banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Maj 2025, 07:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 46 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Mar 2007, 08:24 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 22 Nov 2002, 10:28
cvetic zuti je napisao:
Htela bih da podelim sa Vama jednu situaciju. Sad vec predugo traje, a rado bih cula sta ljudi, inace misle o takvom cemu. Zapravo pitanje je da li je takava postupak legitiman ili ne? :)

On je sa njom deset godina. Svakakao i nikakao, ali sve te godine su za njima. On radi mnogo, i dobar je u tom svom poslu. Ona trpi i trpi, uz to nije zadovoljna njegovim drustvom i ono sa njom. Uvek su sami kad su zajedno.
Njoj konacno pukne film i ostvai ga tako sto mu na oci dovede nekog *ebaca kojeg je upoznala na poslu. Sve se raspadne. On ogrezne u sospstvenom ponoru. Doduse "klinackom", ali takvom: zatvaranje u kucu, mnogo cigareta, alkohol i tuga i patnja. Nekakao on to prevazidje i krene dalje.
Posle godinu dana, ona odjebana od kolegem cvili i moli da se pomore. On padne na to i pomire se. Posle 3-4 meseca opet isti problemi. Dogovore da ipak budu u kombinaciji, ali svako ima pravo na svoje. I to je trajalo nekoliko meseci, dok on nije nasao devojku s akojom je poceo da planira zajednicki zivot. I u to sve, se umesa desetogodisnja devojka, koja preko prijatelja poruci da kad je sledeci put vidi na ulici predje na drugu stranu ulice!

I on raskine veyu, i vrati se desetogodisnjoj devojci sa kojom i nakon pola godine od pomirenja i dalje ne razmislja o zivotu u dvoje...

Sorry, ako je jako drugacko, ali je tako.

Tekst je sasvim jasno napisan ali ja sam ga 4 puta procitao i nisam jos uvjek skuzio KO OVDE KOGA JEBE ????????? :oops: :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Mar 2007, 02:34 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Dec 2003, 09:00
huoak u j=kurac.oni su malo retardirani..Ol vi nid iz SEX>>>etjendo..mi hurado mi komprendo..entjedno...et..samo pive i vbice dobro.... :D

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2007, 09:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
cvetic zuti je napisao:
Htela bih da podelim sa Vama jednu situaciju. Sad vec predugo traje, a rado bih cula sta ljudi, inace misle o takvom cemu. Zapravo pitanje je da li je takava postupak legitiman ili ne? :)

On je sa njom deset godina. Svakakao i nikakao, ali sve te godine su za njima. On radi mnogo, i dobar je u tom svom poslu. Ona trpi i trpi, uz to nije zadovoljna njegovim drustvom i ono sa njom. Uvek su sami kad su zajedno.
Njoj konacno pukne film i ostvai ga tako sto mu na oci dovede nekog *ebaca kojeg je upoznala na poslu. Sve se raspadne. On ogrezne u sospstvenom ponoru. Doduse "klinackom", ali takvom: zatvaranje u kucu, mnogo cigareta, alkohol i tuga i patnja. Nekakao on to prevazidje i krene dalje.
Posle godinu dana, ona odjebana od kolegem cvili i moli da se pomore. On padne na to i pomire se. Posle 3-4 meseca opet isti problemi. Dogovore da ipak budu u kombinaciji, ali svako ima pravo na svoje. I to je trajalo nekoliko meseci, dok on nije nasao devojku s akojom je poceo da planira zajednicki zivot. I u to sve, se umesa desetogodisnja devojka, koja preko prijatelja poruci da kad je sledeci put vidi na ulici predje na drugu stranu ulice!

I on raskine veyu, i vrati se desetogodisnjoj devojci sa kojom i nakon pola godine od pomirenja i dalje ne razmislja o zivotu u dvoje...

Sorry, ako je jako drugacko, ali je tako.

Ajde sto je dugacko ali sto je komplikovano ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Mar 2007, 17:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Dec 2002, 19:29
tek da sam znala da je toliko zanimljivo pisala bih ja jos....:)
sad vise nama sta da se pise.
a bogme ni da se cita...
:wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Mar 2007, 18:55 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2004, 13:21
nadamo se da smo bili od pomoci :) bar se jos nisi ubila hehehhehee :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Mar 2007, 13:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Dec 2002, 19:29
he he... sad jedino mogu da me ubiju tj. pridave ove crvene prelice oko vrata koje cine moju vitku liniju jos vitkijom... 8)

cmok. i hvala.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 46 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3

Sva vremena su u UTC [ DST ]