banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Maj 2025, 06:56

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 31 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 11 Apr 2007, 07:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2007, 11:08
monstrum je napisao:
Dobro je rekao Kocnertni Zadavac : NEVJEROVATNO!
Koncert koji je trebao poceti u osam sati, poceo u 22:20!!! Ja sam samo cekao da vidim koliko ce trajati taj bezobrazluk, docekao 22:20, prve rifove, i paket kuci... Ne znam kakve ce izvlakuse pricati organizacija, jer je bend sigurno prije osam sati bio vec stigao, a od osam i 20 (kada sam ja stigao) nisu ni jednog zvucnika/kabla unijeli u geto, tonsku su poceli tek oko 15 do 10!!!
Raje je bilo prilicno, ali se razisla (sto je i normalno, kad cekas 2 sata), na kraju je uslo 70 ljudi.
Sad, kako je bilo?

Pa ljudi očigledno misle da smo mi ovde majmuni!
Klasičan primjer neprofesionalizma...
Ali šta više i očekivati od nadasve alternativnog "duvačkog" benda!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Apr 2007, 20:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2006, 22:11
ma svirrka je bila malo za reci preeevise dobro ali ono totalno -definitivno najbolja svirka na kojoj sam bila u bl --ma neka su drkali ozvucenje ta dva sata pa taman vrjedilo je ne pamtim da je ikada bilo tako dobro +momci su takav haos napravili natjerali su me da skacem taj sat i po -a to je bass bass tesko za uraditi ljuddi je bilo masala bas +momci su preljepi svi :D -sviraju sa dusom+kvalitetno+pregotivno
mislim da je upad bio prava sitnica sledeci put bih sigurno dala i 10
-monstrume to ti je kobna graska sto odee,
-groznium nije 17 km nego 18 -valjda su momci utripali da smo -evropa-stas da sam burzuj kupila bih sigurno jedan ako ne i dva tri -ali na zalost.....
-lisa sto nisi dosla
-hr kao sto sam vec rekla treba da :cry:
:D :D :D :D :angel: :D :D :D :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Apr 2007, 22:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Nisam došla jer nemam ni marke u novčaniku. :roll: :roll: :roll: Prevodila sam dokumente i udarala pečate, pa sad nemam ni za kafu. :roll: :roll: :roll: :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Apr 2007, 23:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2006, 22:11
u je bo te zar je dotle doslo -ma trebala si doc i nakako na trep trep fazon bi te pustili stvarno je biloo mlogo dobroo -e prikupi neku banku u subotu u ketu kojot :angel: 5 km

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Apr 2007, 00:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2006, 23:41
monstrum je napisao:
Koncert koji je trebao poceti u osam sati, poceo u 22:20!!! Ja sam samo cekao da vidim koliko ce trajati taj bezobrazluk, docekao 22:20, prve rifove, i paket kuci... Ne znam kakve ce izvlakuse pricati organizacija, jer je bend sigurno prije osam sati bio vec stigao, a od osam i 20 (kada sam ja stigao) nisu ni jednog zvucnika/kabla unijeli u geto, tonsku su poceli tek oko 15 do 10!!!

znala sam da ti odgovara radno vrijeme geta jer moras stici kuci do pola 11! :lol: :lol: :lol: (izgleda da si i uspio bez obzira na sve..... :lol: )

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Apr 2007, 11:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Narcisa_Zumbulic je napisao:
u je bo te zar je dotle doslo -ma trebala si doc i nakako na trep trep fazon bi te pustili stvarno je biloo mlogo dobroo -e prikupi neku banku u subotu u ketu kojot :angel: 5 km

Teško... :cry: Možda i upadnemo... Znam da je bilo dobro, bila sam na ska koncertima, to su najbolji koncerti. Pogotovo ludi Španci. Šmrc šmrc... :cry:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Apr 2007, 12:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
Ne ne, ovo su katalonci, a ne spanci!
Ma ne zalim ni sekunde, da cekam kao majmun 2 sata, i onda udjem sa smjeskom na licu kao da nista nije bilo? NE MOZE!
Drago mi je da je bilo dobro, a jos mi je draze sto je radno vrijeme getu produzeno do 23 sata!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Apr 2007, 17:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ja sam bila prošle god na koncertu Skatalites-a. Koji je to dobar koncert bio!! Baš mi je žao što ove likove nisam čula.
@Monstrum: pa ako su počeli u 10:20p.m. onda Geto radi duže od 11... Mislim, možda formalno radi do 11..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Apr 2007, 22:22 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 18 Jan 2006, 13:38
monstrum je napisao:
Dobro je rekao Kocnertni Zadavac : NEVJEROVATNO!
Raje je bilo prilicno, ali se razisla (sto je i normalno, kad cekas 2 sata), na kraju je uslo 70 ljudi.
Sad, kako je bilo?

Mlad si ti još. Koja organizacija? :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Apr 2007, 18:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2002, 13:34
super je bilo...mada sam skontala da i nisam vise toliko ljubitelja skaa..:) ebga..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Apr 2007, 16:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2006, 02:36
Nije muzika koju slusam kuci ali momci su prejaki. Imaju energije za deset hiljada ljudi, a ne 70. I dobri su muzicari. Poceli su kad su mogli ali ne mozes sve pripremiti za sat vremena kad imas devet+ instrumenata. Nije to "aj samo ustekaj te kablove pa da se pocne".
P.S. Kasnili su zbog zaj*** na granici i nedovoljno dobrog poznavanja bosanskih cesta i staza.
P.S.2.0 Gotivan kraj svirke, zar ne?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 31 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]