banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 11:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 18 Apr 2007, 22:07 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2006, 21:07
Skidam film (deo po deo) preko rapida i nakon svakog djela trebam čekati i do 2 sata.
Zna li ko kako to izbjeći?
Probao sam se diskonektovati pa opet konektovati, ali džaba.

U pitanju je bežični internet (wireless).

Mora neko znati.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Apr 2007, 22:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Platis premium - uzivas. Ovi 'ostali' nacini su manje efikasni i mukotrpni. I kakve ovo veze ima sa podforumom 'film' ?

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Apr 2007, 22:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2006, 21:08
Vidi moze li ti ovo pomoci...
Citiraj:
inache fora koja uvek pali za ne-chekanje sat vremena rapidshare je
diskonekcija (vazi za ljude sa dynamicnim IP adresama) pa onda odesh u cookies u my documents pobrishesh ih, pa malo sacekash da se neko drugi konektuje kod mene je to oko 5 min, i rekonekcija

rapidshare te onda vidi kao fresh korisnika...
malo smorno ali vredi...

I ovo...
Citiraj:
mozda i nisi morao da placas ni tih 9 eura...posto koristis wireless ili kablovski net, mozes da skidas uz malu asistenciju modemske veze...pisem samo ukoliko nisi znao za foru, dakle kablovski i wireless imaju staticku IP adresu a rapidshare ti ne dozvoljava vise od jednog skidanja jer ti prepoznaje IP adresu i tu te zakucava i primorava da cekas 100 minuta otprilike za neki veci file...e sad tu dolazi modem Smile , konektujes se preko modema (dinamicka IP ) na rapidshare-pocnes da skidas sa tom konekcijom-iskljucis modemsku konekciju- i skidanje nastavlja kabl. ili wire...i tako 24h Smile , bez dodatnog placanja a sa malo cimanja Very Happy

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Apr 2007, 22:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Da, samo sto premium em podrzava resume, em daje mogucnost simultanog downloada vise fajlova odjednom.

Dalje, nema potrebe za stalnim placanjem naloga - sakupljanjem 'premium' poena, odnosno uploadanjem i shareovanjem sadrzaja se vrlo lako moze 'zaraditi' novi besplatan mjesec koristenja.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Apr 2007, 07:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2002, 01:00
Jedno vreme rapidsnare.de je resavao problem, ali vise nije aktivan. Imas najbolje resenje izmedju vremena cekanja za naredni deo skidas nesto drugo, btw ko jos skida filmove preko rapidshare-a, tu je megaupload i torrenti :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Apr 2007, 08:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
btw ko jos skida filmove preko rapidshare-a

Iznenadio bi se koliko je ljudi koji koristi RS umjesto torrenta. Brzina downloada na torrentu zavisi od dosta faktora, dok se preko RSa ostvaruje puni 'potencijal' linka. Megaupload je dobar, ali ne toliko popularan koliko i RS. Gdje god sam trazio linokve, na svim sajtovima vezanim za 'dijeljenje' podataka (filmova, serija, programa, igara) - 95% linkova je bilo ka RS.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Apr 2007, 12:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2002, 01:00
RS je davno postao obicna kanta. Sad ima milion drugih sa boljim ponudama. Sto se tice torrent-a jeste mukotrpan posao sve nastimati i nauciti, ali kad se skljuvi onda ide sve leti. :D :D 8) 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Apr 2007, 12:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
RS je davno postao obicna kanta.

Mozda ima boljih, ali je RS jos uvijek daleko najpopularniji. Nemam namjeru da se prepirem ni sa kim, niti mi je cilj da nekoga 'vrbujem' da predje na RS. Koristim i ja torrent i nemam nikakvih problema sa njime, dobrim dijelom zbog povelikog upload linka, ali mi se ponekad zbog 'zdravlja' istog veza stvarno vukla. Sa RS tih problema nemam, a u 99% slucajeva na njemu mogu pronaci sve sto mi je potrebno.

Ali, da ne idemo u OT (iako mi je uvijek nije jasno zasto je ova tema na filmu :) posto nije u pitanju da li je RS bolji od Torrenta - ako stvarno zelis da koristis RS za neke masovnije download, placanje premium naloga je imperativ.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Apr 2007, 14:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2006, 21:07
Našao sam interesantan program koji bi mogao biti rješenje.

Rapidown

Odmah dolaziš na red ali nije neka brzina (max= oko 15kB/s)

Problem je kad skinem jedan deo, ne prepoznaje ga komp.
Piše da je ili oštećen ili nepostoji (tako nešto)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Apr 2007, 15:44 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 18 Jan 2006, 13:38
Bilo je milion tih programa koji su kao napravljeni da zeznu rapidshare. Dok sam to još pratio nijedan nije radio. Rade po nekoliko sati i onda ih provale i više ne rade. Jedina opcija je kombinacija sa modemom ili ako imaš dinamičku IP adresu (što Blic broadband nisu iako piše da jesu) onda možeš lako "zavarati" rapidshare. Ne znam zašto svi kače na rapid jer ima sad već dosta tih boljih free servera. Megaupload je jedan od njih.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]