AfroMan je napisao:
Evo ovako prvo seminarski nije za 7 nego za sest plus sto si morao biti prisutan na svim dosadnim predavanjima koji traju po pet sati i moras znati bar jos nesto pored toga sto i jeste realno gledajuci za sesticu...a vi sto studirate ekonomiju kao ti i sto vam je sistem star 100 hiljada godina i profesori najveci supci...to je vasa "studentska" briga sto to necete da promjenite...
Hm seminarski po
pravilu se moze steci jedino ako je student polozio predmet ,odnosno seminarski sluzi za povecanje ocjene, sto znaci moras imati 6 da bi dobi prava na seminarski. Ovo sto kazem za povecanje ocjene to se odnosi samo na formalno. Inace seminarski dodje kao srednja skola, kaze prof. nauci te 3 lekcije ,pitacu te sutra i bice 2.(zavisi od profesora,nije sve tako lako)
Nije sistem star, profesori su stari

.
AfroMan je napisao:
Drugo informatika ti je ako nisi upucen na svim fakultetima veoma laka kako i na privatnim tako i na drzavnim...nikad jos nisam cuo da je neko pao iz informatike!
Auh pa nije bas ovo srednja skola, kako sam mislio na pocetku. Da, upucen sam, pada se iz informatike, mislim na drzavnim. Nije ono reci sta je hardware sta je softwar. 5 sjedi! Primjer par tema iz informatike EF-a: Elektronsko poslovanje,Netware(mali dio sto ucim na CISCU),sistemske analize, kibernetika, naravno software,hardware,lifeware,dataware..Inace obara li obara

ali nije tesko kao mat/principi itd.. Inace cuo sam da je na ETF informatika malo zahtevna. Ali opet to je ETF
AfroMan je napisao:
E sad to sto se tice privatnih fakulteta jesto to sve kao sto vi kazete "sranje" ali realno gledajuci iskustvo i vecina znanja se stice kad se zaposlis jer ti nikad neznas kakvo ces radno mjesto imati kad zavrsis faks u!
Ajoj necu da filozofiram ali praksa se stice kada se zaposli a znanje prilikom studiranja....Mislim ako ces biti menadzer preduzeca, moras znati/imati neke strateske ciljeve, shvatati tu tematiku menadzmenta, one grafove itd....neces sa fakultetom raditi na recepciji negde i ponavljati istu stvar x puta. To je sa srednjom. Ali i dalje stoji ona misao, covek se uci citav zivot. il ide covek se uci dok je ziv..Ince to gore menadzment je samo primjer, kada se uzme recimo medicinski fakultet pa skonta sta je bilo ono u Sarajevu kada su preskocili godinu i kasnije doktori prave probleme...
AfroMan je napisao:
I oni koji upisuju privatni faks...i koji ce zavrsiti u roku zapocece neki svoj biznis ili ce naci neku stelu i sto je najvaznije nece uciti 100% nebitnih stvari...
Naravno to uvek stoji ,veza ili nista, mislim to se odnosi kako na privatni tako i doobrim djelom i na drzavni.
AfroMan je napisao:
Jebiga nema svako para, kontam ja to ali nemorate ni pljuvati po drugim koji su to upisali.... i govoriti da je to sranje...
A u svakom slucaju svi smo mi srbi i kao takav narod smo ljubomorni na sve i svasta ... jebiga
Para nema, pare nisu problem. Nije to do para, nego do odabira. Ako je to gore direktno za mene napisano. Mogao sam ici privatni umesto CISCA, doslo bi gotovo isto. Jednostavno sam upisao Ekonomski jer se vise cijeni, sada pocinju neki pregovori o bolonji etc..
Ma kakva crna ljubomora druzeeeeeeeeeee , moj izbor -drzavni ; tvoj izbor -privatni. Obicne cinjenice. Inace jedini put u ZIVOTU kada sam bio ljubomoran na tebe je kada si me sa Xantiom uzeo ,jos dok sam vozio Alfu, ono kada smo se vracali sa bazena, kada smo startovali na semaforu.... Ali dobro svi znamo da nisam na vreme prebacio brzinu...
P.S. Cekam buraza da donese pljeskavicu pa zovem idemo se se vozikati, dok je grad prazan. Oskar popularnosti