banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 22:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 48 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 28 Feb 2007, 03:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2002, 01:00
Mozda je bolje da sjednes i razmislis sta je ono sto ti zelis.
Kad je malo vremena, a i s parama situacija tamo-vamo, covjek pristane na neke kompromise zbog kojih se kasnije kaje.
Sad ti djeluje ok da kupis haljinu od 60 km, da sasijes neku haljinu ili ko zna sta.
Ali da li se zaista mozes nositi s tim da ces mozda na vlastitoj svadbi biti obucena poput bolje uredjene kelnerice, a da ce tamo neka 'gosca vaseg gosta' biti sredjena kao mlada?

Da ne bi kasnije bilo - ah, koji sam ja kreten, 50-100 maraka gore-dole, sto nisam dala, pa to je jednom u zivotu...

Moja kuma je otkazala veliku svadbu i odlucili su se za rucak za kumove i porodicu - znaci njeni i njegovi roditelji, braca i sestre (rodjeni), plus kumovi. Umjesto vec rezervisane vjencanice kupila je haljinu i ogrtac.
Danas kaze da joj je zao zbog dvije stvari:
- sto nije ipak bila u vjencanici
- sto nisu platili profesionalnog fotografa
Jer iako to nije bila "prava" svadba, ona je mogla obuci vjencanicu. A zali i sto nema fino i profesionalno odradjene slike, ako uspomenu na taj dan, vec amaterske, slikane ko je kako stigao i ko je kako znao.

Ako je novcana situacija losa, jasno da je sam brak vazan, a ne vjencanica i slicne "gluposti".
Ali ako se moze, ako se covjek dvoumi, onda bolje da uzme ono sto zeli da kasnije ne bi bilo kajanja, jer ipak je to jednom u zivotu. A ako se vec pravi veca svadba i ima za sve drugo, onda ce se naci i za savrsenu haljinu.

Po iskustvima ljudi oko mene, jedino zbog cega se ljudi znaju pokajati je novac potrosen na cvjetne aranzmane po stolovima, jer imaju osjecaj da ih niko nije ni primjetio ili da ljudima i nisu bili toliko bitni, pa na neki nacin nisu opravdali to koliko je novca na njih ulozeno.
Nisam jos cula mladu koja je rekla da bi, da moze vratiti vrijeme, izabrala neku jeftiniju vjencanicu ili komentar da novac potrosen na vjencanicu zmatra uludo bacenim novcem.

Naravno, ima djevojaka koje se zele udati na plazi, u kupacem kostimu i sa jednom tratincicom u kosi. I to je ok, ako je to necija zelja, ta osoba ce biti zadovoljna i nece se pokajati. :)

650 km je (po meni) preskupo za iznajmljivanje vjencanice. Cak i ako je prvo nosenje.

Kad sam ja sa kumom trazila vjencanicu jako ljubazni su bili u onoj radnji s druge strane Boske (kod izlaza prema pijaci), radnja s vanjske strane Adrije (Bulevar) i u zanatskom kod Adrije, ona radnja kod kafica Ex.
Bili su jako ljubazni i susretljivi, cijene su bile normalne.
Sve promjene nisu bile upitne, skratiti, prosiriti, dodati cvjetice...
Za nekih 250-300 km (tako su se tada cijene kretale, prije nesto vise od 3 godine) si mogao iznajmiti vjencanicu i uz to dobijes sal oko ramena ili bolero (imali su i debljih, ako je hladnije vrijeme), rukavice i ukras za kosu.

Na kretenizam smo naisli u radnji cim se udje u robnu kucu Kastel, s desne strane. Ta zena koja je tamo radila bi bila uspjesna u tjeranju zivih i nezivih bica. :D
Dok na drugim mjestima nije bio problem probavati, mijenjati i presvlaciti, doticna teta u godinama je bila alergicna i na samu pomisao da dodirnemo neku izlozenu vjencanicu. :lol:
Pa ti izaberi, ako mozes. :D

Mozda nisi obisla dovoljno radnji, jer mi je jos uvijek cudno da su cijene tako porasle. 650 km, mislim...huh...
A ako vec pravis svadbu i zelis vjencanicu, onda bolje pronjucaj jos malo.

sportski magazin

Bestija NeOpravljiva!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Feb 2007, 13:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Што ниси спонзоруша, па да се не патиш толико?
:lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Feb 2007, 15:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Sep 2004, 11:42
ventilator je napisao:
Na kretenizam smo naisli u radnji cim se udje u robnu kucu Kastel, s desne strane. Ta zena koja je tamo radila bi bila uspjesna u tjeranju zivih i nezivih bica. :D
Dok na drugim mjestima nije bio problem probavati, mijenjati i presvlaciti, doticna teta u godinama je bila alergicna i na samu pomisao da dodirnemo neku izlozenu vjencanicu. :lol:
Pa ti izaberi, ako mozes. :D.

vidis, ja kada sam friendici gledala neku vencanicu bila sam u toj radnji i tetica je bila extra ljubazna. cak smo cavrljali nekih pola sata sa njom. buduca mlada je NARAVNO bila trudna, pa je tetica rekla da nece nikakvih problema biti da se vencanica prepravi, tj malo prosiri. znaci extra ljubazna i prijatna. :D :D :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Feb 2007, 17:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Avg 2001, 01:00
Leona je napisao:
Gazda je napisao:
nemoj da se udajes ako nemas love..ajme

Love ili love (ljubavi)?! :)

A sta lova ima stim?! Ne udaje se cura za lovu/papir, nego za coveka koga voli! A voljeti se moze i sa i bez love. :) :wink:

M amoze se voljeti i bez udaje :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Mar 2007, 11:36 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Feb 2007, 11:47
Hvala vam ljudi,super ste! :hello2: Skroz ste mi popravili dan svi zajedno! :wav: Upravu si kad kazes,to je samo jednom...U medjuvremenu malo sam "pronjuskala" po gradu,i nije sve tako crno... 8) Mislim da cu najvjerovatnije siti,imam nekih ludih ideja. :tshirt: Ma sva sam vam ko leptiric ovih dana, :B-fly: jutros smo isli i datum zakazati-12 maj! :D :D :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Mar 2007, 14:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Samo polako mrvenzi. Ipak je to samo tvoj dan. Uživaj u pripremama.

:thumbleft: :thumbleft: :thumbleft:

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Mar 2007, 14:58 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
Jos jedno jadnice je vezano pred klanje . . . :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Mar 2007, 15:18 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 25 Jul 2006, 14:37
Mrvenzi, pogledaj http://pronovias.com/
Oni su mi kraljevi vjencanica, i, nazalost, niko u ovom selu nema njihove vjencanice. Najblize radnje koje imaju Pronovias su u Zagrebu.
Ovaj link ti moze biti i koristan ukoliko odlucis da sasijes haljinu jer ima fantasticnih vjencanica i samo odneses kod krojacice.
I jos jedna stvar, pogledaj studio koji je otvorio BL kreator- Orascanin. Mislim da mozes dobiti dobru kreatorsku haljinu za manje para nego da iznajmljujes vjencanice koje je ko zna koliko djevojaka nosilo prije tebe... Plus covjek ima dobre materijale koje (mislim) nabavlja u Italiji.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Mar 2007, 15:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:12
VeLiKi je napisao:
Jos jedno jadnice je vezano pred klanje . . . :lol:

jos moze da "utece" :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Mar 2007, 19:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2004, 19:50
Sanjolina je napisao:
Mrvenzi, pogledaj http://pronovias.com/
Oni su mi kraljevi vjencanica, i, nazalost, niko u ovom selu nema njihove vjencanice. Najblize radnje koje imaju Pronovias su u Zagrebu.
Ovaj link ti moze biti i koristan ukoliko odlucis da sasijes haljinu jer ima fantasticnih vjencanica i samo odneses kod krojacice.
I jos jedna stvar, pogledaj studio koji je otvorio BL kreator- Orascanin. Mislim da mozes dobiti dobru kreatorsku haljinu za manje para nego da iznajmljujes vjencanice koje je ko zna koliko djevojaka nosilo prije tebe... Plus covjek ima dobre materijale koje (mislim) nabavlja u Italiji.

ooo no,no,no :banghead: kakva steta i propast.mozete misliti kako bi divno pristajala valentinova vjencanica+svadba na jezeru.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Mar 2007, 22:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2006, 22:11
mrvenzi to je divno na dan svetog vasilija ----i mojoj mami rodjendan-----i kraj srednje skole tako da ima da ga upamtim da znas pa cu svake godine da ti cestitam godisnjicu :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Mar 2007, 10:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
ma de evo ga stigli smo do Zagreba....je*em te Boze....i sto rece boa u sator u livadu na ziku.... :roll:

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Mar 2007, 11:05 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Feb 2007, 11:47
The Godfather je napisao:
ma de evo ga stigli smo do Zagreba....je*em te Boze....i sto rece boa u sator u livadu na ziku.... :roll:

Mojne Boga psovati,ne treba ti to! :mad: Ma nece niko u Zagreb,nace se nesto ovdje sigurno! :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Mar 2007, 12:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Sve se nema, a do Zagreba se ide... :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Mar 2007, 17:09 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 05 Feb 2007, 18:07
kad se masla ima i po guzovima se maze :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Mar 2007, 17:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
Jel' vam krivo?? Ako ima i moze nek ide...mislim zasto da ne?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Mar 2007, 17:13 
Pripravnik
Pripravnik

Helena je napisao:
Jel' vam krivo?? Ako ima i moze nek ide...mislim zasto da ne?

naravno, shalish se? :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Mar 2007, 17:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
Jok, sto?? Pa majku mu ako joj se ide u Zagreb, ako ima love i zelje i sta ja znam..sto ne bi...(ovo me podsjeca na onu temu sa chajem od 2 marke u Clubu 22). Ljudi moji, cura hoce da ima idealan dan. Svako ima svoje zelje pa nek ih ispunjava ako je u mogucnosti. I to je to.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Mar 2007, 17:30 
Pripravnik
Pripravnik

da li si ti ozbiljno pisala ova 2 posta ili se zajebavash?mislim, ne mogu da vjerujem da neko prosjecno inteligentan pise :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Mar 2007, 17:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Helena, bila je ironija... I ja sam išla po maturske sandale u Zg..

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 48 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]