banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Maj 2025, 17:05

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 162 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 19 Sep 2006, 11:39 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 23 Jan 2006, 17:58
Leona je napisao:
Dak je napisao:
Kako u svom elementu kad nisam nista prodao osim ideja?? :-)

Pa tema je o Nindjama, a i ti si diplomirani Nindja. :D 8) Slika

E slusaj Lavice, ja cu tebe morati oteti i barem jedno 8 godina drzati u svom shuttle-u. Mucicu te na sve moguce nacine poput odlaska na izlete, skijanje, u trgovinu, itd.... Na kraju svega ces dobiti par milioncica zbog patnje koju sam ti nanio a ja cu se baciti sa ivice trotoara na cestu, jel' dogovoreno? Gdje treba da potpisem? :-)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Sep 2006, 11:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2001, 01:00
cini mi se da ce se 21. oktobra u dvorani obilicevo odrzati noc borilackih vjestina, na kojem ce nastupiti skoro svi banjalucki klubovi, trebali bi nastupati predstavnici karatea, dzuda, nindzucua, kung fu-a, realnog aikid-a, i nan-buda, koji i organizuju ovo takmicenje...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Sep 2006, 11:48 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
Dak je napisao:
E slusaj Lavice, ja cu tebe morati oteti i barem jedno 8 godina drzati u svom shuttle-u. Mucicu te na sve moguce nacine poput odlaska na izlete, skijanje, u trgovinu, itd.... Na kraju svega ces dobiti par milioncica zbog patnje koju sam ti nanio a ja cu se baciti sa ivice trotoara na cestu, jel' dogovoreno? Gdje treba da potpisem? :-)

äähh... :D Ja cu tebi dati onaj milioncic samo da me ne vodis na skijanje. :D Al da... ti si se vec bacio na cestu. Znaci nista od toga. :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Sep 2006, 11:59 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 23 Jan 2006, 17:58
DIAB10 je napisao:
cini mi se da ce se 21. oktobra u dvorani obilicevo odrzati noc borilackih vjestina, na kojem ce nastupiti skoro svi banjalucki klubovi, trebali bi nastupati predstavnici karatea, dzuda, nindzucua, kung fu-a, realnog aikid-a, i nan-buda, koji i organizuju ovo takmicenje...

E upravo se o tome radi! Svaka im cast, vidi se da se i njima isplati drzati te festivale borilackih vjestina.

PS: Lavice, spremi kokice za "noc borilackih vjestina", da se barem nesto proda :-)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Okt 2006, 23:38 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 16 Sep 2006, 15:45
zdravo
bio sam prosle subote tacno u 5h gore kod toga centra, mislim da je jedini u bl tako da sumnjam da sam pogresio, ali nije niko bio ko bi trenirao b.v. cak sam upitao tamo nekog tipa koji valjda cisti dvoriste, kaze da "koliko on zna" ovde duze vec niko ne trenira?

sem par momaka malo dalje, koje su igrali nogometa,nije bilo ni zive duse tamo..jako cudno
bil mi mogao neko reci, dali se sad odrzava koji trening ili ne?

sl. subote je ta gala borilacke vjestine...citao sam na plakatu da je 5km ulaz...ko dolazi sve,..koje ekipe jel se zna?

prijatan pozdrav amigos :wink:

Vrh

Tema posta: Ninjutsu
PostPoslato: 18 Okt 2006, 15:23 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 28 Sep 2004, 08:57
Ninjutsu treninzi se odrzavaju u maloj sali dvorane Borik u sljedecim terminima
Utorak od 20 casova do 21.30
cetvrtak od 19.30 do 21.00

U toku je upis novih clanova i broj za upis je ogranicen

Vrh

Tema posta: Re: Ninjutsu
PostPoslato: 18 Okt 2006, 22:43 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 16 Sep 2006, 15:45
tengu je napisao:
Ninjutsu treninzi se odrzavaju u maloj sali dvorane Borik u sljedecim terminima
Utorak od 20 casova do 21.30
cetvrtak od 19.30 do 21.00

U toku je upis novih clanova i broj za upis je ogranicen

hm ok,hvala
sada bi me samo jos zanimalo po sto se ne razumijem u ninjutus,
nema nikakvu predstavu o cemu se radi i koju efikasnost ninjutsu ima ali predpostavljam da ima i tehnike po podu pa me zanima dali ima i rvanje kod vas?

Vrh

Tema posta: Ninjutsu trening
PostPoslato: 19 Okt 2006, 15:01 
Početnik
Početnik

Da, u Ninjutsu imamo sistem borenja bez oruzja koji se jednostavno naziva Taijutsu, i u sklopu te vjestine radimo i metode borenja na podu poznate u japanskim borilackim vjestinama kao Ne Waza, pored njih imamo i metode borenja dok klecimo Suwari Waza i Tachi Waza tehnike borenja kada stojimo. Svi ovi metodi su zasnovani na tehnikama udaranja rukom i nogom (Dakentaijutsu), metodama bacanja, gusenja, poluga fiksiranja na podu (Kime Waza) koji su poznati pod jednim imenom Jutaijutsu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Nov 2006, 05:10 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 05 Apr 2006, 04:02
Moj prvi ninjutsu trening je bio sa Denisom Nindjom gore na paprikovcu kraj gluhonjeme par godina prije rata :D :D ...to su bili ludi dani sa denisom hahaha

Vrh

Tema posta: Re: Ninjutsu trening
PostPoslato: 02 Nov 2006, 01:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:01
tengu je napisao:
Da, u Ninjutsu imamo sistem borenja bez oruzja koji se jednostavno naziva Taijutsu, i u sklopu te vjestine radimo i metode borenja na podu poznate u japanskim borilackim vjestinama kao Ne Waza, pored njih imamo i metode borenja dok klecimo Suwari Waza i Tachi Waza tehnike borenja kada stojimo. Svi ovi metodi su zasnovani na tehnikama udaranja rukom i nogom (Dakentaijutsu), metodama bacanja, gusenja, poluga fiksiranja na podu (Kime Waza) koji su poznati pod jednim imenom Jutaijutsu.

nego, sad kad imamo ovoliko informacija..primate li i zene? A nekako mi cudno da je jedan ninjutsu majstor postao net freak i da cjaska po forumima??? :D

Vrh

Tema posta: Zene u Ninjutsu
PostPoslato: 02 Nov 2006, 17:17 
Početnik
Početnik

Sa obzirom da veoma rjetko ucestvujem na forumu i odgovarama samo kada se mene pita nisam siguran da sam freak. Ali evo odgovora, da primamo djevojke i zene u klub, a trenutno imamo 4 djevojke u klubu. Bas ovih dana i vrsimo upis novih clanova navratite

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Nov 2006, 01:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ma naravno da nisam mislila da si freak, to je bila samo mala provokacija, jer sam vidjela ime... :D
Sorry, nadam se da se nisi uvrijedio, i izvini sto ja tebe ne persiram, nekad smo bili na "ti".. :D :D
podsjeticju te jednom prilikom... :D

Vrh

Tema posta: 7 of 9
PostPoslato: 04 Nov 2006, 14:55 
Početnik
Početnik

Nisam ljut, jer nisam shvatio kao provokaciju. Sto se tice podsjecanja ko si posto se vjerovatno znamo onda razlog vise da dodjes na trening. A posto se znamo mozemo ostati na TI :fadein:

(pripazi se kapetanice Janeway) 0X

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Nov 2006, 19:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

uf, ja i trening...hm, o tome moram dobrooo razmisliti...jako saam lijena!
P.S. ne moze mi kapetanica Janeway nishta, jacha sam od svih, josh uvijek! :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Nov 2006, 16:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Sep 2004, 01:11
koji li je jači, lijevi ili desni? 8)
Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Nov 2006, 18:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Okt 2006, 15:16
:lol: :lol: :lol: kakvo kolo,nindza kolo u ha,u ha

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Nov 2006, 19:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Lijevi, lijevi i UVIJEK lijevi! :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Nov 2006, 01:11 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2006, 13:15
Ljudi ja sma gledao emisju preko discovery chanela gdje prave njinje,one koje treniraju po 20 godina mogu ubiti civjeka jednim udarcem.Jacina udarca koji je smrtonosan je jacine pumparice kad bi je ispalili sa 1m daljine :crazyeyes: .Takodjer pravi njinja zna savrseno anatomiju ljudskog tjela tako zahvatima i udarcima lomi kljucne djelove tjela sto dovodi do smrti.Znaci njina vas sredi u jednom potezu !!! I jos njegova stabilnost(balance) je nevjerovatna,jer gdje god da staje staje citavim stoplaom te tako nemoze da pada nikako te time ponasanjem posjeca na macku a ujedno se krece brzo poput nje 8) ....
To vam je pravi njinja---- :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Nov 2006, 03:06 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Sep 2006, 21:13
Baš fino za BL i Banjalučane, što su dobili još jednog majstora (nadam se pravg) i još jedan sport (nemojte sad odmah drvlje i kamenje, znam da je borilačka vještina :D ). Moje znanje o ninjitsu-u se kreče u rasponu od ništa do vrlo malo, pa neću previse komentarisati. U svakom slučaju, dotičnom gospodinu i njegovim učenicima želim uspješan rad. Svako dobro.

Evo već sam dao glas na kung fu topiku, ali pošto je počelo ovdje da potvrdim.

DESNI!
Ako se ne varam to treba da bude uvaženi Dragan Đ. aka Li, u tom slučaju, on je u mojim očima povratio
ugled borilačkim vještinama (ako ne zaboravim, sutra ću napisati kako, kažu stariji valja spavati ponekad :D ).
Ako se varam, onda jbg, sorry, ali glas neka stoji, njegovo držanje podsjeća na potrete kineskih majstora s početka XX vjeka.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Nov 2006, 03:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

obojica su ocito majstori borilackih vjestina, ali iskustvo i godine mnogo znace! znaci- Zoran!!! :D Ne bih htjela da sad ovo pretvorimo u prepucavanje, cijenim ih obojicu jako!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 162 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]