banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 23:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11883 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 595  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 22 Okt 2006, 21:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Jebem ti milana,srusi me za 200km

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Okt 2006, 22:04 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 27 Jul 2006, 22:12
And1 je napisao:
Juce je bilo lepog profita jedino mi zao sto nisam uplatio Tomsk al kad je vec u sakoj kladionici blokiran ko zna sta je tu u igri....
Evo nesto i za danas..
Tampere Utd-Lahti 1@1.5 10/10

Cavese-Giulianova 1@1.5 9/10

Portland S.A.(15,5 ) Bosna 2@1.8 9/10

Mislim da bi ovdje trebalo biti nekih 17-20 razlike

Naravno svaka utakmica singl i mozda ih sve zajedno stavim na tiket...
Pozdrav.... :D :D :D

Cavese dosao :D :D :D :D :D :D
Jel zna neko rezultat ove dve tekme sto su mi ostale ja nemogu nigdje naci.
I ja sam htjeo otic uplatit na Milan al bi mala kvota pa sam odustao.SRECA

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Okt 2006, 22:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Tampere uzeo 3:1, a Portland uzeo 34:26!!! Mene samo West Ham gubavi obori!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Okt 2006, 22:13 
Početnik
Početnik

Vidim i ja sad,al svejedno hvala...
Uh ovaj vikend mi je fantastican juce Bury danas ove dve i i dodao sam jos keca na mancester i to sam pogodio jedino sto me oborilo real ja stavio XHt.
Nadam se da je neko nesto ipratio od ovoga.... :D :D :D :D :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Okt 2006, 21:34 
Početnik
Početnik

Imal neko ovde da razume ruski,cesto kad kupim informacije o tekmama nadjem ih na jednom ruskom forumu pa mi dugo treba da prevedem a ako neko zna dobro bi nam doslo svima.... :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Okt 2006, 18:19 
Početnik
Početnik

Reims-Monaco 2 2.30

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Okt 2006, 18:22 
Početnik
Početnik

Dojava ovo gore.... :D :D :D :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Okt 2006, 19:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Najbolje da dojave vise na ovom forumu, svako zna da Monaco mora jednom uzeti, a možda je to baš ovaj put!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Okt 2006, 20:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

And1 je napisao:

0-0 Sva sreca pa nisam uplatio

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Okt 2006, 21:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Evo jedan za sutra:

kjevo-milan 2
inter-livorno 1
bronbi-alborg 1
rudar-kopar 2
ahen-aue 1
badalona-barsa 2

kvota je 11,stavicu 20 km
imam smek da ce doci

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Okt 2006, 21:10 
Početnik
Početnik

Jebiga profulao sam i ja al sam zato pogodio Austriski kup Horn 1 kvota 6
kako da postavim sliku da nekazete sto nisi ostavio pre utakmice.... :D :D :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Okt 2006, 21:32 
Početnik
Početnik

SIJUKS je napisao:
And1 je napisao:

0-0 Sva sreca pa nisam uplatio

Ja sam bio ubedjen da ce monako doci zato sto mi je javio jedan lik koji mi vec duze vreme nadje dojave on mi je rekao i za ovu u nedelju ruska liga tomsk.Al eto desava se i da profulam nekad al sam opet u plusu zato sto sam na drugom tiketu pogodio HOrn a kvota 6.00 :D :D :D :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Okt 2006, 21:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ma bice bolje druze,sutra cemo uzeti pezose,koper 2 100%

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Okt 2006, 22:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

And1 je napisao:
opet u plusu zato sto sam na drugom tiketu pogodio HOrn a kvota 6.00 :D :D :D :D

Zašto nam nisi rekao za ovu drugu dojavu??? Manite se priča dojave!!!
Zrniću, nekadašnjem igraču Borca, brat iz Rusije dojavio da će njegov tim izgubiti u gostima, kvota 1,9 na domaćina(pošto im navodno ne trebaju bodovi ni za opstanak ni za Evropu), i on zakasnio uplatiti i kuka cijelo vrijeme kako se mogao uplusati i ti gosti uzmu 0:2!!! Zato nas nemojte smarati tim pričama! Priče o dojavama su za naivce! Ne kažem da ih nema, al ko si ti da dođeš do te informacije prije kladionica, pogotovo ako vise po forumima! Dojavu ima jedan čovjek uzima pare od svih poznanika, singla tu utakmicu i ona je automatski blokirana nakon toga! Neka slabija kladionica možda ne blokira još nekih 15-20 minuta i to je to! Sigurno da si ti danas stavio 100 evra na tu kvotu 6 i oni kažu skontaj ovog jest ima muda?!?!?!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Okt 2006, 07:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sondri je napisao:
And1 je napisao:
opet u plusu zato sto sam na drugom tiketu pogodio HOrn a kvota 6.00 :D :D :D :D

Zrniću, nekadašnjem igraču Borca, brat iz Rusije dojavio da će njegov tim izgubiti u gostima, kvota 1,9 na domaćina(pošto im navodno ne trebaju bodovi ni za opstanak ni za Evropu), i on zakasnio uplatiti i kuka cijelo vrijeme kako se mogao uplusati i ti gosti uzmu 0:2!!! Zato nas nemojte smarati tim pričama! Priče o dojavama su za naivce! Ne kažem da ih nema, al ko si ti da dođeš do te informacije prije kladionica, pogotovo ako vise po forumima! Dojavu ima jedan čovjek uzima pare od svih poznanika, singla tu utakmicu i ona je automatski blokirana nakon toga! Neka slabija kladionica možda ne blokira još nekih 15-20 minuta i to je to! Sigurno da si ti danas stavio 100 evra na tu kvotu 6 i oni kažu skontaj ovog jest ima muda?!?!?!

Ispravno 100%

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Okt 2006, 12:07 
Početnik
Početnik

Ovu drugu nisam htjeo postovati ovdje zato sto sam mislio da vjerovatno nece proci i zato sam na nju stavio manji ulog.A za ovu drugu vam kazem da sam je dobio od lika koji mi je dosad donjeo ogromnu lovu,al jebiga desi se da i on omane. :D :D :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Okt 2006, 12:08 
Početnik
Početnik

Sondri je napisao:
And1 je napisao:

Ova druga sto sam je pogodio nije bila dojava vec je gostima hvalilo 5-6 standardnih igraca... :D :D :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Okt 2006, 16:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2003, 23:19
And1 je napisao:
Sondri je napisao:
And1 je napisao:

Ova druga sto sam je pogodio nije bila dojava vec je gostima hvalilo 5-6 standardnih igraca... :D :D :D

Misliti,s.ati i cvijece brati...
Sledeci put napisi da gostima HVali 5-6 igraca i da je realno odigrati 1 ili jos bolje(realnije) 1X
.Mani se price o dojavama 0X

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Okt 2006, 18:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Dojave??? U to vjerujem samo kad je riječ o domaćoj ligi, gdje za pečeno prase na ražnju i 100 km, možeš da potkupiš pola domaće lige sa sve sudijama. Eventualno bih povjerovao u to da je riječ o nekim ligama tipa ruske, gdje je kompletna fudbalska organizacija u rukama mafije. Kad je riječ o ozbiljnijim ligama i timovima koji su malo više i malo češće na skeneru ne samo kladionica, već i same UEFA i običnih ljudi, priče o dojavama i namještenim utakmicama, jednostavno ne piju vodu iz nekoliko razloga...

1. vidjeli smo kako su u Italiji prošli klubovi koji su otkriveni u lažiranju utakmica i ortačenju sa kladionicama. Juventus je u drugoj ligi, Milan se koprca u sredini tabele, a Fiorentina i Lacio još nisu anulirali ni bodovnu kaznu koja im je odvaljena. Da ne pričam da su i Francuzi prije deset i više godina izbacili u drugu ligu Olimpik iz Marseja, a jednog od najmoćnijih ljudi Francuske, Bernara Tapija, poslali u zatvor.

2. Poslije takve kazne, koja se još smatra i blagom, s obzirom kako je moglo da bude, malo koji klub iz ozbiljnijih liga, će se usuditi na lažiranje utakmica, bar ne na tako očito lažiranje za koje saznaju i ljudi u Banja Luci, tačnije širom svijeta. Da je takva stvar istinita, realno, koliko bi vremena trebalo nekom iz UEFA da sazna za tu "dojavu" i ispita cijeli slučaj.

3. Kladionice nisu krave muzare koje će da muze svako ko načuje nešto što bi mu moglo pomoći da drpi pare od kladionice. Kladionice nisu tu da bi ljudi zarađivali masne pare na njima, već upravo suprotno. S obzirom da ne znam nijednu kladionicu koja je propala, nešto sumnjam da bi te priče o dojavama imale prolaz, s obzirom da su kladionice, a i njihove gazde ipak malo jači igrači u toj igri, da bi mogli tek tako da dopuste da im na osnovu neke "dojave" neko mažnjava pare. Ili jednostavnije ono što je Sondri rekao...

Sondri je napisao:
al ko si ti da dođeš do te informacije prije kladionica, pogotovo ako vise po forumima!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Okt 2006, 19:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
SIJUKS je napisao:
Ma bice bolje druze,sutra cemo uzeti pezose,koper 2 100%

Slovenci, kup, Mandaric gazda gdje ces goru kombinaciju

Poslednji put menjao Vuk_samotnjak dana 25 Okt 2006, 19:31, izmenjena samo jedanput

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11883 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 595  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]