superhik je napisao:
HR je napisao:
Zaista, volio bih da mi neko od ovih sto ih vole objasni u cemu je draz tog benda? U pocetku su se grebali o stvaralastvo Termita, ali kome danas treba Let3? Stavljanje ruza u guzicu i bacanje istih u publiku nakon par minuta, arty-farty sranja kao sto su nastupanje bez odjece i u brnjicama stavljenim na polne otgane, nosenje vjestackih brkova i oblacenje gay mornarskih majica,pokazivanje dlakavih trbusina (sve se ovo moze vidjeti u spotovima koji se danonocno vrte na balkanmediji), obrade Sabana Saulica (nisi me voljela u ono vrijeme i bljutavi spot u avionu), spot za Eru s onog svijeta sa hercegovackim narodnim nosnjama koji je pravo retardiran (djevojke u kolu koje igraju u vazduhu, brkovi i tekst te pjesme, prava poezija, nema sta), spot sa Sjeverinom (sa SJEVERINOM, covjece!!) i na kraju album na kome je "snimljena tisina", a koji se racuna u zvanicnu diskografiju. Da li ovo sve predstavlja bijedan pokusaj sokiranja masa? Pokusaj da se bude duhovit na silu (tekst o rijeckim p***ama, hajde malo da budemo prosti, to je jako duhovito)? Samo nemojte kao izgovor reci da su im dobri aranzmani i produkcija.
nema sta, na mjestu ti svaka
Ni meni se oni nesto puno ne svidjaju, to sto su goli...sta ja znam, nek rade sta hoce...ali pravi problem lezi u tome sto ljudi sebi daju za pravo da u ime drugih kazu:
"Ti ne znas sta hoces, ja znam sta ti hoces i sta ti treba." E to je "trula komunjara na funkciji". Ne mozes ni vidjeti da li nesto valja jer nece proci cenzuru do tebe.
Ako su oni grozni, nek niko ne dodje i organizator ce da padne lovu i sjebe se... i nista oni nisu vise perverzni od vecina pink-grand-paradnih pjevaca i pjevaljki koje svi vi svaki dan, barem slucajno u prebacivanju kanala slusate min. 2-3 sekunde, a neki Boga mi i vise. Ako su oni grozni sta su ove Vikomice, najperverznija i najneukusnija glupost koju sam ikada vidio na TVu... sramota za nas narod.