banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Maj 2025, 11:08

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 295 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 17 Mar 2007, 12:58 
Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Mar 2007, 13:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2007, 11:08
psyborg je napisao:
Citiraj:
I možeš se roditi 1000 puta, ali bez škole nećeš naučiti kako i šta radi kompresor!!!

i zato chitas, i opet chitash i prevrtjesh knobove, slidere...vidish kakav zvuk dobijash....i opet i opet i opet i opet....

I opet dobiješ NEŠTO... i opet zapravo nemaš pojma šta to radiš!

(Samo što vi "elektronski muzičari" uvijek možete reći - Ja sam htio da to tako zvuči! Kod živih instrumenata (za koje se zna kako zvuče) nema laži - nema prevare! )

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Mar 2007, 13:29 
Zivi instrumenti su druga stvar....i ne znam koji ku*ac si stavio elektronski muzicari pod navodnike...nema to kako zvuchi idem prema tome zvuku koji zelim da dobije, a ako dobijem josh bolji onda odlichno.....i elektronska muzika mora imati neki osnovni kvalitet, pogotovo ova koju ja pravim...zasniva se na melodiji,a ne na udaraljkama i ritmu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Mar 2007, 13:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Dec 2006, 17:07
Kad smo već poveli priču na tu temu bilo bi fino da imamo jednu temu (po mogućnosti ljepljivu) u fazonu ''promocija radova'' ili nešto slično gdje bi ljudi mogli ostavljati svoje radove, bilo da je to demo ili nekakav drugi snimak. Možda je prikladnije na recenzijama. Moderatori, iznesite svoje mišljenje u vezi sa ovim.
Evo za početak možeš ti okačiti svoje snimke pa da poslušamo.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Mar 2007, 13:39 
Nemam posebno stvar kod sebe, ali se moze free download-ovati kompilacije sa sajta ultiva-records.com

Od mog projekta je 4-ta pjesma...

Kali project - ultimate technology
Style: Dark psy trance

Mastering je radjen u Makedoniji, a izdavacka kutja je iz Srbije.

Nije za svakoga...zapamtite to...
A za promo radove...svidja mi se ideja...moglo bi se staviti na vr' stranice kao ljepljiva...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Mar 2007, 14:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

"Elektronski muzičari" je pod navodnicima jer nisam baš najsigurniji kako da klasifikujem ljude koji se bave tim, jer ni oni sami nisu načisto sa tim!
Jedni sebe nazivaju DJ-evima, drugi muzičarima, treći puštačima muzike, četvrti programerima; a svaki koji je omirisao "autorski rad" naziva se PRODUCENTom!
Tako da sam ostavio dovoljno prostora da svako pronađe sebe!

Da opet ne bude zabune... "autorski rad" je opet pod navodnicima zato što je kod "elektronskih muzičara" nerijetka situacija da se složi nekoliko loopova sa Neta i nazove autorskim radom, a to... teško da je to!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Mar 2007, 14:21 
Dobro si i rekao...ne znam ni gdje sebe da stavim poshto mi se ne svidja izraz producent, a ni muzichar, ali ne znam gdje nadje programere... :D

Citiraj:
zato što je kod "elektronskih muzičara" nerijetka situacija da se složi nekoliko loopova sa Neta i nazove autorskim radom

nazalost u pravu si....malo ko pokusava da sam neshto napravi..svi koriste vetj gotove ritmove, semplove, baseve loopove i ostalo...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Mar 2007, 17:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2006, 21:08
Chova pa onog ima 150 MB... Sta to ima toliko? Ima li sanse da postavis samo svoju stvar na rapidshare? I sta znaci "od mog projekta"? Kaj si ti konkretno tu uradil?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Mar 2007, 17:26 
Pa nisam sam u projektu...ima nas dvojica, a ondje je cijela kompilacija...

Ipak mislim da nije to muzika koju zelite chuti pa tju staviti neku skratjenu verziju komercijalnog trance-a chim zavrshim stvar i chutjete kako zvuchi...do tada bi bilo sooper da se napravi sekcija "promo radovi" ili neshto slichno...moderatori???????

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Mar 2007, 19:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Jebem ti... ovo je ono na sta ja pomislim kad mi neko kaze "tehno". Ubi me jebote. Uh...

First...there was darkness... and then... came the strangers... they were as old as time itself... they had mastered the ultimate technology...

Kali Project - Ultimate Technology

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Mar 2007, 19:27 
Preslushao si znachi.....to ti je dark psy trance....nikakav techno, house, minimal ili slichno....Hebga u svijetu smo dobili dobre kritike forumima gdje se raspravlja o recenzijama i sl.
Zadnja stvar je ambient-downtempo...mozda ti se svidi...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Mar 2007, 19:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

AAAAAAAAAAAAAAAHAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!
FUCK YEAH!!!!!!!!

AAAAAAA AAAAAAA AAAAAAAAAAAAaaaaaaaAAAAAAAAAAA aaaaa AAAAAA

JEBEEEEEM TI IIIIII III IIIIII!!!!!!

ne mogu vjerovati da se uz ovo gotivim!!!!!!! pa ja sam uvijek ovu ziku smatrao nedostojnom moga uva!!!!!! kakav debil!!!

Da imam jace zvucnike izuo bi cijeli dom iz opanaka!!!

DUM DUM DUM DUM DUM DUM DUM

Nisam jos stigao zadnje...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Mar 2007, 16:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Sad će opet biti Nekada_Sam_Bio_Bik
samo sada iz privatnih razloga... :(

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Mar 2007, 16:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2006, 01:07
Лако ћемо за форум, него ти пази да те не банују маторци са гајбе... :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Mar 2007, 16:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Tiki the Boyler je napisao:
Sad će opet biti Nekada_Sam_Bio_Bik
samo sada iz privatnih razloga... :(

ne konjtam :-?

Ono je bio kriticno...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Mar 2007, 19:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ljudi nerijetko prilikom otkrivanja nove ličnosti u sebi požele da raskrste sa onom starom!

Mada kad bolje razmislim... zaboravi! :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Mar 2007, 23:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2006, 23:41
groznium je napisao:
postoji nesto i nesto sto se zove d.i.y. scena koja funkcionise bez kapitalistickih sranja muzicke industrije ciji nacin jedino uzimas kao validan, sa vishe nego dobrom produkcijom , nego ljudi ucite i snimajete se sami iskustvo cini cuda :D .

(ne)srecom sam cula pa mogu komentarisati ------

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Mar 2007, 23:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Nov 2005, 15:55
pamella_morrison je napisao:
groznium je napisao:
postoji nesto i nesto sto se zove d.i.y. scena koja funkcionise bez kapitalistickih sranja muzicke industrije ciji nacin jedino uzimas kao validan, sa vishe nego dobrom produkcijom , nego ljudi ucite i snimajete se sami iskustvo cini cuda :D .

(ne)srecom sam cula pa mogu komenyarisati ------

necu ni komentarisati tvoje gluposti jer nisi cula nista osim cd koji sam sam narezao Vidi(koji je usput pun bendova sa pocvetka 80 ih , niti bilo sto znas o istome niti si naslusana bendova jer ih ne znas ni naborojati a niti prepoznati , tvoje muzcko znanje je rravno nuli , zato se nemoj sprdati sa necim o cemu blage veze jer ispadas glupa i jadna , svojim cinicnim malogradjanskim kometarimamozes dobiti jedino svadju sa mnom .

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Mar 2007, 00:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

groznium je napisao:
pamella_morrison je napisao:
groznium je napisao:

(ne)srecom sam cula pa mogu komenyarisati ------

necu ni komentarisati tvoje gluposti jer nisi cula nista osim cd koji sam sam narezao Vidi(koji je usput pun bendova sa pocvetka 80 ih , niti bilo sto znas o istome niti si naslusana bendova jer ih ne znas ni naborojati a niti prepoznati , tvoje muzcko znanje je rravno nuli , zato se nemoj sprdati sa necim o cemu blage veze jer ispadas glupa i jadna , svojim cinicnim malogradjanskim kometarimamozes dobiti jedino svadju sa mnom .

ne!
poslusala sam sta si "SNIMAO" TI i tvoji "BENDOVI" i doooooooooobroooooooo sam se ismijala (jesi znao da se ipak treba pokusati ponoviti "snimanje" ako npr. "bubnjar" ISPADNE?)
:lol: :lol: :lol:
a to sto iznosis privatne podatke javno je izraz tvojeg NECEGA pogodi cega..... toga sto pokusavas meni nakaciti a posto znas svasta o meni znas i odakle sam.... znaci "mali grad" ali nikako ...... :roll:

p.s. i love you @groznium :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Mar 2007, 00:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

groznium je napisao:
tvoje muzcko znanje je rravno nuli , zato se nemoj sprdati sa necim o cemu blage veze jer ispadas glupa i jadna .

otkud ti ovo? :oops: bas me interesuje :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 295 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]