banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Maj 2025, 20:53

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 15 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Feb 2007, 22:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2004, 09:44
ljudi moji, da li postoji nacin da se sazna vlasnik beoja mobilnog? evo sta mi se desilo - neki lik me uznemirava, salje neke nepristoje slike, trza non-stop, a nemam pojma ko je to! pa sam htjela da saznam ko je ta osoba ili ako nista da zabranim pozive sa tog broja prema mom broju, pa zna li iko kako se to radi? da zovem mobi's ili nesto drugo?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Feb 2007, 23:34 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Ako je postpaid, i ako je upisan u imenik, tj. ako je dozvoljeno da se daju njegovi podaci, onda mozes. Sto znaci, 5% sanse da mozes saznati ime.
Za zabranu mislim da mogu da odrade oni iz Mobi's Call centra.

P.S. A jesi li jednostavno pokusala ti da pozoves taj broj sa nekog drugog broja, nevezanog za tvoj i provjeris po glasu, tako sto ce neko drugi umjesto tebe govoriti? :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Mar 2007, 10:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Postoji jedan "under table" način, koji je dosta...pa recimo skup :) Možeš nabaviti listing odlaznih poziva tog broja, a onda preko ljudi koje je zvao saznati o kome se radi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Mar 2007, 11:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2003, 11:26
Nazoves MOBI'S i kazes da imas uznemiravanje sa tog broja i kazes im da si, eto, dobra dusa pa si pre policije nazvala njih. Onda trebas da napravis izjavu na papiru da imas uznemiravanje sa nekog broja i da trazis od MOBI'S-a da reaguje. To moraju po sluzbenoj duznosti... ako ti bilo ko sta bude rekao, onda reci da ces se obratiti policiji, pa ce dobiti sluzbeni nalog da reaguju, ali da ih onda mozes tuziti jer ti nisu hteli pomoci. Uglavnom, funkcionise...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Mar 2007, 14:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Warlock je napisao:
Nazoves MOBI'S i kazes da imas uznemiravanje sa tog broja i kazes im da si, eto, dobra dusa pa si pre policije nazvala njih. Onda trebas da napravis izjavu na papiru da imas uznemiravanje sa nekog broja i da trazis od MOBI'S-a da reaguje. To moraju po sluzbenoj duznosti... ako ti bilo ko sta bude rekao, onda reci da ces se obratiti policiji, pa ce dobiti sluzbeni nalog da reaguju, ali da ih onda mozes tuziti jer ti nisu hteli pomoci. Uglavnom, funkcionise...

I kad ga uvatiš, na.ebeš mu se majke i svega ostalog ženskog u familiji

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Mar 2007, 14:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Naravno... a ako si zensko skupis musku ekipu i lazes kako te manijak spopada u gradu, cupa za kosu, provocira na ulici, ne smes normalno da ides do prodavnice... kad ga uhvate, dok on jadan objasni da je on samo telefonski manijak... obr'o je bostan...

Najtuznije od svega je sto u MOBI'S-u ne daju ime vlasnika, nego ga oni opomemenu, a na kraju mu iskljuce broj, ako se provociranje nastavi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Mar 2007, 16:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
Warlock je napisao:
Naravno... a ako si zensko skupis musku ekipu i lazes kako te manijak spopada u gradu, cupa za kosu, provocira na ulici, ne smes normalno da ides do prodavnice... kad ga uhvate, dok on jadan objasni da je on samo telefonski manijak... obr'o je bostan...

Najtuznije od svega je sto u MOBI'S-u ne daju ime vlasnika, nego ga oni opomemenu, a na kraju mu iskljuce broj, ako se provociranje nastavi.

Pa i ne mogu dati ime vlasnika ako se radi o pri paid karticama.

Inace ako je taj lik nesto manje inteligentan, a sudeci po postu jeste. Nije bas problem saznati ime vlasnika, tipa nazoves sa nekog drugog broja, kazes Djuro jesi to ti, ne nije Djuro ili ce reci Ne ovde ... .. U prvom slucaju kazes a koga sam dobila/o, pa zar ti nije Djuro brat blablabla ma veze... ali ima nacina. Inace nemoj bas uzeti Djuru....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Mar 2007, 11:11 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Dec 2004, 11:18
Daj nam broj da ga trznemo,da mu posaljemo slike koje mozda nema :D

Got to pass the test first time, yeah
I know that people talk about me
I hear it every day
But I can prove them wrong 'cause I'm right first time.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Mar 2007, 11:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

E dobar fazon ti je ako hoćeš.

Pošalješ u male oglase neke bezvezne oglase sa njenim/njegovim brojem telefona, tipa: Prodajem rasplodnu krmaču, ili Prodajem 1 m kvadratni talijanskih pločica... pa tako daš jedno pet do deset oglasa. Neće imati vremena da te uznemirava. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Mar 2007, 12:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

To je nekad bio super sto sa oglasima... uzmes broj mobilnog od mrskog ti neprijatelja i u Male Oglase napises "Prodajem Golf II dizel 1989, el. podzaci, 5v, crveni, 3.800KM". Ono crveni je bilo kljucno... to je uzas koliko su ljudi zvali...

Nije nam javila dal' je i dalje gnjavi :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Mar 2007, 12:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Warlock je napisao:
To je nekad bio super sto sa oglasima... uzmes broj mobilnog od mrskog ti neprijatelja i u Male Oglase napises "Prodajem Golf II dizel 1989, el. podzaci, 5v, crveni, 3.800KM". Ono crveni je bilo kljucno... to je uzas koliko su ljudi zvali...

Al naročito crveni
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Warlock je napisao:

Mislim, stvarno nema smisla. :( :( :( :(

Pomogneš joj i ona tako :( :( :( :(

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Mar 2007, 13:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
A sad nabavite njen broj da isprobamo ovaj oglas od warlocka :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Mar 2007, 14:16 
Warlock je napisao:

AAAAAAAAA....vrh fazon....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Mar 2007, 18:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Dec 2005, 18:04
još bolji fazon... nađeš neku stvaaarno dobru kolegicu, neka snimi spot u fazonu "pozovi me, ovo je moj mob" i okači na YouTube, kao što je onaj momak iz USA skoro uradio.
negdje sam pročitao da mu tel još uvijek zvoni 24/7 :wink: a možeš misliti šta bi bilo sa kolegicom.

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2007, 15:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Juliette je napisao:
ljudi moji, da li postoji nacin da se sazna vlasnik beoja mobilnog? evo sta mi se desilo - neki lik me uznemirava, salje neke nepristoje slike, trza non-stop, a nemam pojma ko je to! pa sam htjela da saznam ko je ta osoba ili ako nista da zabranim pozive sa tog broja prema mom broju, pa zna li iko kako se to radi? da zovem mobi's ili nesto drugo?

Bas su cudni ti tipovi sto uznemiravaju, kako im se da trositi telefon bezveze.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 15 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]