VeLiKi je napisao:
ja sam hrabro glasao za opciju broj dva. zasto? zato sto se utirem od alkohola zadnjih godina. ono, od vikenda do vikenda, uglavnom cesce. vikendom se otrujem alkoholom, ovako 'radnim' danima zakacim koje pivo, koje vino, ovo ili ono. znate vec, u havani klip 1.5KM, tocena u deda luki 1KM a kafa marka. koji ce mi kurac kafa, losa je za organizam
vikendima se znam utrati, miki321oc rece da mu je dosadilo za god dana, ja pijem 6 godina, i ne mogu reci da mi je dosadilo. jos ne u svakom slucaju. od svirke do svirke, od probe do probe, ako ja sviram onda je dernek. a tek da vam kazem o malom rumicu marke lukas internacional....majko moja, pa mi smo ga poceli pit kada ga NIKO u gradu nije pio. sad gledam klince u parku kako se utiru sa tim ubistvom za jetru i organizam...koliko sam se samo puta preparirao tim shitom...kome treba droga pored toga. ako je lapo sapi trave 5 maraka, za 5 maraka kupis 3 ova misomora i cao pameti...
Slazem se
do jaja. Ja sam izabrao opciju 1, ipak nisam toliko aktivan ovdje u BG-u, ali u Banja Luci je znalo i tako da bude (iako opet, zna se kako je to kod nas "dobre djece i ucenika"). Elem ono oko cega se slazem jeste prica o vutri! Stalno galamim na drugove da se okane, da uzmu 5litara vopsa i loodilo. Ne ... Oni cuvaju jetru
A i sto se ruma tiche. Ne znam odakle je fazon potekao, ali stvarno je postalo popularno. I to sa kolom (doduse ja kao che.guevara ne pijem kolu, pa uzmem koktu radije

) a od ruma znam samo da ne valja uzeti Navipov za kolache jer je njesra - cista rakljustina sa nekim mirisom
Pozdrav svim Über alkosima! Zivio duh Dionisa