kefalo je napisao:
mislis da se ovde ne montira u padze? malo sutra... samo mislim da to nije toliko bitno, ne mozemo od toga pobjeci, bitno je da mi dobijemo dobre puteve! znam za slucaj firme PORR iz austrije koji su ganjali neke projekte u ZG pa kazu da se u hrvatskoj ne treba pojavljivati bez aktovke para da bi se dobio tender.... ista situacija je sa strabagom. isto je za sve! dobro je sto je strabag jako dobra i jaka firma... znaci ako nesto i krene po zlu mogu uvijek da uvale nekoliko milioncica svjezeg kesha u projekat. a to za masineriju... pa mislim da je svima jasno koliko su spremni za takav projekat, dovoljno je pogledati sta rade u hrvatskom zagorju... dio autoputa od krapine do slovenske granice ide vise po vazduhu(preko mostova) nego sto je polozen po zemlji.

i to rade iznenadjujucom brzinom!
Imas moj potpis za ovo. Uostalom ni Strabag nije operisan od inekcija sa strane (Orange solutions, zadnja aferica) ali oni za razliku od nasih zavrse posao i to kvalitetno.
antidope, koncesionar ulaze lovu i za to dobija koncesiju od xx godina, dakle ne mi, mi placamo koristenje istog tog puta a oni od toga zaradjuju.
E sad nemoj reci, mozemo mi to sami, NE MOZEMO, jer nemamo taj auto put, niti ga mozemo sagraditi bez velikih posledica koje bi ponistile sve moguce pozitivne stvari koje bi donio takav projekat.
Nije stos samo u gradnji kuca, vec i podizanju male privrede, pazite, nece biti privrednom objekta u sjevernoj BiH koji je vise od sat voznje udaljen od najblizeg auto puta, znate li sta to znaci???
Nije samo stos u zaposljavanju ljudi koji ce raditi na izgradnji vec na masi drugih koji ce raditi za servisiranje raznih potreba tog projekta, krenimo samo od ishrane, od oblacenja radnika... Ma, bezbroj poslova...
Ja sam optimista!
P.S. Da budem precizniji, onaj pravac Madjarska-B. Luka-Split je u orginalu zamisljen kao ono sto imamo do Klasnica (brza cesta ili put rezervisan za motorna vozila).