Evo vam jedna profesionalna tv kritika o tom sranju
TUTA DIGITAL SHOW (ŽTV), part 1 (najzad!)
Direktorica Ž televizije: „Sazvala sam ovaj sastanak, dragi moji radnici... briši ovo dragi iz zapisnika... mislim, ovo je ipak poslovni sastanak... Elem, nemamo neku humorističku seriju na našem programu... je l, a narod voli veselo kao što svi znamo, a mi i ne moramo napravit nešto smiješno, bitno je da mi kažemo da je smiješno a narod ko narod, smijaće se ko po komandi... Pa, je l' tako... (tako je - dobac dežurnog poltrona) ...naravno, to ne smije biti ništa skupo, mislim... skupa produkcija, je l... kostimi, lokacije, glumci, osoblje, kamermani, scenario... ma, kakav scenario... taman da još plaćamo nekog scenaristu... Dakle, sve svesti na najmanju moguću mjeru... jer svi znate kakva je situacija, je l'... Dakle ovako ćemo, najbolje angažovati samo jednu osobu koja će napraviti, uz našu malu, malecku pomoć je l', neki svoj šou, a da to sve zvuči vrlo bombastično... moderno, je l'... Evo, ima l' ko kakvu ideju, nema...dobro...aha...ima, reci, reci nemoj se stiditi ... Aha, evo super, kolega Tutić ima neku... šta... ma, da, ideju... reci kolega ...Kako... Aha... aha....aha... dobro... Tuta digital šou... ma, odlično... sjajno kolega... dakle ovako ćemo... ti ćeš kolega Tut...“ – kraj prve stranice zapisnika. (Special: ne propustite nastavak „Kako je stvaran Tuta digital šou“ u slijedećem broju vašeg omiljenog časopisa.)