banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 14:22

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 68 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 02 Jun 2007, 17:50 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Nisam vise imao para nije dala zena :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Jun 2007, 17:56 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Trebao si tražiti bar još za bokserske rukavice za retrovizor :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Jun 2007, 18:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Trenutno drzim dvije kockice dok priglavci ne budu gotovi 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Jun 2007, 20:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Maj 2007, 09:29
eh da. najbolje da mu nabacis neki kacket sa VW logom i stavis ga krov pa nek bude total VW. mislim da ce mu dobro stajati 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Jun 2007, 20:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ma kakav kacket samo da mi priglavci budu gotovi i bice ono po mom ukusu, jos kad sebi pustim Stoju ima da picim ko metak 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Jun 2007, 20:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

to ti je dobro. grand parada.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Jun 2007, 20:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

splendid je napisao:
to ti je dobro. grand parada.
:wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Jun 2007, 20:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Vuk_samotnjak je napisao:
,jos kad sebi pustim Stoju ima da picim ko metak 8)

Prava si seljacina,Stoju slusas,katastrofa

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Jun 2007, 21:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

SIJUKS je napisao:
,jos kad sebi pustim Stoju ima da picim ko metak 8)

Prava si seljacina,Stoju slusas,katastrofa

:lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Jun 2007, 22:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
a jbga sad

dajte, ne ozbiljno, golf 2ca, al ona fabricka, bez ikakvih "sminkanja" pa nije toliko los. Jedino sto ga sad neki napucaju, pa dobiju ruglo od auta.

Jbga, ipak ga moram branit, na njemu sam napravio prve kilometre :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Jun 2007, 22:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:12
http://www.autogaleria.pl/tapety/img/volkswagen/volkswagen_golf_rallye_1989_01_s.jpg
ne bih se sekunde bunio protiv jednog ovakvog G II ;)
ko zna kji je model u pitanju shvata zasto tako mislim

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Jun 2007, 10:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
vise bi se reklo da je golf tradicija nego bolest, zavistnost, seljastvo itd... samo velika vecina u bl ga napucavaju pa dobijaju neku vrstu usminkane kante sto on nije bez sminke, tada ljudi sticu drugacije misljenje o istom i tako i dobijamo ovakve teme....ja licno ne volim golfove, od 1 pa do 5. Cak sta vise mi se ni ne svidjaju a golfa 4 ne bih mogao voziti, uzimajuci u obzir da je svaki 3. auto golf 4...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Jun 2007, 10:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:12
prije pet godina...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Jun 2007, 12:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

golf je u startu bezlican i dosadan auto. tacno je da je stedljiv, ima dobru karoseriju...ali, da li ste se ikada upitali: STA SE TO IMA NA NJEMU POKVARITI? da nema mozda ABS, ESP, klimu, silna cuda elektro tehnike, parking senzore...to sve imaju neki modeli njegove klase: focus (stari i novi), toyota corolla i auris, audi A3, bmw 1, ponke a opel astra. znaci imamo problem: ili su ostali proizvodjaci ludi sto u startnu cijenu daju toliko opreme ili golf (nebitno koji) jednostavno ne pripada tom drustvu. cijenom DA, ostalim NE. to je poenta: golf je jednostavno precenjen, previse nahvaljen, i abnormalno bucan - narocito zimi. tako se ne cuje ni FAP iz 1980.godine

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Jun 2007, 15:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
Samo da dodam par stvari...

Prvo i prvo, vidim ovdje se decki gadjaju ciframa od po nekoliko desetina hiljada maraka... Ljudi, imajte malo obzira prema nama koji zivimo u BiH, jer mnogima od nas je SAN imati i Golfa dizela. Dakle, vi sto vozate tatina auta od po 30-40 hiljada maraka, odmorite malo. Pokusajmo pricati malo o uslovima za voznju kod nas u Bosni i Hercegovini...

Po meni, svako ulaganje u nov automobil ovdje je cista budalastina. Nasi putevi su tako katastrofalni da je grijeh voziti novo auto po njima. Dakle, sve je lijepo i krasno dok je auto novo i u garantnom roku... A sta dalje? Asvalt sa rupama odnosi svoj danak i nas novi ljubimac postaje obicna sklopocija. A nama se vrti u glavi pri samoj pomisli na cifru koju smo za njega izvalili...

Golf II dizel je najbolje auto za nase prilike, a evo i zasto, navescu samo par CINJENICA, pa vi samo prosudite...

1. Golf II se proizvodio u Sarajevu (tacnije u Vogosci) pa samim tim u BiH jos uvijek ima vise nego dovoljno rezervnih dijelova za to auto. Naravno, dijelovi su bagatela i ima ih na svakom koraku, sto se za neka druga auta nebi moglo reci. Moj prijatelj je 2 mjeseca trazio far za Lanciu Prizmu i nije ga nasao. Na kraju je morao da naruci preko nekih ljudi polovan far cak iz Italije... Za Golfa dijelove mozete naci i na trafici...

2. Golf II je poprilicno visoko auto (ukoliko nije spustan naknadno i doradjivan, mehanicki ili izborom niskoprofilnih guma) i odlicno pristaje na nase katastrofalne ceste. Dovoljno je cvrst i elastican. Imao sam priliku da budem vlasnik dva Golfa II D i ni u jednoga se nisam razocarao. Penjao sam se po Bjelasnici u zimskoj sezoni bez lanaca (sa novim Savinim S3 gumama) visocije nego moj sef (Svicarac) koji je vozio Toyota 4 Runner sa pogonom na sva 4 tocka. Vecina vas nece povjerovati, ali istina je, postoje i svijedoci...

3. Ekonomski momenat! Naravno, svi smo mi ljudi sa ogranicenim primanjima, pa cak i ja, koji radim za UN i imam, za nase uslove, nadprosjecnu platu. Medjutim, zasto placati VISE kada mozete isti put da predjete sa MANJE goriva? Jeli bas Golf II D toliko bucan i neudoban? Jesmo li svi vec zaboravili RAT, buku i neimastinu? Naravno, ako ste kupili Golfa II D koji je zapusten i nije odrzavan, on ce da bude bucan. Medjutim, imao sam priliku imati Golfa II D koji je radio tise nego neki Golfovi II GTI. Dakle, sve je to od auta do auta... Golf II D, ukoliko je ispravan i sa dobro stelovanom bos pumpom, ima vise nego zadovoljavajucu potrosnju za nase uslove zivota.

4. Izdrzljivost! Vecina vlasnika Golfova II D nisu ni svijesni koliko je to izdrzljivo auto. Moj Golf II D je bio uvezen iz Njemacke, zatim koristen 2 godine za potrebe Auto-skole i na kraju je dosao meni u ruke. Kada sam ga prodavao vec je brojao preko 300.000 km. Njegov motor nikada nije otvaran! Samo redovna zamjena ULJA (koje treba pazljivo odabrati), zupcastog remena, naftnog i uljnog filtera i grijaca za naftu. Za one koji ne znaju, Golfovi II D su za vrijeme rata vozeni i na Loz Ulje, Trafo Ulje i ko zna na sto NE, i jos uvijek su u voznom stanju... Pokusajte sada u nekoga novoga dizelasa nasuti trafo ulje, pa cemo vidjeti rezultate...
Rezultate cemo vidjeti i kada neki novi DAEWOO, HUNDAY ili sl. vozilo bude citalo 300.000 predjenih kilometara... Mnogo srece...

Bitna razlika izmedju Golfa II B i Golfa II D je i u tome sto se Golf II D mnogo manje kvari nego benzinac. Dakle, ako vas Golf II D upali, slobodno krenite na put. On se vise nece ugasiti dok god imate goriva i dok ga sami ne ugasite... Njegova masina odradjuje posao... Za benzinca se to nebi dalo reci... Svijecice, karburatori ili elektronika (kod GTI modela), benzinski filteri, razvodnici paljenja, platine... Hiljadu peripetija i hiljadu problema...

I jos da ne zaboravim. Golf II uz male korekcije moze da bude jako lijepo auto. Naravno, danas djikani nakaze auta na mnoge nacine... Ali, uz malo smisla za estetiku, malo dobre volje, vremena i para, mozete od svoga Golfa II da napravite autic za kojim ce ljudi da se okrecu... Sigurno...

Mnogi ce sada da ospu po meni drvlje i kamenje, ali napominjem da sam bio vlasnik vise razlicitih auta i imam pravo da iznesem svoj stav. Ni jedno auto nisam DOBIO NA POKLON od tate ili bilo koga, vec sam svaki sam zaradio. Stoga, zamolio bih mamine i tatine sinove da mi ne repliciraju sada, jer zaista nemam namjeru da ulazim u rasprave. Ja se zadovoljavam sa stvarima koje mogu sam sebi da priustim i u tome vidim i svoju velicinu. Mislim da mi nebi bas predstavljalo zadovoljstvo da vozim tatin BMW ili Mecku a da nemam svoga Golfa II D ili nesto slicno. Nadam se da me razumijete...

Svim vozacima pozdrav i sreca na putu, ma gdje da ste se uputili i bez obzira sa kojim autom. Uz ovoliku kolicinu budala na cesti, sreca nam je svima i te kako potrebna...

Ultra!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jun 2007, 08:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Trenutno drzim dvije kockice dok priglavci ne budu gotovi 8)

E bezveze ti je Golf-ać. Nema ništa od dodatne opreme. Gdje ti je kuka sa teniskom lopticom i gdje su ti pak tregeri???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jun 2007, 10:02 
Slika

Ovakav je moj Golf dao na tuning 2.500 evra :D

Faco...kad ces provozati raju sa foruma.....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jun 2007, 20:04 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jun 2007, 20:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Jos kad Vuk pusti do daske Stoju i metak ima da sveta zemlja gori :lol: :lol: :lol:

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jun 2007, 20:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

SIJUKS je napisao:
Jos kad Vuk pusti do daske Stoju i metak ima da sveta zemlja gori :lol: :lol: :lol:

Bez zvukova Stoje i Ćane to nebi bilo isto auto

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 68 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]