banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 22:07

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 29 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 20 Mar 2007, 12:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2003, 22:29
elixir je napisao:
A auto ove klase ne kupuješ da bi na njega ugrađivao dijelove iz Turske

da naravno, ali nekada ce ti ti djelovi biti ugradjeni a da ti toga nisi ni svijestan, sve dok ti auto u nekoj vukojebini ne crkne

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Mar 2007, 22:40 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2004, 00:59
Kupiš Alfu, budeš šminker 2 god, za to vrijeme ju servisiraš 20 puta, i kada ti dopizdi sve to i hoćeš da ju prodaš a ono tuki bato pala cijena za 3 puta. Pa ti uzmi italijana a za Fiat da ne pričam....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Mar 2007, 22:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
FIAT je bar jeftin!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Mar 2007, 22:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Dokle vise sa tim seoskim pricama?! 'Italijan je pokvaren cim izadje iz fabrike', 'Golf 2 predje milion kilometara, a pri tom se ne pokvari nijednom i naravno trosi 5l/100KM'

Mislim, stvarno ..

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Mar 2007, 23:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2003, 11:26
Vozi na vr' gasa i pali na po' kljuca...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Mar 2007, 10:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2003, 22:29
da se ti stvarno dvoumis izmedju alfe i bilo kog drugog automobila. Ne bi se ni dvoumio :) . Jer se alfa ne kupuje razumom vec srcem!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Mar 2007, 23:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2006, 18:43
[Enterprise] je napisao:
Jer se alfa ne kupuje razumom vec srcem!

Upravo tako :) A sad, je li se isplatilo to je već drugo pitanje koje se počne nametati poslije nekog vremena :roll:

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2007, 09:32 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Apr 2007, 19:50
ribar2006 je napisao:
Zanima ju me vasa misljenja o ovim autima odnosno + i - za jedan i drugi automobil, onako uopsteno

ti si se vjerovatno vec odluchio, al ipak cu napisat par stvari, mozhda neko drugi bude imao slichnu dilemu....elem, ja vozim lagunu 1.9 dCi ('06 godishte) i zadovoljan sam autom

shto se tiche interijera, nemam znachajnijih zamjerki, kvalitetni materijali, ima dosta pretinaca i mjesta gdje mozhesh odlozhiti sitnice, preglednost je dobra, sjedishta udobna (mada bi mogla malo bolje drzhat u krivinama), jedina stvar koja se pochela troshiti je nekakav premaz na pretincu koji se nalazi ispred mjenjacha, tachnije to je namijenjeno nekakvoj chashi ali svi je izvade ili nikako ni ne stave, ostalo je sasvim u redu, u principu 8/10

vanjski izgled mi je OK, mada mi je sprijeda bila ljepsha prijashnja verzija (moja je redizajnirana), nekako je bila agresivnija, al i ovo je skroz u redu, 7/10
i ono shto je kod svih novijih renaulta - ko da je od papira pravljen, naslonish se malo jache a on se udubi, al jebiga, sad je dosta automobila takvo

motor je jako dobar, ali je trom do 2100 obr, tek poslije tog broja obrtaja postaje prava zvijer ako je znash voziti
npr, ako volish sportsku vozhnju, ako radish okret za 180 stepeni, gas chesh mu davati (pod kvachilom, jbg) josh dok ulazish u okret, inache ga pochne gushiti i nishta od okreta
al dobro, pretpostavljam da te to ne interesuje....po gradu je chim ga malo zagrijesh u drugoj pa predjesh u trechu dobar, refleksivan, ne troshi mnogo (meni je prosjek 6.7l, ali ja volim agresivniju vozhnju i chesto ga vozim tako da troshi i do 30l, ako vozish malo normalnije, pretpostavljam da to mozhe znachajno nizhe)

ako nekog neshto interesuje, tu sam, bujrum pitajte

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Maj 2007, 17:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Maj 2007, 16:54
Po meni je puno kvalitetnija Laguna od Alfe 166 ..

A i imaju bolje i ekonomicnije motore ..

A što se tiče VW nisu toliko kvalitetna koliko vi mislite niti su toliko odobna , čak i novi VW Phaeton i Passat su me razočarali što se tiče odobnosti .. Vozio sam od prijatelja Phaeton 3.0 od Omarske do B.L. i uopšte nije puno udobniji od Passata 6 .. :mad: :mad:

A kod nas ih ima puno zato su ekonomični i nisu skupi za odžavanje a za Golfa dijelove možeš naći na svakom čošk......

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 29 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]