Next time on this year we will be a milioner
Lovely jobely
OOOOOOOOO, mon dieux
Asocira li vas ovo na nesto:)?
Naravno, Del Boy i Rodni su mi uvek bili inspiracija. Pogotovo Del Boy koji je dosta slican ovom nasem balkanskom coveku, koji bi uz prevaru i mucku zaradio milione.
Jedino sto je naslov te serije "
Only fooles and horses" malo trapavo preveden u "Mucke".
Meni imaju par zenstokih momenata, ali izdvojio bih letovanje na Majorki (gde Rodni, njegova zena i Del Boy letuju jer je Rodni pobedio u nagradnoj igri slikara (u konkurenciji do 15 godina, sad je medju tinejdzerima), i onu kada ih juri mafija po Floridi.
Mislim, ima mnogo stvari i mogao bih o tome da pisem do sutra

)))).
Evo i jos nekih novosti...
Kultne "Mućke" nastavljaju s novim posebnim epizodama. U onoj koja je upravo snimljena, i koja će biti emitirana na BBC-ju kao ovogodišnji "Božićni specijal", braća Trotter otkrit će da su samo polubraća.
U jednosatnoj epizodi Trotteri pokušavaju konsolidirati svoje financijsko stanje nakon što su izgubili bogatstvo. U jednom trenutku Rodney nalazi staru fotografiju gangstera po imenu 'Freddie the Frog' koji nevjerojatno sliči na njega i tako doznaje tko mu je pravi otac. Del Boy priznaje da je već godinama znao za tu činjenicu, ali se previše bojao reći je Rodneyju.
"Ima jedna jako emotivna scena kad obojica otkrivaju da znaju kako je Rodneyjev otac bio netko drugi. Ali to otkriće biva vrlo brzo gurnuto u stranu burnim događajima", kaže jedan dobro obaviješten izvor sa snimanja serije."
Povratak iznimno popularne serije Only Fools and Horses na ekrane donio je British Broadcasting Corporation uvjerljivu pobjedu u ključnoj bici najoštrijeg rata za gledanost, kad sve TV-mreže za Božić "istresu" pred gledatelje ono najbolje što imaju. Prva od tri nove epizode, u kojoj braća Trotter sahranjuju strica Alberta i gube svoje bogatstvo u burzovskom krahu te se moraju vratiti u stančić u Pelhamu, privukla je 73 % svih gledatelja u Velikoj Britaniji. S tom brojkom od 20,3 milijuna premijernih gledatelja može se mjeriti samo završna epizoda iste serije, prikazana za Božić 1996. (24,35 milijuna).