Ovo je bas interesantno.Ne znam da li ste citali,ali ima nekih i koji nisu.
Layton i Kaydon imaju isto prezime, istog oca i majku i isti datum rođenja, ali različitu boju kože: jedan je crnac, a drugi bijelac. Takav slučaj javlja se jednom na milijun.
LONDON - U Engleskoj su nedavno rođeni blizanci Richardson, bijeli Layton i crni Kaydon. Ovo nije prvi takav slučaj, ali se javlja jednom u milijun slučajeva, piše Jutranji list.
Njihova 27-godišnja majka Kerry rekla je: "U prvim trenucima nakon što su se rodili nitko nije primijetio neku osobitu neobičnost, s obzirom na to da su oba naša sina bila praktično iste boje. No, u proteklih nekoliko mjeseci Layton je dobivao sve svjetliju put i sve plaviju kosu, poput njegova oca, a Kayton je postajao sve tamniji, kakva sam i ja. A sada, gdje god idemo i vozimo ih u zajedničkim kolicima, ljudi ih zamjećuju i onda im svaki put objašnjavamo da su to doista blizanci i da imaju iste roditelje."
Njihova mama ponekad pomišlja da će odrastanje njezinim sinovima biti čudno iskustvo, ali za nju različita boja njihove puti, vlasi i očiju samo znači da su joj još posebniji i draži.
Kaydon je naslijedio značajke izgleda svoje mame, koja je englesko-nigerijskog podrijetla, dok je Layton "preslikani tata" - njihov otac je bijelac, no više nije u kontaktu s obitelji, pa ih Kerry, koja radi u trgovinskom lancu Morrison, podiže kao samohrana majka. Kako je ona sama mješanka, imala je genetski kod obiju rasa, ali je ovaj put svaki sin dobio i razvio osobine samo jedne rase, piše Jutarnji list.
http://www.net.hr/vijesti/page/2006/10/27/0054006.html
TO DIE for!!!