banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 16:40

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 54 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 09 Maj 2007, 21:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Novi Batman je za dvanaest klasa bolji od novog Supermena.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Maj 2007, 22:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2005, 01:04
ali je isto toliko klasa lošiji od prva dva

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Maj 2007, 23:29 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Ja veceras potrosih dva pakovanja maramica u kinu. I nije mi zao. :lol:
Sta reci sto vec nije receno? Ja bih mu dao mozda nekih 5/10.
Elem, cudi me kako niko nije primijetio, ali, sta je pobogu radio lik Normana Osborna (Harijev tata) u pozadini, prije onog "mjuzikla", kad su Peter i ona plavusa zauzimali sto 'u tamnijem dijelu prostorije'? Nisu imali dovoljno statista, pa njega stavili kao jos jednog posjetioca lokala u pozadini, jasno istaknutog jer se nalazio tacno iza njih dvoje? :-?

Od dijelova koji su mi se svidjeli:
Prva scena borbe sa Hobgoblin-om i prikaz ulaska pijeska u buduce Sandman-ovo tijelo (mada mi se stvaranje 'oklopa' i nije pretjerano dopalo).

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Maj 2007, 11:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
meni je od ekranizacija odlicno uradjena prica o, kod nas jako nepoznatom strip-junaku, Shadowu

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Maj 2007, 10:05 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Feb 2006, 21:41
Ljudna je napisao:
Vader je napisao:
Ja inače nisam ljubitelj ekranizacije stripova i ti filmovi po meni mogu u najboljem slučaju biti "tu i tamo dobri", a Spajdi je dosta ispod toga.

Po meni. 8) :

FF,Hulk,Daredevil,Ghostrider,povratak supija,Spajda(i ovi novi i onaj jadni iz 70'ih ),Punisher,X-men,Catwoman i svi betmeni osim prva dva su ogavni filmovi sa po par svijetlih tacaka.Pogotovo ako ste obozavalac stripa,odmalena,kao moja odmalenkost.

Hellboy solidan.Constantin dobar,iako nije neshto slican stripu.V for Osveta iznad prosjeka.Sin City jak ko crna zemlja.Ja se iskreno ne mogu sjetit nijednog vishe?

Supermen nije neshto,ali za svoje vrijeme nije bio ni losh.Reevov,normalno.

Problemi sa ekranizacijama stripova su veliki.Kako zadovoljiti i dugogodishnje fanove stripa i gledaoce koje strip jednostavno ne zanima?kako naci glumce za likove koji su cesto extremno unikatni?Kako biti originalan a opet koristiti jednu(ili vishe) vec postojecih prica?Kako ne biti totalni kreten kao Raimi?:lol:

Prave Ironmana.Smrdice,posto su se vec slozili da uopste ne zele pokazati njegove psiholoshke probleme,vec samo udri-zgromi-sprzi.Feh.

Prave FF2.Smrdice,jer je valjda odluceno da je preskupo odraditi Galaktusa(koji ce biti glavni negativac i okosnica priche,valjda) kako trebuje,pa ce ga zamjeniti ljubicastim oblakom svemirske prashine(WTF)

Sljedeci betmen ce imati Dzokera (JA NJEGA NAJVOLIM I NAJ I....i jebga.)Kojega treba da glumi onaj srecko iz A Knight's Tale,Heath Ledger.....To bi,iako zvuci kao bogohuljenje jedinog pravog boga koji jeste nikolson,moglo i da upali.

Yes, i'm a nerd.Good guess :lol: :lol:

:drinking:

Hulk-fuj, Ghostrider-moze se gledati, ali nista narocito, Spidey-prva dijela super, Punisher-fuj, X-men-jedan bolji od drugog, Catwoman-fuj, Batman-samo prvi dio se moze gledati. A sto se V for Vendeta tice, ne znam sta ti se na njemu svidjelo. Film je spor, nevjerovatno dosadan i rekao bih da je Spiderman 3 bolji od njega. Ali, naravno, o ukusima se ne moze raspravljati.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Maj 2007, 10:11 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Feb 2006, 21:41
FLASH je napisao:
Elem, cudi me kako niko nije primijetio, ali, sta je pobogu radio lik Normana Osborna (Harijev tata) u pozadini, prije onog "mjuzikla", kad su Peter i ona plavusa zauzimali sto 'u tamnijem dijelu prostorije'? Nisu imali dovoljno statista, pa njega stavili kao jos jednog posjetioca lokala u pozadini, jasno istaknutog jer se nalazio tacno iza njih dvoje? :-?

To uopste nisam primijetio! :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Maj 2007, 11:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2002, 01:00
Jeste videli ljudi kad vas obuzme crna stvar kako vam se i frenka promeni. bljaks na kvadrat. Jedina dobra scena je sto i Flash spomenu kad se onaj robijas pretvara u Sandman-a.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Maj 2007, 02:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2005, 05:36
Utopija je napisao:
Jeste videli ljudi kad vas obuzme crna stvar kako vam se i frenka promeni. bljaks na kvadrat.

Bilo bi jako ljepo da se neko sjeti kad vec eksploatishu tog Petera POrkera,da odrade neke...pa mracnije djelove.....tipa invazije simbiota ili Carnage-a,ili Toxina,...cak i zajebancija sa klonovima bi bila ok...Ali je trzishte nezainteresovano...ili tako bar misle

@Petar

Simpatizer sam Guya Fawkesa :lol:

Let teachers and priests and philosophers brood over questions of reality and illusion. I know this: if life is an illusion, then I am no less an illusion, and being thus, the illusion is real to me. I live, I burn with life,I love,I slay, and am content.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Maj 2007, 13:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Dec 2002, 08:41
Ljudna je napisao:
Prave FF2.Smrdice,jer je valjda odluceno da je preskupo odraditi Galaktusa(koji ce biti glavni negativac i okosnica priche,valjda) kako trebuje,pa ce ga zamjeniti ljubicastim oblakom svemirske prashine(WTF)

Ja sam gledao trailer za FF2, i nespominje se Galaktikus uopste, nego srebrni letac... ???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Maj 2007, 16:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2005, 05:36
Gimli je napisao:
Ljudna je napisao:

Ja sam gledao trailer za FF2, i nespominje se Galaktikus uopste, nego srebrni letac... ???

Silver Surfer mu je glasnik.

Let teachers and priests and philosophers brood over questions of reality and illusion. I know this: if life is an illusion, then I am no less an illusion, and being thus, the illusion is real to me. I live, I burn with life,I love,I slay, and am content.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Maj 2007, 17:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Spiderman se upravo otplatio.. Sad ćemo videti kolika će biti zarada..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Maj 2007, 21:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Čisto da se zna da je do sada pregazio cifru od 800.000.000 USD i gazi. Za samo četiri sedmice prikazivanje popeo se na #21 mesto na BoxOffice listi svih vremena. Genijalno :) Novi recept..ulupajmo u glupi film 250 miliona i zaradimo..dobro jebi ga..bar milijardu..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Maj 2007, 23:52 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
BlackHand je napisao:
Novi recept..ulupajmo u glupi film 250 miliona i zaradimo..dobro jebi ga..bar milijardu..

Moze. 'Ajmo i mi napraviti takav film. Ti ces biti producent, a meni ide lova od zarade. :D

OnT:
Za budzet Spiderman-a, IMDb, kao i Wikipedia kazu:
Citiraj:
Budget
$258,000,000 (estimated)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Jul 2007, 14:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Polako i sigurno.. Top10

$882,593,426

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 54 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3

Sva vremena su u UTC [ DST ]