acrobatico je napisao:
sajso svaka ti čast,
otimaš mi riječi iz usta.
a, ja ću još nešto pitati, zašto niko nije pokrenuo privatnu medicinu, stomatologiju, farmaciju,....
zašto niču isključivo pravni, ekonomski ili menadžerski fakulteti.
većina današnjih privatnih fakulteta su teško ruglo, neuslovni i preskupi, sa sumnjivim diplomama za koje u medijima često čujemo kako su poništene, lošim kadrom i nedostatkom svega i svačega osim namjere da se lakovjernim studentima uzmu pare, a pojedinci na tome dobro zarade.
mislim da ne treba generalizovati sve privatne fakultete i trpati ih u isti kos, a da cu ti i dokaz o tome....
prije par dana republicka inspekcija za rad visokoskolskih ustanova je donijela odluku o zatvaranju fakuleta za menadzment u gradisci i fakulteta za politicke nauke u BL. U narednom periodu zatvorice se i fakultet za poslovne studije i onaj fakultet za med.sestre na malti...
takodje je komisija utvrdila da fakultet za poslovni inzenjering i menadzmet ima sve uslove za rad fakulteta (strucan kadar, uslove za rad,... ) tako da svaka sledeca prica kako FPIM ne valja zbog nekih stvari (nestrucni kadar, oprema, kvadratura prostora) pada u vodu.
Takodje FPIM je potpisao ugovor sa Komercijalnom bankom o stipendiranju 6 najboljih studenata, sa mogucnoscu zaposljavanja nakon zavrstetka studija. Jedan student je vec poceo raditi u Komercijalnoj banci, dvoje je pocelo raditi u Elektrokrajini, jedno u Glasu Srpske, tako da se diploma ovog Fakulteta priznaje kao ravnopravna sa svim drugim diplomama drzavnim fakulteta...
pozdrav