banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Jul 2025, 18:11

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 161 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 09 Maj 2007, 18:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Nov 2004, 19:33
Lako je ljudima koji su u dužoj vezi reći: "Mi djelimo troškove pola-pola!"

Nađite kod nas u gradu curu (čas izuzetcima kojih je malo) kojoj ćete moći poslje 3-4 izlaska reći:"Evo ti ceh, pa ti plati!" Mislim da je više ne bi vidio... :oops:

Zvučalo to tužno ili ne tako je... 8) :wink: :cry:

Citiraj:
ja osjecam super kad je on dovoljno snazan da to sam plati

XIX mislim da ti samo pričaš-priču (odnosno sereš)...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Maj 2007, 19:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
Hmm nisam mislio da tema ode u ovom smjeru (prepucavanje 3-4 ljudi) ali ok. (XIX century jesi ovan ? )

ventilator je napisao:
Bas juce u parkicu sam cula slican slucaj.
Ja i dragi smo pili kafu, a ogorceni momak koji je sa drustvom sjedio sto do nas pricao je svoju tuznu pricu.
Naime, on se zalio na neke prijateljice koje danas jedva da ga pozdrave. A do prije nekog vremena on ih je taksirao, kad god bi ga nazvale vodio bi ih gdje god su htjele, cak su ga zvale da ih vozi negdje na proslavu Nove i on je isao skupa s njima...
Uglavnom, kad god bi ga nazvale od bi dosao, gdje god su htjele ici on bi ih vozio i na kraju on je uvijek sve placao, jer su one zenskice... Slika

Zapravo kad je spomenuo lovu koju je na njih potrosio prijatelj ga je pitao "pa zar nisu i one placale", a on je prokomentarisao "pa one su cure"...

I sad su mu one krive za sve. A mislim da je zapravo on sam svemu kumovao, a one su dobrano zloupotrijebile situaciju.
Vjerovatno je njemu godilo, njegovom egu, da seta okolo sa tolikim curama, a njihovim novcanicima je ocito godio njegov muski galantni nastup. Slika

Da nije tragicno bilo bi komicno.

Auu prica o taksiranju... moze biti zasebna tema. Kod mene je slucaj, ona:"oces doci po mene i prijateljice ". Ja "necu" Ona: "hocemo se ici vozati". Ja: "Hajdemo setati".... Mozda je to samo kod mene slucaj ali jednostavno ne volim da se osjecam ko taxista(jako ruzan osjecaj). Davno sam davno rekao da necu nikad biti taksista(sponzor)(gledajuci neke ljude), jebiga to kod mene svi znaju. Buraz jedva ceka da ide neku vozati, kod mene sasvim obrnuta situacija. Jeste da svacija guzica hoce da vidi malo merca, ne pardon, da prijateljice vide nju u autu... auuu ide reputacija gore. Ali nemoze to tako, prvo daj guze ...Sala naravno, ali to gore sve stoji.

Radije cu se ici vozati sa drustvom, tu sam uvek sam za voznju, a ako se nema zajedno skupimo pa fijuuuuuuuuuuuuuuuuu.... laganica :wink: (jos ako je svjeze opran, pa se cure okrecu a ja se smeskam i razmisljam da li znaju da u dzepu imam 2km, i razmisljam gde naci jos 50pf za sladoled kod teta Slavice....)

Izuzeci ovog gore texta: (Kisno vreme, hitan slucaj, rucak/vecera negde daleko, i jos 2 izuzetka sto sam uradio, zna taj o cemu pricam)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Maj 2007, 19:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
Opet sam potrosio 1sat na citanje foruma i pisanje, a sutra ispit na ciscu a nist ucio.. Jebem ti ovo ko izmisli, sad me definitvno nema vise.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Maj 2007, 19:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
XIX century je napisao:
Meni je znak paznje da nije skrt i da ne zali trositi mukotrpno zaradjen novac na nase zajednicke izlaske/tj. vrijeme koje provedemo zajedno. Ponekad je potrebno malo vise od izvucene stolice za kvalitetno provedeno vrijeme. To malo vise zna i da kosta.

A zašto ti ne bi trošila mukotrpno zarađen novac na njega?! Kvalitetno provedeno vrijeme je onakvo kakvim ga ti napraviš.. Dakle - s kim si, a ne gdje si... Naravno da bi ti bilo bolje da si na Havajima..
XIX century je napisao:

Tacno tacno i to, naravno......... kao i recimo neke zajednicke aktivnosti, zivotni prostor, putovanja.. sve to oplemenjuje oba partnera i vezu......

Sve zavisi na sta je ko navikao...... neko mozda moze cijeli zivot da bude zadovoljan jednom vrstom nadrazaja, dok su neki ljudi vise dinamicni, pa im treba promjena itd. Svako ima svoje

I ja obožavam putovati... Kad bih tjerala svog momka (ma i da se sam nudi) da mi plaća sva ta putovanja, mislim da bi bankrotirao... Nema smisla... Sasvim mi je dovoljno što idemo na to putovanje zajedno i potpuno nepotrebno da on kešira sve... Ako nemam para, neću ići.. Glupost.
XIX century je napisao:
superhik je napisao:
Ne bojim vec bjezim od takvih.

Pa normalno je to, valjda. Nasrecu, imam nekih koji trce prema takvima.

Why, lord?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Maj 2007, 19:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
I da... Nisam te pitala devetnastice.. Spomenula si životni prostor... Hoćeš da ti kupi i stan pošto si sama kupila auto.. :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Maj 2007, 20:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2006, 23:41
Frenki- Zdra`o je napisao:

Kod mene je slucaj, ona:"oces doci po mene i prijateljice ". Ja "necu" Ona: "hocemo se ici vozati". Ja: "Hajdemo setati"....

bas si divan :roll: ako dodjes po nju i prijateljice ti si taxista???? :oops: ako ne dodjes kreten si, da ti odmah kazem...
ako je cura takva da samo hoce da je vide u tvoj autu dobro se zapitaj sta radis s takvom curom koji k????? :roll:
a inace ---- potpis ti ubija, tako plava jesam ali nemam takve silikone a ni rozu majicu - ipak mi je zao :lol: :drinking: a pogotovo NISAM BANJALUCANKA tako da ne mogu nikako biti POZNATA BANJALUCANKA :roll: :lol:
I za tvoju informaciju, fazon ti je mnogo truo i zastario jer je drkonjic daaaavno banovan :lol: :lol: :lol:

u vezi xIx i njenih iskrenih baljezganja i jadnih stavova mogu samo da se "ISKONSKI" ( :lol: ) u potpunosti slozim sa superhikom! :D
mogla bi napisati neki prirucnik "kako biti sto bolja pecinska sponzorusa" s obzirom na kolicinu preseravajucih "strucnih" ( :lol: ) izraza koje koristi.... iskustva u takvom zivotu i slicnih osobina koje posjeduje....:fadein:
Citiraj:
Meni godi kad mi drugi placa. Ali ne moze mi stalno drugi neko placati, pa moram sama da zaradjujem, vec dugo. A da moze, ja ne bih.
:o :o :o - sve je receno :pukeright:

mah, samo se ne treba obazirati.... 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Maj 2007, 20:22 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Feb 2007, 15:28
pamella_morrison je napisao:

bas si divan :roll: ako dodjes po nju i prijateljice ti si taxista???? :oops: ako ne dodjes kreten si, da ti odmah kazem...
ako je cura takva da samo hoce da je vide u tvoj autu dobro se zapitaj sta radis s takvom curom koji k????? :roll:

Veruj mi ,znam sta radim. I o kakvim curama je ovde rec. Na zalost, vise sam imao iskustva sa takvim curama. A mozda i nije na zalost...

pamella_morrison je napisao:
a inace ---- potpis ti ubija, tako plava jesam ali nemam takve silikone a ni rozu majicu - ipak mi je zao :lol: :drinking: a pogotovo NISAM BANJALUCANKA tako da ne mogu nikako biti POZNATA BANJALUCANKA :roll: :lol:
I za tvoju informaciju, fazon ti je mnogo truo i zastario jer je drkonjic daaaavno :lol: :lol: :lol:

Potpis(fazon) zastario? Onda 90% ljudi sa ovog foruma treba promjeniti potpis. A na zalost, promjenio sam pass nicka u nesto bezz a nemogu se ni email-a sjetiti tako da mi je zao, ali se moras naviknuti na njega :wink:

Definitivno poslednji pozdrav za sve dobre ljude sa ovog foruma....Veliki mjenjaj avatar....blecki idi uci managment, a bik , budi bik

P.S. Anakin: 50 cent > od tog kondoma :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Maj 2007, 20:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
Citiraj:
Nađite kod nas u gradu curu (čas izuzetcima kojih je malo) kojoj ćete moći poslje 3-4 izlaska reći:"Evo ti ceh, pa ti plati!" Mislim da je više ne bi vidio...

Dakle 1. Niko nece reci "evo ti ceh ti plati". Ako je djevojka imalo fer i korektna recice sama "ja cu da platim". Samo sto se vi muskarci obicno busate u prsa "ne ne jaaa cu...ni govora ti"....i onda poslije kakite kako sve (jadno) musko mora da placa. Uostalom, zasto je danas tako tesko reci u cemu je problem. Dakle, hoce djevojkada izadjete ti nisi pri parama, reci "nemam love...drugi put"....
2. Ne generalizuj. Ja poznajem vise djevojka koje su za raspodjelu troskova bilo koje vrste, nego sa parolom "ja sam cura i hocu da me castite" (nesto tipa XIX)

Kao sto rekoh: Uospte ne smatram pretjeranim znakom paznje finansiranje "ica i pica", zaista mi je svejedno ko ce da plati. Naravno...postoje granice u svemu pa tako i u tome. Ali nije tema ove emisije.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Maj 2007, 21:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Auuuu, pa vi ovdeeeee imateeeee palaaaaaaaaaaaaaa

Vrh

Tema posta: ...
PostPoslato: 09 Maj 2007, 21:09 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2007, 19:47
Хелена је објаснила!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Maj 2007, 21:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Nov 2004, 19:33
Citiraj:
Ako je djevojka imalo fer i korektna recice sama "ja cu da platim".

Izgleda da se ja krećem u pogrešnom društvu (i izgleda da nisam jedini) :cry: ...na prste mogu izbrojati djevojke koje bi rekle: "ja ću da platim." :fadein:

Citiraj:
Samo sto se vi muskarci obicno busate u prsa "ne ne jaaa cu...ni govora ti"....i onda poslije kakite kako sve (jadno) musko mora da placa.

Ne generalizuj! :wink:

Citiraj:
Ja poznajem vise djevojka koje su za raspodjelu troskova bilo koje vrste, nego sa parolom "ja sam cura i hocu da me castite" (nesto tipa XIX)

Nisam rekao da krivicu u potpunosti snose djevojke :-? ...i dalje smatram da je to neka usr##a tradicija koja se učvrstila na ovom prostoru 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Maj 2007, 22:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Anakin je napisao:
XIX Century je napisao:

XIX mislim da ti samo pričaš-priču (odnosno sereš)...

Niju je niko nikad pipnuo :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Maj 2007, 22:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Avg 2001, 01:00
Anakin je napisao:
Lako je ljudima koji su u du¾oj vezi reæi: "Mi djelimo tro¹kove pola-pola!"

Naðite kod nas u gradu curu (èas izuzetcima kojih je malo) kojoj æete moæi poslje 3-4 izlaska reæi:"Evo ti ceh, pa ti plati!" Mislim da je vi¹e ne bi vidio... :oops:

Zvuèalo to tu¾no ili ne tako je... 8) :wink: :cry:

Citiraj:

XIX mislim da ti samo prièa¹-prièu (odnosno sere¹)...

u cemu je problem reci djevojci da ona plati?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Maj 2007, 22:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Avg 2001, 01:00
XIX century je napisao:
Meni je znak paznje da nije skrt i da ne zali trositi mukotrpno zaradjen novac na nase zajednicke izlaske/tj. vrijeme koje provedemo zajedno. Ponekad je potrebno malo vise od izvucene stolice za kvalitetno provedeno vrijeme. To malo vise zna i da kosta.

koliko si ti spremna troshiti svoj novac na njega?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Maj 2007, 23:50 
E ljudi oko chega se vi baktjete....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Maj 2007, 23:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2005, 01:04
Nekad_sam_bio_Frenki je napisao:
Definitivno poslednji pozdrav za sve dobre ljude sa ovog foruma....

jebote ti si gori od tita. manje smo se od njega opraštali... :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Maj 2007, 00:12 
nerevar je napisao:
Nekad_sam_bio_Frenki je napisao:
Definitivno poslednji pozdrav za sve dobre ljude sa ovog foruma....

jebote ti si gori od tita. manje smo se od njega opraštali... :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Maj 2007, 10:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
Gazda je napisao:
XIX century je napisao:

koliko si ti spremna troshiti svoj novac na njega?

Onoliko koliko ga volim. Meni je to sve test ljubavi. Valjda se novac trosi na stvari i ljude koje volis. AJ pozdrav :angel:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Maj 2007, 10:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
XIX century, pa ti si kontradiktorna do bola...al' do bola..nemos vjerovat'..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Maj 2007, 10:43 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 05 Feb 2007, 18:07
Helena je napisao:
XIX century, pa ti si kontradiktorna do bola...al' do bola..nemos vjerovat'..

projekcija seko projekcija... :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 161 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]