našao sam na drugom forumu imaginarni intervju sa Betsheda Fallout 3 game developer egzjekutiv menadžerom skraćeno f00l
Damirius: Pozdrav. Tema nam je naravno Fallout3 odnosno njegov razvoj.
f00l: Evo baš sam pokušavao da instaliram i pokrenem fallout 1 i 2 ali neće, rekli su mi da moram da vidim o čemu se radi u njemu, blah kao da je bitno.
Damirius: Errr da... Ajde da počnemo. Da li je počeo rad na FO3?
f00l: Naravno, naravno. Počeli smo, videćemo da li ćemo koristiti Oblivion engine ili da napravimo nešto na foru painkillera, naravno uz naš napredni sistem za sticanje veština i nivoa.
Damirius: Dooobro. Znači ništa od turn based varijante?
f00l: Turn based ne, ali biće Burn based. Hahaha hehehe hihihi, shvataš? Burn based znaš ono kao paljevina hahaha jaooo.
Damirius: OMG
f00l: Auh
Damirius: [Moram da obavim intervju, izdrži... izdrži] Da li će biti Fallout3 povezan pričom sa prethodna dva dela?
f00l: Ah, da, da. Biće, sve će da bude, ali to je tajna. Bićete iznenađeni kada se igra pojavi.
Damirius: Siguran sam da ćemo biti. [kahm] Doduše koliko gore može da ispadne nego što očekujem [kahm]
f00l: Šta?
Damirius: Ništa, ništa. [kahm] Biiip ti kevu [kahm] Da nastavimo. SPECIAL sistem je bio unikatan i odlično prihvaćen. Da li ćete ga koristiti?
f00l: Šta? Pa sistem koji smo mi koristili je ubedljivo najbolji, skakućete i nabijate lvl. Gde to ima?
Damirius: Pa da, svaka čast. Fallout je imao kvalitetne dijaloge i menjanje stava NPCa u zavisnosti od vaših dela, čak i 10 godina posle ima malo takvih igara. Kako ćete vi da rešite ovo?
f00l: Pa imamo mi neke metode znate... U svakom slučaju zakoljete NPCa i gotova priča, 'beš dijalog.
Damirius: Odlično. Da li će se pojaviti neki Vaulti u igri?
f00l: Eee čuo sam za te vaulte. Ima da napravimo kao u Oblivionu generisane dungene.
Damirius: ...[hvata se za glavu]
f00l: Malo se izmešaju sobe i extra. Ima da natrpamo nekim skeletonima i tako tim stvorenjima i ima da bude super. Čak i možete da nađete neke enchantovane mačeve i tako... Rekao sam mačeve? Mislio sam mašinke.
Damirius: Čime će se isticati FO3?
f00l: Još pitaš ccc. Videćete kako se grana mrda i crva kako jede jabuku dok vi prašite iz vaše, kako se ono zvaše, ma nije ni bitno. O da, krv ima da pršti.
Damirius: Okrećete leđa celoj fallout fan zajednici, pošto vidim da njihov glas ne dopire do vas?
f00l: Zabole me. Vidite kako je dobro prošao Oblivion ima da opravimo taj fallout3 kao pravu pucačinu... Nama je ciljna grupa američki klinja koji igra ceo dan GTA San Andreas i naravno naš Oblivion.
Damirius: I što misli da je GTA3 zapravo prvi deo?
f00l: Baš taj. Ima da utopimo taj fo3 i bole nas uvo.
Damirius: Hvala za intervju, e sad crkni kretenu #"!#$!"%$#!#$!$%!#%!#!"#