Citiraj:
eto, i ja imam bend. pomozite mi. koliko kosta, eto, da se snimi jedna pjesma? kakva je procedura?
ako si sam ne pomognes niko ti nece pomoci !
Citiraj:
eto i antidope bi snimao pjesme. mozete li njemu pomoci da snimi specifican zvuk kakav mu treba? ako, kako tiki kaze, se ne moze kod boleta u njegovom podrumu, gdje se onda moze?
antidope snima u boletovom podrumu,:roll: snimili smo dve stvari 2005 god. i rogic poslije lutanja po europi i aziji skonta da sunce na tudjem nebu ne grije ko na nasem ....i vraca snimak da ga mixamo ovde...!
ja sam jos tad govorio da nece to ici kako zamislja...poslao je snimak kod naseg lika koji radi u londonskom studiju ali elektronsku muziku, poslije je to bilo i u gracu,kod nekih studenata dizajna zvuka....preko bobija koji studira tamo a bio je bubnjar u antidopeu.
rogic valjda nije bio zadovoljan pa dosao ovde da zavrsimo ljutu pricu!
Citiraj:
pomenuli ste nas sopot. odlican bend. super snimak. gdje su radili? koliko su platili? zasto su, eto, oni uspjeli a drugi nisu to snimiti? gdje su snimali? koliko je njih kostalo?
francuska, lion...znaci francuska nevladina organizacija i izdavacka kuca iz liona je organizovala snimanje tamo.... i nije isao bend,nego petar koji je autor cijele price i albert . kad bi svi razmisljali kao pero bilo bi super, ne bi bilo ovakvih diskusija....
petar je uspio jer ne razmislja kao vecina ovde!
Citiraj:
eto kako vi vidite buducnost bl bendova?
za par bendova i pojedinaca i te kako vidim svijetlu buducnost!
Citiraj:
sta nudite mladim bendovima?
prostoriju za vjezbanje i studio za snimanje...jel jos treba da ih budim svaki dan da vjezbaju!!!???
ja sam svirao i vjezbao u prostoriji koja nije imala grijanje,citave zidove,izolacije i absorbicije je bilo samo u prici! skladiste gradjevinskog materijala! tu smo vjezbali,al eto nismo kukali! sa prosjekom 17-18 god. smo otisli u kragujevac snimili materijal jer je u banjaluci tad je bio jedan studio ali samo narodnjacke produkcije
...poslije sam svirao u bendovima koji su bili koncertno aktivni i s njima svirao u svim velikim gradovima na balkanu plus rim,milano,torino,grenoble,tuluz...tih godina sam se bukvalno hranio i oblacio od muzike.
nikad nisam cekao da mi neko nesto ponudi nego sam trazio sam!
mozda ste vi u nekom drugom filmu,ali ja srecem ljude koji ne traze dzeparac od roditelja nego imaju bendove koje vi ovde zovete tezgaroski i sami sebi zaradjuju novac!