjeti a te privatne firme ... sve je to od danas do sutra ...

Vrh

Tema posta: ...
PostPoslato: 04 Jun 2007, 09:41 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2007, 19:47
Imao sam priliku odgledati utakmicu...

...Sudija je odradio odlican posao.....dakle,u prvom poluvremenu,odmah na pocetku utakmice Borac iz Samca ostaje bez jednog igraca i tu vec nastaje pobuna u redovima domacih(i imali su puno pravo da vec tada prekinu mec)...i onda nastaje ono sto ni Kusturica ne bi mogao izrezirati...igraci Laktasa bukvalno pustaju igrace Borca da iz neke kontre daju gol i poluvrijeme se zavrsava sa 1:0 u korist domacina....domacin zadovoljan,predomoslili se da prekinu mec jer racunaju na prednost domaceg terena.....velika greska jer je u nastavku meca vidjelo se da su ih strucno navukli....drugo poluvrijeme,sudija navlaci dres Laktasa i pocinje show...od 50 i kusur minute prste golovi....za veoma kratko vrijeme doslo se do 1:3 u korist gostiju iz Laktasa...tu vec pucaju nervi domacinu...tu se vec nije znalo ko je koga dokacio a ponajvise je sudija stradao....rezime,navukli su ih na tako jeftin nacin...Laktasi nose 3 boda,NEPRAVEDNO!
Nedavno su Laktasi na svom terenu protiv Slobode iz N.Grada gubili do pred sam kraj utakmice 0:2...i onda direktiva odradjuje posao....3:2!
Isto tako na domacem terenu protiv prnjavorskog Ljubica,publika se domaca smije jer se iz aviona vidi da je sve izrezirano.
Kako god....nije se cuditi sto nam je fudbal tu gdje jeste jer se sve svodi na skrnavljenje opstinskog budzeta u korist delegata,sudija i ostalih pacova iz saveza!
Ko god kaze da ove kukuruz lige nemaju veze sa lokalnim laznim politicarima taj se vara ali grdno!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jun 2007, 09:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Biće registrovan službeni rezultat 3:0 za Laktaše..

Vrh

Tema posta: Re: ...
PostPoslato: 04 Jun 2007, 10:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Franzzz je napisao:
Imao sam priliku odgledati utakmicu...

...Sudija je odradio odlican posao.....dakle,u prvom poluvremenu,odmah na pocetku utakmice Borac iz Samca ostaje bez jednog igraca i tu vec nastaje pobuna u redovima domacih(i imali su puno pravo da vec tada prekinu mec)...i onda nastaje ono sto ni Kusturica ne bi mogao izrezirati...igraci Laktasa bukvalno pustaju igrace Borca da iz neke kontre daju gol i poluvrijeme se zavrsava sa 1:0 u korist domacina....domacin zadovoljan,predomoslili se da prekinu mec jer racunaju na prednost domaceg terena.....velika greska jer je u nastavku meca vidjelo se da su ih strucno navukli....drugo poluvrijeme,sudija navlaci dres Laktasa i pocinje show...od 50 i kusur minute prste golovi....za veoma kratko vrijeme doslo se do 1:3 u korist gostiju iz Laktasa...tu vec pucaju nervi domacinu...tu se vec nije znalo ko je koga dokacio a ponajvise je sudija stradao....rezime,navukli su ih na tako jeftin nacin...Laktasi nose 3 boda,NEPRAVEDNO!
Nedavno su Laktasi na svom terenu protiv Slobode iz N.Grada gubili do pred sam kraj utakmice 0:2...i onda direktiva odradjuje posao....3:2!
Isto tako na domacem terenu protiv prnjavorskog Ljubica,publika se domaca smije jer se iz aviona vidi da je sve izrezirano.
Kako god....nije se cuditi sto nam je fudbal tu gdje jeste jer se sve svodi na skrnavljenje opstinskog budzeta u korist delegata,sudija i ostalih pacova iz saveza!
Ko god kaze da ove kukuruz lige nemaju veze sa lokalnim laznim politicarima taj se vara ali grdno!

:D :D :D
Pa ne mogu da vjerujem. O kojoj ti utakmici pricas druze?
Navijam za laktase ali cu ti objektivno reci sta je bilo. Od prvog prekrsaja borcevih igraca se vidjelo da ce biti "klanja". Ljudi su namjerno krsili vaznije igrace laktasa. Sudija je sudio nepravedno,ako to znaci da nije sudio domacinski nego kako i treba.Sve oko utakmice je katastrofalno. Redari vrijedjaju cijelo vrijeme igrace laktasa.Igraci borca kod 1:1 gadjaju klupu Laktasa flasama vode??!!Pokazivanje srednjeg prsta navijacima laktasa i pljuvanje po njima da i ne pominjem.Sto je najgore:dva redara na nosilima iznose povrijedjenog igraca Laktasa i cijelo vrijeme ga ljuljaju u nosilima??!!Donose ga do aut linije i ISTRESAJU iz nosila. Odavno nisam vidio ovakav primitivizam i nekulturu. Svi startovi "igraca" Samca su bili nevjerovatno grubi. Ne znam za druge utakmice ali na ovoj je sudjenje bilo korektno. Ne kazem da nije bilo gresaka. Prvi igrac koji je dobio crveni(2 zuta) je to i zasluzio.kod treceg gola za laktase igrac samca udara protivinckog igraca rukom u lice. Golman napada drugog itd. Budi bar malo realan. Pozdrav.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jun 2007, 10:07 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 25 Avg 2003, 10:10
Чујем основани навијачи за следећу сезону у Лакташима

Име : " WIZARDS " :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D 8) hahahahahahahahah

у преводу "чаробњаци" :lol:

ЈОЈ БОЖЕ МИЛИ :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jun 2007, 10:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Makelele je napisao:
Чујем основани навијачи за следећу сезону у Лакташима

Име : " WIZARDS " :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D 8) hahahahahahahahah

у преводу "чаробњаци" :lol:

ЈОЈ БОЖЕ МИЛИ :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

Nisu sada osnovani vec postoje nekih 17-18god. Ja sam kao klinac bio u tim Carobnjacima jos 89'. OK ne moze se to nazvati nekom navijackom grupom ali boze moj...
Ma vazno je samo da vi ismijavate sve sto je iz Laktasa. Ja vam samo mogu reci:
PREMIJER LIGAAA!!!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 190 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]