banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Maj 2025, 16:48

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 36 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Dec 2006, 16:03 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Apr 2006, 21:38
Sta je reci,nikom ne treba vazdusni prevoz,ma koji ce nam ko da moramo letjeti lakse nam je busom sta je to 20-30 sati.........Eh,boze sta je sve dosad moglo da se zavrsi,a ljudi rade godinama na aerodromu koji ima jednu il sad mozda dvije piste....Mislim da ce da proradi kad Bluka bude smio da se vozi avionom!!!!!!Malo sale mora da bude...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nek' tebi tako BUDE!!!!!

Poslednji put menjao RICKLINGEN dana 12 Dec 2006, 04:03, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Dec 2006, 16:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2003, 15:42
Ja se sjecam tog aerodroma iz njegovog najboljeg vremena 2000. godina, cesto sam bio na njemu i znam da su tada imali najvise posla a to mogu i njihove statistike potvrditi... ipak to nije bilo dovoljno da se odrzi posao. Ljudi, propadaju i gube nevjerovatne svote i ogromne kompanije koje mogu za dorucak pojesti nas aerodrom...
Ipak rece Bluka da nam treba aerodrom bez obzira, slazem se, ali ne samo zbog predsjednika ili premijera.
Zaista je frustrirajuce putovati u ZG na let i proci kraj table aerodrom u Mahovljanima. Jos je gora sama pomisao da putujes do SA da bi otputovao recimo u Njemacku. Nema smisla...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Dec 2006, 16:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
Citiraj:
Sta je reci,nikom ne treba vazdusni prevoz,ma koji ce nam ko da moramo letjeti lakse nam je busom sta je to 20-30 sati,seljaci uvijek ostaju seljaci.....

Mozda je "seljacima" karta preskupa...ako ti je uopste poznato koliko kosta avionska karta...a kolika je finansijska moc naroda u RS.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Dec 2006, 16:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2003, 15:42
Helena je napisao:
Citiraj:
Sta je reci,nikom ne treba vazdusni prevoz,ma koji ce nam ko da moramo letjeti lakse nam je busom sta je to 20-30 sati,seljaci uvijek ostaju seljaci.....

Mozda je "seljacima" karta preskupa...ako ti je uopste poznato koliko kosta avionska karta...a kolika je finansijska moc naroda u RS.

Karta je skupa svima, ko je ne treba. Hocu reci, ako je biznis trip u pitanju onda je pozeljno. Ako je onako reda radi vozikanje, to je luksuz...a luksuz je luksuz i u USA i u Francuskoj. Pa i u USA se ljudi voze danima sa istoka na zapad jer nemaju para za avijon.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Dec 2006, 17:35 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

AntiDope je napisao:
Helena je napisao:
Citiraj:

Karta je skupa svima, ko je ne treba. Hocu reci, ako je biznis trip u pitanju onda je pozeljno. Ako je onako reda radi vozikanje, to je luksuz...a luksuz je luksuz i u USA i u Francuskoj. Pa i u USA se ljudi voze danima sa istoka na zapad jer nemaju para za avijon.

Hej,Antidope svaka ti je zlatna.Pozzz

Draga Helena,zar ti stvarno mene ne kontas ili....pa ja govorim o ljudima kojima je potreban tajavio prevoz jer imas 10000-15000 ljudi iz Bl koji zive u dijaspori i koji bi rado dosli kuci na godisnji odmor avionom,jer busom i autom to je ipak dug i naporan put(ja recimo sam od Bl 1400km)pa sad ti vidi.Avionom sam za 1,5h a busom 25h jer ni jedan bus kao ni avion iz mojeg djela Njemacke nema za BL.Molim te u buduce bar procitaj i shvati sta sam htjela reci onim sto sam napisala....pozz :scatter: :scatter: :scatter:

nek' tebi tako BUDE!!!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Dec 2006, 17:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ma da...sve jasno..ko dan...znaci da vidim..."seljaci uvijek ostaju seljaci"...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Dec 2006, 18:06 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Jul 2004, 11:47
Ja bih mozda katkad i putovao avionom do BL, ali pod uslovom da tu avionsku liniju drzi neki kvalitetniji avio prevoznik.

Sto neko rece, putovanje avionom je luksuz i putuje onaj ko mora i ko si moze priustiti, a ne raja sitnog zuba navikla na polovne autobuse...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Dec 2006, 18:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Jeste...ljudi koji si to mogu priustiti...ali ne vidim zasto je "seljak" covjek onaj koji ne moze...ali dobro...bice da ja nisam shvatila komplikovanost misli u shturoj recenici.... :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Dec 2006, 18:33 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Helena je napisao:
Jeste...ljudi koji si to mogu priustiti...ali ne vidim zasto je "seljak" covjek onaj koji ne moze...ali dobro...bice da ja nisam shvatila komplikovanost misli u shturoj recenici.... :wink:
Izgleda bas da me nisi shvatila,nisam mislila na ljude koji nemaju love vec na one koji sve cine samo nikako da nesto zavrse do kraja,pa vec od 2000 taj aerodrom se sredjuje pa kad ce vec jednom krenuti letovi,a mislila sam na one takodjer koji su na vlasti,ebi ga sto bi rekla da su normalni gradjani seljaci.....pa do jucer ni ja nisam bila u boljoj situaciji,lijep pozzz :angel:

nek' tebi tako BUDE!!!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Dec 2006, 18:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Dec 2004, 16:27
samo mi je zao sto do izraela moram avionom iz beograda, a ne iz BL!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Dec 2006, 23:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 17 Apr 2002, 01:00
Mozda je jedan od razloga zato sto je gorivo na Banjaluckom aerodromu najskuplje na svijetu?!!

Ljudi nisu seljaci ako putuju autom a ne avionom. Jesam li ja seljak ako idem na treci sprat svoje zgrade pjeske a ne liftom? Svako ima pravo da bira prevozno sredstvo koje mu vise odgovara. Vjerovatno ljudi imaju racunicu da idu autom.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Dec 2006, 11:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
bl aerodrom je neekonomican (nazalost)
i naravno kao i na svemu drugom, stedi se na materijalu za pistu, na kvalitetu goriva za avion,....
kao sto neko rece mozda da je neki drugi avioprevoznik :)
a i kupovna/platezna moc stanovnika je mala tako kad se sve sabere i oduzme rezultat bi bio bas takav kakvo je sadasnje stanje

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Dec 2006, 16:34 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2006, 03:06
BSE je napisao:
bl aerodrom je neekonomican (nazalost)
i naravno kao i na svemu drugom, stedi se na materijalu za pistu, na kvalitetu goriva za avion,....
kao sto neko rece mozda da je neki drugi avioprevoznik :)
a i kupovna/platezna moc stanovnika je mala tako kad se sve sabere i oduzme rezultat bi bio bas takav kakvo je sadasnje stanje

Ma sta dajte ljudi,pa stvarno nemam rijeci!!!
Kad bi taj aerodrom vec jednom propadio tad bi tek vidjeli koliko bi bio letova,sto domacih,sto stranih.Nije mi jasno sto ste svi skepticni,zamislite samo koliko ljudi zivi u inostranstvu,isto koliko omladine studira i koliko isto tako stranaca zeli doci posjetiti Bl (ali im je voznja auto i busom preduga,pa dolaze rijedje ili ovi treci nikako cekaju bolja vremena)ali eto vi tvrdite da nam ne treba,da nismo jos spremni za takve momente itd. OK. 8) 8) 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Dec 2006, 17:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2005, 10:15
opet ova tema a apsolvirali smo je prije koji mjesec :) :)
pozdrav

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Dec 2006, 17:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nemos vjerovat' ....ali nikako...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Dec 2006, 12:36 
Opet se prosipate.Banjalucki aerodrom ima potencijala ali u smislu da postane mozda CARGO.
Imamo mi letove.Air Bosna leti za Cirih i za Istambul iz Banja Luke.
Sto se tice ostalih malo je problem zato sto nema dovoljno putnika.Sta je to sto svako od vas zeli doci po jednom godisnje u BL?
Sta je sa ostalim danima u godini?Najbolje bi bilo da mi organizujemo let bas kad ti treba da dodjes ovamo.Pa mozemo tako svake godine.
Dajte ljudi malo se informisite.
Znas li koliko putnika bi trebalo da bude pa da let bude rentabilan?Smijesno...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Dec 2006, 13:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Мислим да на Аеродрому није запослен адекватан кадар, потребно је и активирати маркетинг кампање, анимирати људе, утицати на тражњу, повећати квалтиет услуге. Већом тражњом ће много тога бити боље. Пола људи не зна ништа о аеродрому у БЛ. Стално неке приче, ако реновира се, улаже се...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Dec 2006, 14:45 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2003, 12:01
samo jedna mala informacija za sve nevjerene tome:

od marta mjeseca 2007 godine dolazi RyanAir tako da ce aerodrom poceti normalno raditi i u pocetku ce biti letovi za frankfurt za nekih 20 eura i mislim da ce jos neka destinacija biti za bruka malo para...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Dec 2006, 15:44 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Flaschmann,hvala na informaciji....nadam se da je provjerena i da ce biti tako...pozzz

nek' tebi tako BUDE!!!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Dec 2006, 15:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Flashman je napisao:
samo jedna mala informacija za sve nevjerene tome:

od marta mjeseca 2007 godine dolazi RyanAir tako da ce aerodrom poceti normalno raditi i u pocetku ce biti letovi za frankfurt za nekih 20 eura i mislim da ce jos neka destinacija biti za bruka malo para...

Pifff, kad ja odem oni dolaze... Ako dođe RyanAir stvarno će biti super, oni su prejeftini!!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 36 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]