banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Maj 2025, 20:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 65 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 24 Apr 2007, 14:38 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 27 Jun 2005, 23:52
Ovo je tema o rafinerijama..., a ne o VITA!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Apr 2007, 16:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2005, 10:15
stvarno , tema o rafinerijama :) Izvinjavam se, jos kada bi neko bio tako dobar da obrise postove pocevsi od moga prvoda...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Maj 2007, 06:55 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Mar 2007, 23:21
BlackHand je napisao:
E nek si ga tako lepo posavetovao. Inače taj poslovni.hr je jako kvalitetan ekonomski forum na kome si ti naravno registrovan kao hakela9, ali onda si registrovao još jedan nalog "edo," koji ti služi samo za temu VITA-R-A koji je otvorila Prof. Zlata Bartl, i na toj temi naravno, samo predviđaš neograničen rast Vitaminke, jer ti imaš te podatke iz samog vrha pregovaračkog tima.

Tebi za informaciju:
Poslovni ima oko 8 000 registriranih korisnika,a gosti oko par desetaka tisuća.
što se tiče mojih nickova,imam ja njih hrpu i svi pišu prvenstveno za moju dobrobit ,ali i za svakog ko shvati da ja ne lažem već da govorim istinu.
Toliko od mene, a što se tiče RNAF-a i VITA-ke ,samo osoba sa mentalnim ograničenjem može tvrditi da neće rasti!
To pisanje opravdavam samo ,ukoliko nisi još kupio RNAF iVITA :wink:

Vrh

Tema posta: novi
PostPoslato: 11 Maj 2007, 17:38 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 11 Maj 2007, 17:28
malo sam citao sta mislite o svemu ali moze li se neko pohvaliti da mjesecno na rafineriji ili na bilo kojoj akciji prateci dizanje i spustanje cijena zaradjuje hljeb.
To bih volio cuti jer ja tako radim i evo vam jedna info pon ,uto raste rnaf na 2.1do2.14.
Pa ako bi mogli i vi nesto da ponudite ,mislim na info a ne pretpostavke.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Maj 2007, 08:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Aha, a ti si u ovo ubeđen jer... ?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Maj 2007, 17:48 
Početnik
Početnik

nema jer gledaj

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Maj 2007, 17:57 
Početnik
Početnik

informacija je najskuplja u ovom poslu,ova je gratis, ako neko poslije mene ne stavi neku info iskoristivu, onda je ovaj forum samo naklapanje.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Maj 2007, 10:13 
Početnik
Početnik

molio bih za ispravku ovo bi se trebalo desiti u toku sedmice jer su sada u prvom planu hetr i gacko pa se ovo moje malo mora odloziti ali u svakom slucaju eto jos jedne info

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Maj 2007, 14:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:58
samo napred.

koliko košta informacija?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Maj 2007, 18:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 22:04
BlackHand je napisao:
Aha, a ti si u ovo ubeđen jer... ?

jer ima akcije i dize cijenu :) haha :)

molim da se ne obazirete na ovakve izjave.

Beckett: We're in another galaxy. How much more out can you get?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Maj 2007, 21:17 
Početnik
Početnik

smjesko je u pravu ali nije valjda da vi imate toliko para da i kad bi se zakacili na ovo da bi kao nesto mogli uraditi ha ha i jos jednom ha.
nego sta mislite kad puste gacko na berzu kolika ce biti cijena?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Maj 2007, 13:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:58
dokle dođe tvoj rnaf?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Maj 2007, 00:09 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 14 Nov 2001, 01:00
market je pao zbog nejasnoca i neizvjesnosti oko RITE,misljenja sam da ce se sutra i prekosutra na konferenciji stvari razotkriti,odnosno pojasniti ovo sa RITE ako bude pozitivne vjesti market ode iduce sedmice strahovito gore jos kad padne 24maja odluka KV za RNAF ali ako ovo oko RITE bude pokusaj prevare malih akcionara od strane vlade Rs market ce nastaviti da klizi ka ponoru

Kladionica
Kladjenje na internetu
Novosti

Scommesse Online
Paris Sportifs

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Maj 2007, 09:25 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Jul 2004, 11:47
Ovo sa RITE Gacko i Cesima se moze nazvati "povecanjem kapitala" (ne znam kako bih ispravno strucno preveo - na njemackom se kaze Kapitalerhöhung), sto ce iskusni brokeri na vrijeme uvidjeti i poceti prodavati akcije. Kako to inace biva, nastradace mali akcionari...

Ja se samo nadam da ce prenos vrijednosti iz sadasnje firme kao pravnog lica u novo pravno lice, koje ce osnovati RITE Gacko i Cesi, biti obavljen na transparentan nacin, da ne bude opet nekih malverzacija...

Ja cekam da padne na 1.7-1.8, pa da onda uletim...

@NACIONALNI STROJ: Nazalost, u pravu si... Ako RITE krene da pada, krenuce i RNAF, ZERS i td. Nezvanicno se vec duze vrijeme najavljuje veca korekcija vrijednosti, pa ce to mozda biti ova... Mada, na nasem trzistu se nikad ne zna...
Daj Boze da se varam i da nece biti korekcije...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Maj 2007, 11:33 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 14 Nov 2001, 01:00
Po mom licnom misljenju predvidam dogoracn rast indeksa BLSE,argumenti,nas market je mald tek u povoju,drzava je jos u tranziciji,mnogi ljudi na funkcijama i direktorskim mjestima neznaju razliku izmedu A.D i D.O.O,znaci akcionarstvo tek treba da zazivi a i standardi korporativnog upravljanja a samim tim vise se nece moci muljati sa FI i izvlaciti dobit vec ce A.D djeliti dividende akcionarima od cega ce vecina novca ulaziti na market,primjer sa TLKM koji ce podjeliti dobit za proslu godinu od 77 000 000 km jedan dio tog novca kojeg dobiju pifovi i manji akcionari ce uci na market,ocekujem na jesen rast indeksa jer na trziste ulaze novoformirani IF,do sad su najavili osnivanje 3 IF,reformu fonda PIO koji ce se aktivno ukljuciti na trziste preko DUIF i Razvojne banke RS koja ce raspolagati sa akcijama restitucije,pred nama je u buducnosti jos nekoliko stvari pred kojim ce market strahovito podivljati,a iz iskustva zemalja u okruzenju,nprimjer objava vjesti o pregovorima,ulasku,ili sta vec sa EU market ide strahovito gore ili objava ulaska u Nato ili uvodenje evra...znaci samo treba gledati sa se desavalko u hrvatskoj i sloveniji jer to i nas ocekuje

Kladionica
Kladjenje na internetu
Novosti

Scommesse Online
Paris Sportifs

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Maj 2007, 00:01 
Početnik
Početnik

malo sam zbunjen sa ovim sto se desava na berzi i da vam iskreno kazem bio sam na forumu moj novac,doduse forum nije nas ali su ljudi ozbiljno u temi oko rnaf i raspolazu sa kakvim takvim informacijama . jos nije niko spominjao pad rnafa poslije potpisivanja KV-a.
neznam za vas ali ja se spremam na dokup rnafa iako je sve malo mrduljavo.
konferencija mi uliva malo samopouzdanja jer nisu svi ti investitori dosli da se banjaju u teslicu vec da vide mogu li sta zaraditi,a gdje ce ulagati osim u velike firme sa pristojnim prometom.
barem ja to tako vidim, doduse izvinjavam se za bad info ali sve cemo znati u pon puno prije KV-a.
imaju li koje drhtave rucice da bi mozda prodale 35000 akcija rnafa po 1.90km ja sam kupac, posto vidim da neki predvidjaju padove,korekcije itd bullshiteve nezvanicne.
a sto se tice gackog ide to gore a ne zbog onog naloga na 1.80 dole jer ce u pon nestati bez traga a mogu se kladiti da se taj sprema na kupovinu a ne na prodaju ispod trzisne cijene.
uostalom zivi bili pa ..............

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Maj 2007, 12:22 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Jul 2004, 11:47
@rnaf: Kupi li ti akcije po 1.90? ;)
Rekoh ja da ce biti korekcija... Eno ti RNAF pao na 1.81 KM, eno ti ZERS na 0.57 KM, a i RITE bi pala da nije povucena iz trgovanja (pasce cim se vrati)...

Ko sad prica bullshiteve? :roll:

Ja sam planirao pocetkom maja uletiti u VITA (hi BlackHand ;) ), ali sam odustao (na svu srecu), jer sam ocekivao blagi pad.

Bice zanimljivo pratiti buduci razvoj korekcije...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Maj 2007, 13:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 22:04
hehehe :) korekcije :)

Beckett: We're in another galaxy. How much more out can you get?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Maj 2007, 22:47 
Početnik
Početnik

ja vam kazem dobro sam prosao sto sam kupio po 1.90 mozda sam mogao i malo jeftinije proci ali sada odo u ladovinu do oktobra pa se vidimo kad proradi masinerija :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Maj 2007, 22:49 
Početnik
Početnik

a sto se tice korekcija izvini ali ne mogu od smijeha :lol: kakve korekcije :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 65 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]