banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Avg 2025, 13:14

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 26 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 03 Apr 2007, 18:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
pa to vam je standardno, ja i ako pojacavam, pustim metallicu, a i prozore drzim zatvorene, ovo drugo je totalni krkanluk.

mada, ovo moje drustvo sinoc, u sred grada, neka stara ascona, i iz zajebancije puste dj krmaka, i bajicu, otvore prozore, i jos kao nesto djuskaju u autu, al' vidis na njima da prave parodiju od toga

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Apr 2007, 10:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Tommy Vercetti je napisao:
pa to vam je standardno, ja i ako pojacavam, pustim metallicu, a i prozore drzim zatvorene, ovo drugo je totalni krkanluk.

mada, ovo moje drustvo sinoc, u sred grada, neka stara ascona, i iz zajebancije puste dj krmaka, i bajicu, otvore prozore, i jos kao nesto djuskaju u autu, al' vidis na njima da prave parodiju od toga

Mi smo puštali Vrapčiće u to doba kad smo bili mladji ( cca 20 godina)

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Apr 2007, 11:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Ne znam kako vama, ali meni preglasna muzika smeta pri voznji. Imam 4 Sonyeva dvosistemska zvucnika u autu i to mi je sasvim dovoljno

Citiraj:
Ja imam fabricko ozvucenje u autu i mogu da se pohvalim da sam vrlo zadovoljan njime

Fabricka ozvucenja, pogotovo u automobilima novijeg datuma, su izuzetno kvalitetna. Stvarno ne vidim potrebu za nekim dodatnim ozvucenjem pored, recimo, 6 fabrickih zvucnika.

Sto se tice tih krkansko-zvucnih poduhvata po gradu, odavno sam na to prestao obracati paznju. Ne zasluzuju uopste da se na njih trose rijeci.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Apr 2007, 12:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
DELLBOY je napisao:
Tommy Vercetti je napisao:

Mi smo puštali Vrapčiće u to doba kad smo bili mladji ( cca 20 godina)

dobar fazon :lol:

@vanja
potpuno si u pravu, svi noviji auti imaju ozvucenja koja su sasvim dovoljna, tako da ikakve izmjene su nepotrebne, mada, sva ta 'krkanska' ozvucenja su uglavnom u nekim starjim autima, znas kako vec ide, uzme golf 2cu, yuga, pa ugradi ozvucenja i spojlera cija cijena prelazi i samu cijenu auta

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Apr 2007, 14:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Ja imam 6 zvučnjaka u autu. Zvuk je ok samo mi malo fali jedan mali wooferčić da se dobije lijep zvuk. i ništa više.

A znam neke koji su stavili dva zvučnika od po 1,5kW u gepek Golfa II...

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Apr 2007, 22:03 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2004, 00:59
Poznato je da AUDI ima super zvuk....u mom slučaju A6....10 zvučnika....pustiš neku laganicu......nema glava da te boli.....

A u krajnjem slučaju ako mi se sluša 'TUC-TUC' otiću na exit, ušemiću se sa nekim yunkijem 'a većina ih je takvih' šunem jedno 2 eksera i kud koji...oho 0X

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 26 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]