Rakun_Slavko je napisao:
Najvise me boli kada na gomilu nebuloza autor stavi smajli, i onda se time ogradjuje od svog istinskog stava, koji nije bash za dichenje...
Ok, sada malo prelazim u gluposti, bio sam sa dosta djevojaka i niti jedna nije zaradjivala svoje pare, za razliku od mene. Jesam ja sad sposobniji nesto? One su imale starce kao finansijsku zaledjinu, ja nisam. I sada ja takvoj ribi, koja je navikla da joj pada lova s neba i nikad nije zavrnula rukave (chitaj, ne zna cijeniti novac!), ja njoj trebam da izdvajam ono crkavice sto mi preostane od zaradjenog novca dok platim internet, garderobu i hobi? Right...
A ovo za "teljenje", o iskrste... Ok, hajde ti onda idi u ratove, nosa pusku od deset kila u cizmama od 5, idi na gradjevinu i vuci vrece cementa od 50 kilograma, izvoli shoferisati po 12 sati iz komada... Glupost, zene to ne mogu, kao ni muskarci radjati... Pa zasto postoji trudnicko bolovanje? Zasto su neki poslovi muski a neki zenski? Zato sto smo razliciti, ali imamo jednaka prava i jednako smo sposobni za probijanje kroz zivot. Ali ako se tebi vise svidja pecinko, izvoli, i njemu treba neko za istuci kad je isfrustriran i isprazniti se u poluminutnom seksu kada osjeti potrebu, al ce zato da ti ulovi srndaca i navuce ti paprati da ti bude udobno...
Da te ja sad naucim par cinjenica.......... Sjedi i uci.
Mnogo su vise isfrustrirani oni muskarci koji zaradjuju malo od onih koji zaradjuju puno- ovo je zasigurno tendencija ili barem moje iskustvo tako pokazuje. A ja vise volim da izlazim s tipom koji nije isfrustriran.
Po ovom tvom navodu, muskarci koji nemaju para se ne istresaju na zenama, vec samo oni sto imaju para. Ja mislim da to ima vise veze s licnoscu, nego sa finansijskim statusom. A sta je s onim sirotinjama koji su alkosi, prave po 10-oro djece, a zenu tretiraju kao vrecu za istresanje. Kako se to omaklo sirotancu?! Ja mislila sva sirotinja dobri, krotki ljudi. Kad ne lezi vraze. Odakle njima frustracija, bas se pitam.
I da Rakun Slavko: po svemu sto si napisao se vidi da bi volio da imas pare i da mozes biti galantan, ali rezultata na tom polju nije bilo, pa se sad branis nekakvim tezama o jednakosti polova i ko zna kakvim jos odbrambenim mehanizmima.
Eto za razliku od tvojih djevojaka, ja zaradjujem svoj novac od 21 godine, sama sam kupila svoj auto i sve sama placam. I BAS zbog toga zelim da imam i muskarca koji isto tako radi, jer ovi drugi ne znaju nista cijeniti i samo hoce da se okoriste pod parolom " jednakost polova, i zene danas mogu da placaju". E pa ja ne mogu, a i necu. Nije mi on dijete, da ga izdrzavam. Da nam moj TATA sve placa, mozda bih i razmislila. Ali posto ja to sama sve zbavljam i nabavljam, niposto. Neka on malo muchne glavom, izadje iz zelje da mu zena bude majka, i nek preuzme odgovornost u zivotu. A odgovoran muskarac obezbjedjuje svoje porodicu, pri tom mislim materijalno, ali i u svakom drugom pogledu.
Pozdrav