banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 20:33

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 185 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 20 Nov 2006, 00:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Nema ovde ni m od mafije,sve su samo pokusaji

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Feb 2007, 16:49 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jan 2007, 14:30
zah je napisao:
Da, Izet zivi u Banja Luci ali samo na stranicama ovog foruma. Treba se okrenuti pravoj mafiji, mafiji koja rastura drogu, i svjesno unistava danasnje mlade generacije. Cija su djeca sutra na rdu. Razmislite malo.
Pozdrav Zah

Izo je pasa Banjalucki,ko nevjeruje moze se brzo uvjeriti.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Feb 2007, 12:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Nov 2004, 16:56
čitajući neke komentare, ne mogu se oteti utisku da kad pišu o pojedinim ljudima (tipa izet beganović, dragiša sa starčevice) to rade u stojećem stavu ... boli me qrac za njih sve, svi će završti prije ili kasnije recimo kao reško (brat od izeta - frajer mu je u českoj u njegovoj piceriji ispucao u glavu) ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Feb 2007, 23:59 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jan 2007, 14:30
blejalo je napisao:
čitajući neke komentare, ne mogu se oteti utisku da kad pišu o pojedinim ljudima (tipa izet beganović, dragiša sa starčevice) to rade u stojećem stavu ... boli me qrac za njih sve, svi će završti prije ili kasnije recimo kao reško (brat od izeta - frajer mu je u českoj u njegovoj piceriji ispucao u glavu) ...

Takav zanat,i Arkanu dodese glave. Ali dok su zivi,hadije su :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Feb 2007, 15:03 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2007, 14:12
Pozdrav svim forumashima!
Citam ovo sve i stvarno mi ne ide u glavu da se neko toliko moze bavit tudjim zivotima i sl.cak smo i do teme proslog rata stigli(sto je izgleda za ove prostore sasvim normalna diskusija).Ekstremni nacionalizam dolazi do izrazaja i evo nam opet "nove Srebrenice"....Sto se tice Izeta Beganovica,cuo sam svasta ali me to stvarno ne zanima,kad budem zelio da se bavim tim stvarima u zivotu,veoma lako cu donijet odluku....E sad kome je on pomagao tokom rata u BIH nemam pojma i ne zanima me,jel to bila SRPSKA strana ili MUSLIMANSKA!veze....
Izet ovo Izet ono....dajte ljudi....fokusirajte se na svoje zivote!to je JEDAN covjek ili NEKOLICINA njih a sigurno ce ih jos biti....
Sve sto mogu u ovom trenutku da kazem je to da ako neko zaista zeli da ide tim putem,ja ga podrzavam,jer za neke stvari se moras odlucit u zivotu...a sama statistika PREZIVJELIH ljudi tog kova sve govori...tako da.... :wink:
Pozdrav 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Mar 2007, 11:20 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Feb 2007, 16:21
Kim 01 Cage je napisao:
Pozdrav svim forumashima!
Citam ovo sve i stvarno mi ne ide u glavu da se neko toliko moze bavit tudjim zivotima i sl.cak smo i do teme proslog rata stigli(sto je izgleda za ove prostore sasvim normalna diskusija).Ekstremni nacionalizam dolazi do izrazaja i evo nam opet "nove Srebrenice"....Sto se tice Izeta Beganovica,cuo sam svasta ali me to stvarno ne zanima,kad budem zelio da se bavim tim stvarima u zivotu,veoma lako cu donijet odluku....E sad kome je on pomagao tokom rata u BIH nemam pojma i ne zanima me,jel to bila SRPSKA strana ili MUSLIMANSKA!veze....
Izet ovo Izet ono....dajte ljudi....fokusirajte se na svoje zivote!to je JEDAN covjek ili NEKOLICINA njih a sigurno ce ih jos biti....
Sve sto mogu u ovom trenutku da kazem je to da ako neko zaista zeli da ide tim putem,ja ga podrzavam,jer za neke stvari se moras odlucit u zivotu...a sama statistika PREZIVJELIH ljudi tog kova sve govori...tako da.... :wink:
Pozdrav 8)

BL ima svoju mafiju :P

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Mar 2007, 21:47 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Okt 2003, 15:24
Podrzavam prethodni komentar. Ne znam zasto se Beganovic uopste pominje. Ne zivi u Banja Luci vise od 16 godina, i sad neko tvrdi da je mafijas i to aktivni. Za mene smijesno.

Pogledajte ko otima novac po bankama, ko prodaje i kupuje preduzeca za bagatelu,ko prodaje drustvena dobra npr. sume, a novac stavlja u svoj dzep, ko su nabvaljaci i rasturaci i droge, ko su falsifikatori novcanica itd. Tu treba traziti mafiju.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Mar 2007, 22:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2007, 12:36
...pa dobro ima ih,naravno...sta sad...sta?Mafija,murija,drzava hajducija,kadija sudija a mi smo R.......ma qrac eto sta

Ima ih zato sto samo cutimo i trpimo,sta se sad ko zali koji,moji.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Mar 2007, 14:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
gdje su Faruk i Mejdan-potok.........???

dajte jos malo momci pa da temu na humor saljemo fali jos koji topic........'ajte......

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Mar 2007, 10:42 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

zah je napisao:
Podrzavam prethodni komentar. Ne znam zasto se Beganovic uopste pominje. Ne zivi u Banja Luci vise od 16 godina, i sad neko tvrdi da je mafijas i to aktivni. Za mene smijesno.

Pogledajte ko otima novac po bankama, ko prodaje i kupuje preduzeca za bagatelu,ko prodaje drustvena dobra npr. sume, a novac stavlja u svoj dzep, ko su nabvaljaci i rasturaci i droge, ko su falsifikatori novcanica itd. Tu treba traziti mafiju.

Izet zivi u Banjaluci,ima vec negdje oko pola godine od kada se defeinitivno vartio.
Izet nema veze sa mafijom,mozda je nekada imao ali sada vise nema. Inace pravi 5-6 zgrada ovdje u BL,tacnije Mejdan(Danka Mitrov).

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Mar 2007, 10:55 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Avg 2004, 09:35
Jalija je napisao:
zah je napisao:

Izet zivi u Banjaluci,ima vec negdje oko pola godine od kada se defeinitivno vartio.
Izet nema veze sa mafijom,mozda je nekada imao ali sada vise nema. Inace pravi 5-6 zgrada ovdje u BL,tacnije Mejdan(Danka Mitrov).

loool - za ovaj dio da nema veze sa mafijom :lol: :lol: :lol: :lol:

zato sjedi svaki dan sa dragisom brnjicem na picu i prate ga tjelohranitelji
ma da sami banjalucki boemi, knjizevnici posten narod :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Mar 2007, 21:37 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

matador je napisao:
Jalija je napisao:
zah je napisao:

loool - za ovaj dio da nema veze sa mafijom :lol: :lol: :lol: :lol:

zato sjedi svaki dan sa dragisom brnjicem na picu i prate ga tjelohranitelji
ma da sami banjalucki boemi, knjizevnici posten narod :lol: :lol: :lol:

Pa oni su stara raja,Dragisa radi za Izeta i tako to. Medutim kod nas politicari mafija.A ovi su nizi,mnogo nizi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Mar 2007, 22:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Prvo, ne prate ga telohranitelji, drugo Dragiša ne radi za Izeta, niti Izet radi za Dragišu... Ljudi rade svako svoj posao, a tačno je da Izet sada radi na izragdnji zgrada, ali ne sa Dragišom, nego sa Savom Kneževićem. Dragišta je i dalje u tombolama i sl. stvarima.

Tema je glupa, neki ljudi se bez potrebe prozivaju i ruši im se ugled i ime na ovakvim i sličnim temama. Moderator, razmisli o zaključavanju.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Mar 2007, 22:28 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

BlackHand je napisao:
Prvo, ne prate ga telohranitelji, drugo Dragiša ne radi za Izeta, niti Izet radi za Dragišu... Ljudi rade svako svoj posao, a tačno je da Izet sada radi na izragdnji zgrada, ali ne sa Dragišom, nego sa Savom Kneževićem. Dragišta je i dalje u tombolama i sl. stvarima.

Tema je glupa, neki ljudi se bez potrebe prozivaju i ruši im se ugled i ime na ovakvim i sličnim temama. Moderator, razmisli o zaključavanju.

Dragisa radi za Izeta,Izet ga je uveo u tombulu,kocku i to. Izet je vlasnik takode drzavne tombule u Cehi, a ove zgrade radi sam.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Mar 2007, 22:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Aj dobro je :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Mar 2007, 00:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2001, 01:00
Najbolje svi po pištolj i istjerati ljude iz zgrade da vam sagrade novu
zgradu....Šta?-pa tako se počinje... :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Mar 2007, 09:34 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Avg 2004, 09:35
BlackHand je napisao:

lool

mislim da si i ti bio u boriku kad se otvarao onaj lokal gdje je nekad bio titanium ( ne cat club ) kad su dosli Izet i Dragisa :lol: :lol: samo mi reci ko su bili oni ljudi sa njima, mrkog pogleda, koji su pogurali 300 ljudi u cosak da bi ova dvojca mogli piti na miru :lol: :lol:

a kako se rusi ugled ljudi sa nasom pricom ovdje ? Mislim ugled ljudi za koji svi u gradu znaju sa cime se bave:)

njima bi se rusio ugled kad bi napisali Izet i Dragisa dali 100000 maraka za caritas, kolo s.sestara ili merhamet...tad bi im pao ugled :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Mar 2007, 10:59 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jan 2007, 14:16
У мојој згради је неко вријеме живо тип који је имао можда 27 година свако други дан је возио другои бјесни ауто, једном сам га видјела у 011 дошао је са неким такође бјесним типовима, било им је резервисано мјесто које је заузимало пола шанка , а сви који су ту стајали су растјерани..... Баш ме занима како већина људи у овим условима да успије у тим година, сем ако се не бави неким мутним пословим. Тј. чистим криминалом

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Mar 2007, 12:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
ovd' je postalo preopasno..... matador, jalija, black....sicate se opasnim pricama bezze.... :2gunfire: :snipersmile: :2gunfire: :snipersmile::director:

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Mar 2007, 12:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Dec 2003, 09:00
MAFIA MAFIA KRADJA TOTALNA....to je zivot kajla ko prst debela, bjesan auto 2-3 cice i tako 8) :D 8) :D :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 185 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]