elixir je napisao:
Karbo81 je napisao:
Plusevi ne mogu jer ih ni nema. Licno Hyundai kao proizvodjac autombila je na nivou Yuga. Barem sto se tice kvaliteta, al sto se tice dizajna malko su bolji. Jedino sto ih izvlaci niska cijena i jak marketing.
Fulao si skoro sve (bar gledajući BiH - možda je u Down under drugačija situacija)
1. Noviji Hyundai automobili su vrlo, vrlo kvalitetni (nezavisno od priče o 3 godine garancije u BiH, ili čak 5 godina u Srbiji). Nije šuplja priča pošto znam iskustva i ljudi koji ih voze, a i ljudi koji ih servisiraju.
Ovo je kao crtac smijesno.
Pa svako auto je dobro kad je novo. Samo koliko taj kvalitet traje to je pitanje.
Ja ti pricam o starijim modelima od preko 3 godine.
Prvih 3 godine te pokriva garancija, pa sta god da se desi, pokriven si.
A to jel shuplja ili nije, istina je da daju garanciju cak i do 5 godina. Cak je i ovde daju do 5 god, sve zavisi na kakav "deal" naletis.
Ako cemo pravo i iz prve ruke, moj drugar radi na Huyndai-evom dilershipu. Cak i on licno (medju nama) priznaje da ako zadrzis auto vise od 3-5 godina samo ces da izgubis na njemu.
Warloc je napisao:
Karbo da tebe nije malko uhvatio "kod nas u Australiji sindrom"?
To sta se vozi tu kod vas uopste nije arsin koji se moze primeniti ovde... kod nas studenti mahom ne voze nista...
Malo ti glupo razmisljanje?!
Da kazem samo "kod nas". Vecina foruma bi skocila i rekla A GDJE TO KOD VAS, nije istina i sl.?
Tako da ta izjava "kod nas u australiji"... vise je geografske znacajnosti nego ista drugo.
A to sto sam rekao da ga studenti voze, znaci da je malo bolje stanje nego kod vas (nista).
Jesil skontao il da crtam?!
Ako hoces auto koje ce te sluziti godinama, da je ekonomicno, pouzdano onda gledas sledecu grupu:
Toyota, Honda, Subaru, Nissan, Mazda.
Ako hoces nesto na brzinu, na krace vrijeme i sto malo trosi onda gledas:
Suzuki, Mitsubishi, Dihatsu, Huyndai, Kia, Ford,