banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 14:17

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 283 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 15  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 11 Dec 2006, 12:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
Драга Талија, неко мора да буде свједок судњег дана. А ово вријеме је толико ишчашено да и није тешко вјеровати да ми можемо бити свједоци Коначнога суда.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Dec 2006, 12:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
otok je napisao:
Za mene jugoslovenstvo i Srpstvo nije isti pojam,a ti navedi negdje di sam ja naveo da sam mrzitelj Srpstva...E sad ako si ti jugoslaviju smatrao drugim imenom za Srbiju,onda bi mogli i o tome prodiskutirati.. :wink: Prema tome nemoj navoditi nešto što nikada nisam izjavio... Bar se potrudi pažljivo pročitati nečiji post..

Извињавам се, друже оточе.

Да ли то значи да си ти љубитељ српства и југословенства?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Dec 2006, 13:03 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2006, 14:43
Daljac je napisao:
otok je napisao:
Za mene jugoslovenstvo i Srpstvo nije isti pojam,a ti navedi negdje di sam ja naveo da sam mrzitelj Srpstva...E sad ako si ti jugoslaviju smatrao drugim imenom za Srbiju,onda bi mogli i o tome prodiskutirati.. :wink: Prema tome nemoj navoditi nešto što nikada nisam izjavio... Bar se potrudi pažljivo pročitati nečiji post..

Извињавам се, друже оточе.

Да ли то значи да си ти љубитељ српства и југословенства?

recimo to ovako...Srpstvo mi puno iskrenije i poštenije izgleda od bilo kakvog jugoslovenstva..zašto...zato što je jugoslovenstvo nešto što je vještački izmišljeno,nasilno sprovedeno,nedemokratski održavano na životu(do 1990 :D )..vidiš jugoslovenstvo je umrlo,a Srpstvo još živi..A ljubitelj sam Hrvatstva,ali domoljubnog Hrvatstva,bez ikakve,ali i najmanje ideje o nekoj teritorijalnoj ekspanziji... :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Dec 2006, 13:16 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Dec 2006, 15:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Leona je napisao:
Ali kako da neko ko npr. nikad nije cuo za SFRJ, zna da se radi bas o toj zemlji?!
A svijet je velik, mozda postoji jos jedna zemlja kao sto je bila YU, kako cemo znati da se radi/ne radi bas o toj zemlji, a ne o SFRJ?!
Kako ce neko uopste znati da je rijec uopste o nekoj zemlji a ne o nekoj osobi ili predmetu ili necem trecem?!

Leona podsjetiću te na ono što je Aragorn napisao:

Aragorn je napisao:
A otkud mi ideja da se ovo sve odnosi baš na SFRJ?
To je plod malo dužeg i opsežnijeg istraživanja i povezivanja događaja koji se zbivaju oko nas sa onim što tamo piše

Vjeruj mi da se radi o višegodišnjem istraživanju, i to ne istraživanju samo jedne osobe.
Recimo ja sam još negdje 2002. godine na jednom hrvatskom forumu pisao o tome da u Svetom Pismu piše o Jugoslaviji, i javljale su se osobe koje su 'ladno rekle da to već znaju, i podržavale su tu spoznaju. Naravno da je bilo i onih koji su se tome protivili, ali na osnovu mog opšteg zapažanja protive se oni kojima se takva "ideja" ne sviđa, koje takva "ideja" plaši, a ne oni koji su takođe proučavali pa došli do toga da ta priča ne pije vode. Tako da sva negiranja nisu mnogo relevantna jer nisu ni na čemu utemeljena.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Dec 2006, 20:18 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2006, 04:36
Obnova Jugoslavije mora i krenuce iz Bosne...
Naravno i ja se slazem da je mozda jos rano o tome govoriti da bi moglo doci do skore obnove trece Jugoslavije, ali jedno je sigurno... Jugoslavija ce se obnoviti i to Jugoslavija koja ce opstati za sva vremena... Puno drugacija od prethodne dvije koje su se srusile kao lose napravljene kuce sto je rekao jedan od sagovornika ovdje (mislim da je to rekao Micekljus)...
Zasto sam ja ubijeðena da ce obnova Jugoslavije krenuti iz Bosne?
Ako posmatramo narode koji sad zive na ovom prostoru (Srbe, Hrvate i Bosnjake) reci cemo da su to tri naroda i oni to uistinu jesu zato sto oni tako kazu i tako se osjecaju... Cak i imaju neke svoje posebnosti koje su poprimili od raznih osvajaca kroz Istoriju/Povijest, ali genetski to je jedan narod koji je nastao od vise Slavenskih plemena, a vremenom opet kroz Povijest/Istoriju se podijelio opredjeljujuci se prvenstveno prema vjeri/religiji... Nekada su ova tri naroda pripadala Hriscanskoj vjeri koja se 1054 godine razdijelila na Rimokatolicku i Grckopravoslavnu crkvu sto vjerujem svi znamo, a zatim na ove prostore dolazi Otomanska Imperija koja Islamizira i katolike i pravoslavce i one koji se mozda jos nisu bili opredjelili... Ove zadnje je bilo najlakse Islamizirati, ali Islamizirani su i pravoslavci i Katolici tu cinjenicu netreba zanemariti.. Sad kopanje po Istoriji ko je koga Islamiziro, pokatolicio ili popravoslavio je bespredmetna... Svi su kroz Povijest i Islamizirali i pokatolicavali i popravoslavljali, ali su ti narodi na kraju jedan narod koji vjeruje u Boga onoliko koliko vjeruje ali na tri nacina... Sva genetska istrazivanja to uglavnom potvrðuju... Narocito je to na prostoru Bosne i Hercegovine...
Zato?
Kad Bosanski narod prizna sam sebi da je Bosnjak brat Srbinu i Hrvatu i obrnuto tad ce Bosanski narod priznati Bosnu kao svoju drzavu, a svoju bracu preko Drine i preko Une i Save pozvati da im se pridruze... Kad se to dogodi Slovenija, Makedonija, Crna Gora, Kosovo i Vojvodina ce traziti da uðu u zajednicu sa svojom Slavenskom bracom i ne samo ove pobrojane republike bivse Jugoslavije nego i puno vise njih, a Bosna ce biti centar Jugoslavije kolika god bila ta Jugoslavija...

Samo da podsjetim na Istorijske i sudbonosne odluke ZAVNOBiH-a koje nisu slucajno takve donesene kakve su:
Bosna i Hercegovina je ravnopravna Socijalisticka Republika u Jugoslaviji
Nema Bosne bez Jugoslavije, a ni Jugoslavije bez Bosne....
Nekaze se slucajno u nasem narodu:
"Ebes zemlju koja Bosne nema..........

- Ne, ali ja ipak dolazim odande....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Dec 2006, 22:40 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
jos nisam vidio iz Svetog Pisma jasne citate koji govore o obnovi jugoslavije. tako da mi sve izglada smijesno. zao mi je weronike i njenog razmisljanja. sumnjam da ce se ikad obestiniti. amerika se siri kroz NATO- slovenija je prikljucena, hrvatska a i srbija ce i makedonija. bosna je problem jer ima muslimane. vise mi sve ovo lici na neku pripremu protiv islama da bi se pokrstili. u srednjem vijeku papa je davao blagoslov i oprost kad bi vojska isla u krstaske ratove. danas je to amerika dobila na drugi nacin. sve zemlje koje se prikljuce u NATO moraju potpisati o sporazum koji kaze da se ni jedan vojnik americki ne moze isporuciti ni jednom sudu, niti mu se moze suditi.

nije jugoslavija bila losa, vec ljudi i to oni koji su htjeli da je poruse. vise nema te juge niti ce biti. sve bivse republike su samostalne drzave. ponovo ih ujediniti u jednu e treba petlja pa se suprostaviti EU. to sto neki pricaju da je Bosna neka tvorevina juge, zalosno je. jer pre pocetka rata je imala tri nacije koje su zivjele slozno. pa sto onda zaratise i zbog cega se pobise da bi nakon 15 godina shvatile da su eto opet mala juga, samo sto ovaj put je bez svog predsjednika( ne racunam one koji se mjenjaju svakih 6 mjeseci), jer on je u EU.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Dec 2006, 00:47 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Citiraj:
jos nisam vidio iz Svetog Pisma jasne citate koji govore o obnovi jugoslavije. tako da mi sve izglada smijesno. zao mi je weronike i njenog razmisljanja. sumnjam da ce se ikad obestiniti.

Ja u svom komentaru ne govorim o Svetom pismu, ali i ne pobijam Sveto pismo.. Sveto pismo i Sve druge knjige koje kazu da su Bozije treba proucavati u njima je sve zapisano.... Ja govorim o tome da na ovim prostorima zivi jedan genetski narod koji govori istim jezikom... Povijest je taj narod podijelila u tri naroda i svaki taj narod je pred unistenjem ili ujedinjenjem ako me razumijes... Svi Jugoslovenski narodi ce nestati na nacin kako su mnogi narodi nestali ako se ne ujedine... Ali ja cvrsto vjerujem da ce se narod prosvijetliti i vidjeti svoj spas u ujedinjenju... Mozda to mnogi od nas nece zivi docekati, ali 15 proteklih godina pa ako hoces i 50 je samo jedan tren u Istoriji a nama ljudima je to dug period...

Citiraj:
amerika se siri kroz NATO- slovenija je prikljucena, hrvatska a i srbija ce i makedonija.

Sirila su se jos neka carstva i mocne Imperije koja/koje danas vise ne postoje.... Unistene su najmocnije vojske koje su harale Evropom i svijetom pa sto nebi bila unistena i Amerika zajedno sa NATO-m

Citiraj:
bosna je problem jer ima muslimane. vise mi sve ovo lici na neku pripremu protiv islama da bi se pokrstili.

Bosanski Muslimani nisu problem i nema potrebe da se pokrstavaju...
Niti se mogu pokrstiti silom....
Problem je eventualna Muslimanska/Islamska drzava u Evropi (citaj Bosni) koja nikada nece biti uspostavljena jer je ne zele cak ni Bosanski Muslimani... Broj Muslimana u Bosni toliko zanemariv da nemogu nikoga ugroziti ako uistinu zive u zajednici svoje brace Srba i Hrvata... Puna Evropa je Muslimana samo u Parizu 4.000.000 dva puta vise nego u Jugoslaviji... Problem su Vehabije koje se uvoze i u Bosnu i u Evropu protiv kojih ce se Bosanski Muslimani a i Jugoslovenski boriti zajedno sa Srbima i Hrvatima.... Sto prije to bolje za jedne, druge i trece...

Citiraj:
u srednjem vijeku papa je davao blagoslov i oprost kad bi vojska isla u krstaske ratove. danas je to amerika dobila na drugi nacin.

Zar nismo svjedoci Americkog povlacenja iz Iraka nakon neuspjele vojne akcije... Cilj je Amerike sad podijeliti Irak na tri drzave ali se to nece desiti......

Citiraj:
nije jugoslavija bila losa, vec ljudi i to oni koji su htjeli da je poruse. vise nema te juge niti ce biti.

U pravu si! Nema te Juge niti ce je biti.... Ali bice Juge dosta drugacije od one koju su ubili i koja je sad Strvina koju Evropski lesinari jos uvijek ubijaju... Kad je dokusure tad ce se roditi jedna sasvim nova i drugacija Juga...

Citiraj:
sve bivse republike su samostalne drzave. ponovo ih ujediniti u jednu e treba petlja pa se suprostaviti EU.

Da da! Samostalne su sve Republike... Mozda ih do ujedinjenja jos bude koje ce biti samostalni.... Naravno da se treba suprostaviti, ali trebalo se suprostaviti i 1941 Trecem Rajchu pa se neko nasao ko se suprostavio...

Citiraj:
to sto neki pricaju da je Bosna neka tvorevina juge, zalosno je. jer pre pocetka rata je imala tri nacije koje su zivjele slozno. pa sto onda zaratise i zbog cega se pobise da bi nakon 15 godina shvatile da su eto opet mala juga, samo sto ovaj put je bez svog predsjednika( ne racunam one koji se mjenjaju svakih 6 mjeseci), jer on je u EU.

Ratovalo se u toj Bosni i od 1941 do 1945 svako protiv svakog pa eto kazes opet zivjeli slozno....
A sto zaratise? U tome i jeste fazon sto neznaju zasto zaratise... Kad to saznaju tad ce se ujediniti i nikad se vise nece razjediniti....
Treca sreca..
Brat je mio pa ma koje vjere bio...[/b]

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Dec 2006, 01:16 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Feb 2006, 11:34
Vader je napisao:
Leona je napisao:
Ali kako da neko ko npr. nikad nije cuo za SFRJ, zna da se radi bas o toj zemlji?!
A svijet je velik, mozda postoji jos jedna zemlja kao sto je bila YU, kako cemo znati da se radi/ne radi bas o toj zemlji, a ne o SFRJ?!
Kako ce neko uopste znati da je rijec uopste o nekoj zemlji a ne o nekoj osobi ili predmetu ili necem trecem?!

Leona podsjetiću te na ono što je Aragorn napisao:

Aragorn je napisao:
A otkud mi ideja da se ovo sve odnosi baš na SFRJ?
To je plod malo dužeg i opsežnijeg istraživanja i povezivanja događaja koji se zbivaju oko nas sa onim što tamo piše

Vjeruj mi da se radi o višegodišnjem istraživanju, i to ne istraživanju samo jedne osobe.
Recimo ja sam još negdje 2002. godine na jednom hrvatskom forumu pisao o tome da u Svetom Pismu piše o Jugoslaviji, i javljale su se osobe koje su 'ladno rekle da to već znaju, i podržavale su tu spoznaju. Naravno da je bilo i onih koji su se tome protivili, ali na osnovu mog opšteg zapažanja protive se oni kojima se takva "ideja" ne sviđa, koje takva "ideja" plaši, a ne oni koji su takođe proučavali pa došli do toga da ta priča ne pije vode. Tako da sva negiranja nisu mnogo relevantna jer nisu ni na čemu utemeljena.

"Problem" je u tome sto Sveto Pismo moze svako da tumaci kako njemu odgovara .

Ako me sjecanje ne vara pricalo se ovdje i da imaju "dokazi" u Svetom Pismu da je Banja Luka nesto posebno itd.itb. da je ovo -ono ... Koliko vidim nesto se promjenilo u " Svetom Pismu " :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Dec 2006, 08:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 30 Mar 2005, 22:09
Ne znam otkud ti zaključak da se nešto "promijenilo" u Svetom Pismu.
Sve je to dio jednog velikog mozaika koji se izvrsno uklapa.
Banja Luka u svemu ima ključnu ulogu i praktično odavde kreće ponovno ujedinjenje YU. Aktivnosti koje se sada pokreću iz Banjaluke (u smislu novog rasporeda snaga u BiH i priče o RS u ili izvan BiH) u stvari vode ka konačnom odbacivanju koncepta nasilnog utapanja (tj. poništavanja) RS u BiH kojeg se pokušalo proturiti od rata naovamo, koncepta BiH u EU i konačno će dovesti do ujedinjenja bivših YU republika koje će shvatiti da u EU i evro-atlatskim integracijama ništa pozitivno ne mogu da dobiju...
Stalno uslovljavanje i pritisci konačno će svima dosaditi i oni će se okrenuti od EU, jednom zauvijek.
Moguće je da to još ni oni koji te aktivnosti provode ne znaju (mada lično mislim da neki naslućuju i intimno priželjkuju, kao npr. M.Dodik), ali to jeste tako. Oni su samo sluge onoga što je Otac na nebu skrojio, bili toga svjesni ili ne.
Kako god je krajem osamdesetih nekima (koji su bili iskusniji i znali šta se dešava) bilo očito da će se SFRJ raspasti, tako je meni sada očito da će se sastaviti.
Veronika je potpuno u pravu: po istim šavovima po kojim je pukla YU, pukla je i BiH. Ako se želi integrisati BiH, to neminovno i automatski vodi ka integraciji YU.
Banja Luka je u svemu ključna, definitivno.
Živi bili pa vidjeli.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Dec 2006, 12:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Šta je čitav svijet prema BH?
Možda i jeste Isus Hrist rođen negdje oko Hrasnice, a Matej i Bartolomej su sigurno bili Slovenci; Juda Tadej i Jakov Alfejev su sigurno bili Makedonci; Pavle, Petar, Jovan i Luka su sigurno bili Srbi; Toma, Šimun, Juda Tadej i Filip su bili Hrvati.... kome da dodijelimo Judu Iskariotskog??? :roll:

I da, Pontije Pilat je bio nešto kao Visoki predstavnik danas.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Dec 2006, 13:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2006, 14:43
Talija je napisao:
Šta je čitav svijet prema BH?
Možda i jeste Isus Hrist rođen negdje oko Hrasnice, a Matej i Bartolomej su sigurno bili Slovenci; Juda Tadej i Jakov Alfejev su sigurno bili Makedonci; Pavle, Petar, Jovan i Luka su sigurno bili Srbi; Toma, Šimun, Juda Tadej i Filip su bili Hrvati.... kome da dodijelimo Judu Iskariotskog??? :roll:

I da, Pontije Pilat je bio nešto kao Visoki predstavnik danas.

:D :D :D :D :D :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Dec 2006, 13:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
_doNNa_ je napisao:
"Problem" je u tome sto Sveto Pismo moze svako da tumaci kako njemu odgovara .

Mnogo toga se na ovom svijetu može različito tumačiti. I za najočiglednije stvari će se naći neko ko će ih uspjeti pogrešno protumačiti. Poenta je da (sve vrijedne) stvari nisu date samo na tacni, već treba razmišljati svojom glavom, proučavati, posmatrati svijet i razvoj događaja oko sebe, ulagati vrijeme i energiju u sve to, i onda donositi neke zaključke. Pri tome uvijek treba biti otvoren za druge uglove posmatranja, za korigovanje svojih zaključaka jer nikad ne znamo kompletnu istinu, ni blizu toga, imamo samo djeliće velike slike i velikog mozaika, a po eventualnom jasnom i smislenom uklapanju novih djelića slagalice se može bar okvirno vidjeti koliko su bili tačni prethodni zaključci.

A vrijeme će sve pokazati. Ja se nadam uskoro.

_doNNa_ je napisao:
Ako me sjecanje ne vara pricalo se ovdje i da imaju "dokazi" u Svetom Pismu da je Banja Luka nesto posebno itd.itb. da je ovo -ono ... Koliko vidim nesto se promjenilo u " Svetom Pismu "

Kao što je Aragorn rekao - ništa se nije promjenilo.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Dec 2006, 15:53 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
weronica, da postoji u Bibliji rusenje jednog carstva od strane Hrista. ali NATO ne vjerujem da ce biti poruseno od nekog drugog carstva. smatram da ce ono kasnije na celu sa papskim sistemom ostati do Hristovog dolaska.

ne gube jugosloveni nista, ili da kazem sadasnji hrvati, srbi, muslimani ako udju pod EU. covjek cuva svoju kulturu. po zapadu imas sve tri nacije iz bivse juge, i posjecuju svoje crkve i dzamije. tako da se nista nije promjenilo.

uh nemam vremena za vise, mozda drugi put.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2006, 01:53 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Citiraj:
weronica, da postoji u Bibliji rusenje jednog carstva od strane Hrista. ali NATO ne vjerujem da ce biti poruseno od nekog drugog carstva. smatram da ce ono kasnije na celu sa papskim sistemom ostati do Hristovog dolaska.

Ja nisam nigdje rekla da ce NATO biti srusen od nekog drugog carstva, a nisam rekla ni da ce ostati do kako ti kazes Hristovog dolaska... Moja predviðanja se odnose na to da ce se NATO sam rasformirati ako se to tako moze reci.. Prestace potreba za njegovim postojanjem kad Amerika bude unistena, a isto nekazem nigdje ko ce unistiti Ameriku.. Moja predviðanja su da ce biti unistena kao Imperijalna sila koja je danas i to vrlo brzo, a brzo je i za 50 ili 100 godina mada predviðam da ce se ovi procesi iznenaðujuce brzo desiti....

Citiraj:
ne gube jugosloveni nista, ili da kazem sadasnji hrvati, srbi, muslimani ako udju pod EU. covjek cuva svoju kulturu. po zapadu imas sve tri nacije iz bivse juge, i posjecuju svoje crkve i dzamije. tako da se nista nije promjenilo.

Ja ipak mislim da se EU nikada nece ujediniti na nacin kako su ti procesi zamisljeni i kako su poceli...
Nisam ja rekla nista o tome dali Jugosloveni odnosno Srbi, Hrvati, Muslimani gube ili dobijaju ulaskom u EU... Tacno je vjeru niko ne zabranjuje nigdje onom ko istinski drzi do vjere to je nesporno, ali danas vise nego ikad vjera je zloupotrebljena pa Crkve i ðzamije svemu vise sluze nego onome cemu su namjenjene...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2006, 04:50 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 03 Jun 2004, 13:47
WERONICKA je napisao:
[...
Nisam ja rekla nista o tome dali Jugosloveni odnosno Srbi, Hrvati, Muslimani gube .

Hajde molim te kada si takva pametnica, nauci se da koristis Bosnjaci umjesto muslimani. Pricas o toleranciji, ljubavi, a sama se toga ne pridrzavas. Kako onda ocekujes to isto od drugih?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2006, 23:37 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Hajde molim te kada si takva pametnica, nauci se da koristis Bosnjaci umjesto muslimani.

Ja bi radije koristila Bosanci, ali evo od sad pa u buduce koristim termin Bosnjaci....
Svima se izvinjavam evo javno koga sam povredila koristenjem termina Musliman umjesto Bosnjak...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Dec 2006, 11:18 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Dec 2006, 11:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2006, 21:08
Pa dobro, i meni bi cudno bilo da neko govori "pravoslavci" umjeso Srbi. Kao da smo slucajno tu pa jos nemamo pravi naziv. Mislim da jeto ono sto kopka Dove. E jebat ga, ja vise ne znam koga smijem zvati Bosanac, koga Bosnjak, koga Hercegovac, koga Krajisnik... nikad ne znas ko ce se uvrijediti. bezze je to. Sto kaze Edo Maajka, "ne znam sta je pravo - bok, selam ili zdravo" ili tako nesto. A sve isto.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Dec 2006, 11:44 
DELETED

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 283 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 15  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]