banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 23:22

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 75 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 13 Nov 2006, 15:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Ovaj postavi temu na KONTAKTI...kao da trazi gay osobu da mu se javi :D

На высокий берег на крутой.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Nov 2006, 17:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
HR je napisao:
Kakve su samo junacine oni koji su tukli pedere na gay paradi u Beogradu. Prije neki dan su prikazivali na RTRS-u arhivske snimke. Bilo je svasta za vidjeti : 10-15 nacionalnih heroja u dresovima Zvezde, Partizana i cetnika (sa sve zastavama, kapama i bradama) sutiraju nekog lika koji se sklupcao na zemlji,u glavu. Delija (ne navijac Zvezde, vec epitet) od 150 kg kidise na sicusnu lezbejku, ali ga zaustavlja jedan milicajac. Pravo je junastvo kada 50 puta brojnija ekipa udri na grupicu gay likova. Zasto ovi heroji nisu ovako udarili na NATO baze na Kosovu ili na Narodnu skupstinu u toku zasijedanja, ili na kuce nekih biznismena? Zato sto su pizde, a lako je napadati bespomocne.

Sta su trebali,povesti decu da gledaju bolesnike,bacati im aplauze i cvece.Da se nisi kojim slucajem prepoznao kada ti to toliko smeta???

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Nov 2006, 18:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2005, 18:30
Citiraj:
Zasto ovi heroji nisu ovako udarili na NATO baze na Kosovu ili na Narodnu skupstinu u toku zasijedanja, ili na kuce nekih biznismena?

Zasto ne ucine ovo? Ti gay likovi su bezopasni, za razliku od gore nabrojanih.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Nov 2006, 18:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Cuj bezopasni,bolje da mi dete neko udari sakom u glavu nego da mu nedaj boze metne na kvarnjaka

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Nov 2006, 18:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ne znam... nikad nisam cuo da je neko nekog nagovarao da postane peder. Bojim se da od samog covjeka zavisi hoce li postati peder ili ne. Zato su ovi bezopasni. S druge strane, NATO, politicari i profiteri su nanijeli mnogo zla ljudima na ovim prostorima.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Nov 2006, 20:30 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 23 Jan 2006, 17:58
Obratite pažnju na momka koji udara djevojku u glavu i onda viče "Oprosti MI Bože" i nakon toga kaže novinarki: "Mi ne smemo da opraštamo"

http://www.youtube.com/watch?v=sbfoIK2qLNA :cry:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Nov 2006, 20:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
nemos vjerovat...jedina "krivica" ovih ljudi je sto vole ljude istog pola...i zbog toga ih treba ubiti??
Mada mi se cini da je ovo vise reakcija isfrustriranog naroda koji nema nista pametnije da radi...pa ko veli..ajmo svoju negativnu energiju izbaciti na slabijima....kretenizam...

I nemoj samo da mi neko kaze i pita "sta bi ti da je tvoje dijete homo"... Zapitajte se sta bi vi koji mrzite ljude jer drugacije zive (a vas ne ugorzavaju)?? Odrekli ga se ili se smijali i podrzavali kad bi njega ovako tukli??

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Nov 2006, 20:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kada bi svi bili pederi i lejzbeke za 70 godina nebi bilo ni jednog coveka na zemaljskoj kugli,razmislite malo :x

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Nov 2006, 20:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
Pedera i lezbejki je uvijek bilo....nije to nikakva "zaraza" modernog doba. Samo prije nije bilo "javno". Hetero uopste nije ugrozen homoseksualcima. I ne brinem se da ce cijeli svijet da se pretvori u homo-svijet. Vise mi se cini da su ljudi (koji razmisljaju kako ce hetero da izumre) paranoichni. Btw. sta koga briga ko se skim da prostis na izrazu je** u 4 zida???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Nov 2006, 20:51 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jan 2006, 21:38
SIJUKS je napisao:
Kada bi svi bili pederi i lejzbeke za 70 godina nebi bilo ni jednog coveka na zemaljskoj kugli,razmislite malo :x

Nije niko rekao "ajmo sad svi biti pederi!", vec da nemaju nista protiv ovih koji sada jesu. I ja sam saglasna sa tim. Zapravo, ne smatram prirodnim to sto oni jesu, ali ne smeta mi njihovo postojanje. Zaboga, svi imam isto pravo na svoje mjesto pod suncem. Neka zive kako hoce!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Nov 2006, 21:24 
Majstor
Majstor

Pitam se kako mogu nekoliko momaka da nemilosrdno udaraju bespomoćnu djevojku u glavu i da je proklinju? Kako može čovjek da mlati djevojku i nakon toga da se krsti i da traži oproštenje od Boga a odmah nakon toga da kaže da ljudi ne smiju da opraštaju "neprijateljima Boga"?
Ako imam nešto protiv homoseksualaca ili lezbejki, da li je ispravan način da ih premlatim na smrt?
Kako to da se onaj pravoslavni mladić što se krstio nakon što je zadao par udaraca djevojci, nije sjetio one priče o prostitutki koju narod hoće da kamenuje, gdje Isus kaže: "Ko je bez grijeha, neka prvi baci kamen"?

Sjetim se kako su Isusa tukli i pljuvali na isti način, kako su ga vukli za bradu i ismijavali ga, zlostavljali ga i izrugivali mu se, a on nije ruke podigao da se brani, niti je usta otvorio. Rekli su mu vjerovatno isto da je Satana, da je blasfemista, da je ludak koji umišlja da je kralj Židova. Nisu mu vikali: "Ubi ubi ubi!!!", ali su zato vikali: "Razapni, razapni, razapni!!!".

I onda se sjetim kako sam ja udarao nogama punom snagom ljude u glavu, kako sam ih udarao u nos i vilice šakama, i pitam se: "Zbog čega?". Da bih postao slavan? Da bih ugadjao sebi? Da bi me ljudi žedni tudje krvi tapšali po ledjima?

Ima li većeg licemjerja od onog kad hrišćanin ide da mlati i ubija govoreći da to čini u ime Boga, a zapovjest mu kaže: "Ne ubij"?

Šta mora da se učini da se promijenimo?

Poslednji put menjao Dak dana 13 Nov 2006, 21:40, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Nov 2006, 21:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Hehe, SIJUKS je u manjini. :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Nov 2006, 21:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

HR je napisao:
Hehe, SIJUKS je u manjini. :)

Opozicija :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Nov 2006, 22:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Bash the fash. :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Nov 2006, 22:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2005, 12:36
Macro je napisao:
A da ti naucis citati sto je napisano?

probao sam, nije išlo. oćeš biti ljubazan da mi rastumačiš značenje donje rečenice?

Macro je napisao:
Za one koji nemaju nista protiv: da li bi tako mislili da se radi o vasem djetetu? Nemam ni ja nista protiv u smislu da ga gazim nogama, ali imam u smislu da mi to nije normalno... i da to nije nesto cime bi se trebali ponositii javno propagirati.

za one koji imaju nešto protiv - da li bi htjeli da im neko nogama gazi dijete da ono ima višak kilograma, neku vrstu retardacije ili se jednostavno na neki način razlikuje od drugih? jer i oni, kao i homoseksualne osobe, samo žele da žive normalno ...

"Born to Lose, Out to Lunch" - Ian Fraiser Kilmister

Viva la Muerte!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Nov 2006, 00:50 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2006, 13:15
oma ovaj moderni svjet je jedna velika orgija ahahah :lol:
jedni spavaju sa drugima a drugi spavaju sa drugo dvoje pa to ispadne po 3,4 ,sve grupnjaci :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Nov 2006, 08:13 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Evo black santa bicu ljubazan :D
Znaci, nisam za to da se takvi ljudi gaze nogama i cizmama kao sto smo imali priliku da vidimo u nekoliko navrata i na tv-u.
Ali isto tako nisam ni da ti ljudi te svoje sklonosti propagiraju javno i time se ponose ili sta ja znam, jer je to bolesno.
Neka se zatvore u svoja 4 zida, spuste roletne i rade sta pozele.
Ovako izazivaju reakciju jer vecina ljudi misli i slaze se da to nije normalno, a po najnovijim istrazivanjima koje sam negdje procitao cak se smatra i bolescu jer se javlja uslijed nedostatka nekih hemijskih elemenata bla bla - zaboravio sam...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Nov 2006, 08:31 
Majstor
Majstor

Slažem se sa Macrom 1/1.
Macro, da li mi možeš reći gdje si pročitao tu informaciju o hemikalijama?

Pozdrav!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Nov 2006, 11:22 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Ne sjecam se, ali znam da je bio neki ozbiljniji medij.

I zasto se ova teme na premjesti, jer nema nikakve veze sa Kontaktima o kojima se prica ovdje?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Nov 2006, 18:46 
e moj narode nisam ni ja za njih ali oni su ti. Pogledaj evropu u koji tako zelimo pa puna ih je. Tako reci nesmes da govoris lose o njima jer nikada neznas ko slusa. Mozda sedi pored tebe i drzi dete u rukama a peder. Bolje da se okrenemo protiv pedofila jer peder jebe pedera a pedofil vreba na decu. Niko nije niti prisiljen niti se ko moze na to prisiliti. Oni su tu i do kraljice Viktorije to je bilo normalno. Svaki pripadnik visokog staleza je imao tz. malog za zabavu. Medjutim kako je jedan od pretedenata na presto bio gay kraljica ga proglasava bolesnim i otada krece hajka. Mozda sam danas kao i mnogi od vas popio kafu sa kolegom neznajuci da je gay.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 75 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]