banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Maj 2025, 10:14

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 28 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 31 Maj 2006, 22:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2006, 22:37
e sto je tice starih asistenata, sa tim se ne slazem. bilo je nekih koji su ok, al vecina je zasluzila otkaz..
npr levajceva, za borisa ne znam, al ivana je uvijek dolazila nadrkana i depresivna..mor'o si pozatvarat sve prozore da slucajno ne bi iskocila..nikako mi se ne svidja.bila mi na statici, a sad ovaj lik sto je dosao, ne znam kako se zove, al kako covjek objasni...svaka mu cast...
isto tako bila ne neka jasna na urbanizmu...a kako ona nije imala veze...
mislim da ne bi trebalo da se vracaju svi, samo oni koji su zasluzili, a to definitivno nisu svi...

Poslednji put menjao bzvz dana 31 Maj 2006, 23:11, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Maj 2006, 23:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
Nemoj mi Ivane bivse radne kolegice dirati. Cura je super...mora da si bio slab iz njenog predmeta pa ti nije sjela:)

(shala, ali Ivana je stvarno super kao osoba)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Maj 2006, 23:17 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2006, 22:37
kakva je kao osoba, stvarno ne znam, ne znam ni koliko zna dobro statiku, vjerovatno dobro, al bas se nije ni potrudila da nam nesto pretjerano objasnjava, samo je otaljavala posao, gledala nas ko da kugu imamo..za statiku nisam nesto pretjerano zainteresovan, nit sam nesto dobar iz nje, ali jos uvijek to slusam i nemam razloga da mi se ne svidja sto sam joj se nesto zamjerio jer jos uvijek nisam dosao do tog da joj se mogu zamjeriti.a ovaj asistent koji je trenutno na statici je odlican, sto se tice objasnjavanja, ide postepeno i trudi se. nemam razloga da mi se svidja il ne svidja ni jedno ni drugo, ali ja sam stekao takav osjecaj da je zaboli za nama, dal cemo mi to shvatit il ne...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Jun 2006, 12:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2001, 01:00
john_rambo je napisao:
Gore nece biti sigurno. Stankovic je legenda. Covjek je sasvim normalan i pristupacan. kod njega mozes na ragovor kad god hoces. A ne kao kod bivse, da joj ime ne pominjem. Uglavnom bice bolje. Vracaju se stari asistenti.

Jeli to Jela smijenjena ili šta???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Jun 2006, 12:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
Dala otkaz

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Jun 2006, 22:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2001, 01:00
:D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Jun 2006, 20:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 17 Apr 2002, 01:00
GOTOV(a) JE! :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Mar 2007, 23:37 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Avg 2001, 01:00
Kasno sam dosao ovdje ali morao sam nesto da kazem...za borisa_wz ili kako vec.... Ivana je medju najboljim (cak i najbolja) asistenticama na fakultetu i jedina ce ti pokazati sve sto je potrebno,dace ti zadatke koji trebaju...problem je u tebi sto nisi nikad otisao i trazio bilo sta da ti pokaze...a to sto je mozda bila nenormalna je zbog samih nenormalnih studenata koji dodju na vjezbe i rade (pricaju) sve drugo osim statike...ako imalo vidi da se trudis i radis pomoci ce ti i na ispitu ako negdje zapnes i sigurno te nece ukopati!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 28 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]