banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 00:13

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 209 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 24 Sep 2006, 15:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Avg 2001, 01:00
Helena je napisao:
Lisa, to se zove " sindrom (povrijedjenog) mushkog ega"...

Recimo i da jeste tako...sta je onda razlog da vecina mushkaraca ima povrijedjen ego? Koliko vidim vi cak i uzivate u tome? Da nije bash to problem?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Sep 2006, 15:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
Razlog je - ne znate da kontrolisete svoj ego. U vecini slucajeva, ako vas cica odbije - dignete nos i mislite "sta to ona sebi umislja"...Molim te....nekom se svidis nekom ne...odbije - idi dalje...(ne volim da generalizujem, dakle nisu svi takvi,ali...) Po cemu su danasnje BLucanke ili cure u BL (ne bitno odakle su) seljanke?? Ali mrzim...prichu tipa "gdje su fine, postene, mamice cur'ce" "gdje su cice"....Majku mu pomislicu da Banjalukom hodaju samo nakaradne, ubitachno-opasne vjerstice....Mislim u cemu je stvar??

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Sep 2006, 16:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Avg 2001, 01:00
ja nisam komentarisao ...nisam rekao da su bl djevojke seljanke ni da je meni neka povrijedila EGO jer nije .... samo sam postavio par pitanja ne koje nisi dala odgovor vec nastavila da odrzavas svoj ego :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Sep 2006, 16:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ego? sta je to?
Citiraj:
Recimo i da jeste tako...sta je onda razlog da vecina mushkaraca ima povrijedjen ego? Koliko vidim vi cak i uzivate u tome? Da nije bash to problem?

1. Vjerovatno ne znaju kontrolisati "ego". Kao sto rekoh, cura odbije muskarca na prvu, on se pokunji, vrati drustvu i kaze "ma seljanka, rugoba, kurva, itd."
2. Licno, ne uzivam. Niti se trudim da povrijedim taj razvikani muski ego. Ne razmisljam o tome.
3. Ne znam da li je problem, jer kao sto rekoh ne trudim se u "povrijedjivanju".

Pazi, zavisi ko kako shvati pravila igre.

Eto ti odgovori. :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Sep 2006, 16:14 
Citiraj:
1. Vjerovatno ne znaju kontrolisati "ego". Kao sto rekoh, cura odbije muskarca na prvu, on se pokunji, vrati drustvu i kaze "ma seljanka, rugoba, kurva, itd."

Prdara...

Vi zene hranite svoj ego tako shto nas odbijate...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Sep 2006, 16:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

psyborg - kad nekog ne bi odbile onda bi bile "lako osvojive" (da ne kazem kurve)....I tako u krug..kako god teshko je "zadovoljiti" musku sujetu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Sep 2006, 16:30 
Helena je napisao:
psyborg - kad nekog ne bi odbile onda bi bile "lako osvojive" (da ne kazem kurve)....I tako u krug..kako god teshko je "zadovoljiti" musku sujetu.

Ma ja mislim da vecina ljudi sa foruma trazi da im se neshto drugo zadovolji, a ne sujeta... :lol:

Malo se zezam, ali nisu one seljanke zato shto su me odbile vec iz drugih razloga...ponashanje i ostalo...ipak su malo previshe "dignute"...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Sep 2006, 16:35 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 23 Sep 2006, 19:56
ovde na Balkanu niko i ne pominje staromodne, patrijahalne, egoisticne zene, a to je zapravo problem. valjda kad se prica o emancipaciji zena to znaci da kada zele nekoga onda ne odbijaju zbog - je li - balkanskog retro drustva - sta u stvari hocete?

ne postoji tako nesto kao nemilosrdni muski ego. ovde smo u proseku svi tu negde. a istina je da su zensko-muski odnosi ovde 100 puta komplikovaniji i napetiji nego bilo gde u evropi. i to samo zbog nas samih .

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Sep 2006, 16:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
a istina je da su zensko-muski odnosi ovde 100 puta komplikovaniji i napetiji nego bilo gde u evropi. i to samo zbog nas samih .

U pravu si...

Vrh

Tema posta: neka njih
PostPoslato: 24 Sep 2006, 17:21 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 24 Sep 2006, 16:20
sta bi mi bez nasih banjalucanki.bolje je dok su tu.kad te zasvrbi uvjek su tu

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Sep 2006, 18:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
ko je sad ovaj Walther!? Ljudino nadji neko originalno ime :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Sep 2006, 18:14 
Početnik
Početnik

moje najdraze.marka puske sa kojem treniram jebiga

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Sep 2006, 18:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
psyborg je napisao:
Helena je napisao:

Ma ja mislim da vecina ljudi sa foruma trazi da im se neshto drugo zadovolji, a ne sujeta... :lol:

Malo se zezam, ali nisu one seljanke zato shto su me odbile vec iz drugih razloga...ponashanje i ostalo...ipak su malo previshe "dignute"...

A ima svakakvih, al ne možeš generalizovat tako...
Seljanke mogu biti i iz Banjaluke i iz Drvara, no dobro, to nije tema naše današnje priče.
Žene nisu neosvojive. Pitanje je šta imate da im ponudite... :D :lol:

Vrh

Tema posta: .
PostPoslato: 24 Sep 2006, 18:22 
Početnik
Početnik

samo dobro auto

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Sep 2006, 18:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Tebi Lisa...mnogo toga :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Sep 2006, 19:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Nek@d_sam_bio_W@lter je napisao:
Tebi Lisa...mnogo toga :D

:D :D :D :D :D
Slika

Ko ono napisa dobro auto?! :lol: :drinking: SlikaSlikaSlika
Ima i takvih, al ja lično ne poznajem ni jednu. :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Sep 2006, 21:23 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Dec 2004, 16:27
jeste losi, heheh, ako vas cura nece nijedna!! pa brate predji na muskarce 8) :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Sep 2006, 00:59 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2006, 00:40
jovica85 je napisao:
jeste losi, heheh, ako vas cura nece nijedna!! pa brate predji na muskarce 8) :lol: :lol:

:lol: :D :lol: i za kraj ipak :fist: :D

ajoj ovih "muskova", problem je i u muskim glavama, kada vam se riba svidi, pridjete ribi i pitate ovo ono (ne seljackim putem guranja, ili zaleta sa seljackim forama), malo ispitas i na kulturan i diskretan nacin saznas da li je zainteresovan ili nije, ako nije siguran sam da vec cim si ledja okrenuo da ti je zapala druga u oko i tako dalje...kaze svaka roba ima svoga musteriju samo je treba pronaci :D , pri tome ne znam zasto se isfuravate ako ste odbijeni, siguran sam da ce vas u vecini slucajeva riba koj vas je odbila drugi put pozdraviti i pasti neka pricica, znaci opusteno...(ipak vole one sve kada im se pridje... 8) )
A kod zena me opet izbijaju sto one nece da pridju momku ako im se svidi, vec okolisaju li okolisaju...a imaju jace oruzje nego mi muskarci, malo se utegnu i gotova prica...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Sep 2006, 01:05 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 31 Jul 2004, 02:38
--------------------------------------------------------------------------------

psyborg - kad nekog ne bi odbile onda bi bile "lako osvojive" (da ne kazem kurve)....I tako u krug..kako god teshko je "zadovoljiti" musku sujetu
Eh, Helena, stvar i jeste u tome , sto se desava da zatvorite vrata g.... tj za svagda. Ne dajete sansu za osvajanje, za romantiku ne ostavljate mrvu cari, povod za dalje. Pa i ako nemate nameru za igru, onda se to moze pokazati na milion lepsih prihvatljivijih nacina, zar ne? He pa cemu sluze male dobrocudne slatke lazi))))) Pa od svega moze da ispadne dobro zezanje, zabava za obe strane, I eto tako sacuvate nas EEEEEEEEGGOOOOOO, i na kraju svi sretni i veseli.
Eh sad , da li je u pitanju bonton , vaspitanje, novi fazoni za novo vreme??????
Ne znam. Samo prepoznajte nameru, povod. Mislim da nekad zista morate ostro da odreagujete, jer tesko je lepoticama da se brane svo vreme, to dosadi, a narocito kad BAJA krene( aj sto nes, imam tamic tonu kupusa trgovnu.....))))))
Prepoznajte, i malo strpljenja, MOLIMO. jER MI VAS VOLIMO I NEDAMO.
Vi zaista jeste najlepse devojke u daljem okruzenju. Zato mi i smeta sto se to desava u MOM GRADU.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Sep 2006, 09:39 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 31 Mar 2005, 11:07
Lisa_Simpson je napisao:
psyborg je napisao:
ratnik666 je napisao:
xexe pa vec jeste...nema ono ko nekad sto se pricalo za banjalucanke...skontali ljudi da su ljakanke....sve su dobile neki turboizbjeglichki kont...

A jesu postale ljankese.... :drinking:

Otkad to?!

ja sam vishe mislio da su banjalucanke kreteni od cura a ne toliko seljanke...seljanke su fine poshtene zene:)))))))))) koja je god valjala otishla je iz BL...ostale samo fukare zenske ...a da su banjalucanke krave to nisam rekao ja vec ljudi u gradovima koje posjecujem...beograd..n.sad i drugi manji..niko nije bash odusevljen..u fazonu nit smrde nit mirishu...peche se po shankovima glume ribe a ruzne su ko grob...pojebala bi se odma samo kad bi uletio sa seljachkom spikom...a onda nakon po sata uvate nekog levata jadnika za ruku da je kara...banjaluka je grad lazi i grad kvaziurbane elite...meni licno ovakve stvari ne predstavljaju problem jer u svakom kukolju ima zita...xexe
evo npr ova helenica je prava machkica...nekidan sam je gledo sa balkona kako vrishti u krugu u boriku kod shkole...ali to nije tema danashnje emisije...xexexexee

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 209 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]