Otvaram ovu temu da na njoj pričamo o novim filmovima tj. filmovima koji se puštaju u BL kinima, bolje tako nego da otvaramo temu za svaki film na kojoj bi onda bilo samo par komentara. Ako mislite da su neki filmovi dostojni teme onda otvorite temu a ako je za samo par komentara onda možemo i ovde
Pa da počnem.
Ne znam da li ste gledali
Spy Game, film je odličan. Ne znam ima li ga još ali ga strogo preporučujem.
Spajdermen nije loš ali nije ništa posebno, strogo šablonski, bar meni. Kažu da je zaradio više od Harija Potera i oborio neke rekorde, po meni to je više zbog reklame i uticaja stripa i crtanih pa raja htjela da vidi i film. Mada ima dobru poruku koju su naglasili ponovši je više puta "
uz veliku moć ide i velika odgovornost".
Panic Room je dobar, nije tažak kao ostali Finčerovi filmovi i ima običan kraj ali je dobar. Kamera je odlična, impresivno se kreće po kući, prolazi kroz zidove i ključaonicu itd.
Sinoć sam gledao
Training Day (Dan obuke) i film je dosta dobar, Denzel (za one koji ne znaju dobio je oskara za ovu ulogu) je imao finu ulogu, svidjela mi se. Ne volim baš stroge pozitivce i takve uloge, više volim mješavine pozitivca i negativca jer su to realniji likovi, kad ne znaš da li je lik pozitivan ili negativan jer je sve to zajedno. Ima finih stvari za vidjeti i naučiti iz ovog filma.
Vidio sam najavu još jednog Denzelovog filma gdje se on bori za liječnje svog sina jer nema para da plati. Odmah mi je palo na pamet da bi se ovaj film komotno mogao zvati American Beauty 2.
I glavna stvar

, u četvrtak dolazi njegovo veličanstvo
Star Wars Episode II: Napad Klonova
Da li ste gledali ove filmove ili i neke druge i koja su vaša mišljenja o njima?