Hehe...Srbi postaju popularni. Izgleda da nisu vise talijanski i ruski mafijasi u modi.
Izgleda da se sad prati moto "Mala zemlja, veliki ljudi".
Al' pretjeravaju brate stim. Americka politika. Treba sad skrenuti paznju sa Iraka, Izraela...da se nebi slucajno opet pocelo pricati i diskutovati o Americi i njenom polozaju u tom ratu. Treba Amerika prati ruke. I, koga cemo ocrniti - Srbe naravno. Ne znate ko su Srbi? Pa to su oni mali tamo nepoznati sa nekog Balkana, tamo negdje na planeti zemlji, ma da oni...oni...oni... oni tamo..nesto slicno ko Rusi, samo sto nisu toliko veeliki kao rusi, i ne piju votku nego nesto slicno, mislim da se zove Radija ili rakija ili tako nekako i jedu tamo nesto bijelo umotano u nesto sto lici na komad postelje
(misli se na pitu naravno) - droga vjerovatno. Opasne su to zveri. Opasni su ti ljudi koji jos uvijek imaju himnu vise nepostojece drzave, himnu koja je prije godina i godina zastupala 5, 6 nacija. Ma da oni..e da ti sto se nisu mogli dogovoriti koju ce pjesmu poslati na Evrovision '06... i da..da ...da .oni sto su dobili sesticu..ma ne na lotu, u tamo nekom fubdalu, futbalu ili kako se vec zove. E da ti...bas ti... e ajmo sad snimiti film gdje ce oni biti neprijatelji, jer su jako opasni. Mislim rakija i to,...kriminal je to... kauboji-indijanci, crnci-bjelci, nije to vise u modi. Sad cemo nesto novo "SRBI - neprijatelj tvoga doma, Srbija i CG - centar droge, pardon "SRBIJA - centar droge", pardon "Srbija i Rep. Srpska - centar droge", pardon...cekaj pa gdje to sve Srba ima?!

Ma mi smo Ameri, ne mozemo mi to skontati. Srbi su svugdje oko nas, u nama, u nasim domovima, ispod kreveta, u frizideru, u ormaru, iza zavjese... ma u universumu, cak i na mjesecu.... eee...slagali smo vas, nisu bili prvi ameri koji su krocili na mjesec, to su bili Srbiii...

. Ljudi, istorija se mijenja... Srbi su stvorili covjecanstvo, Srbi su pravili piramide, Srbi su izmislili struju, Srbi su izmislili toplu vodu, Srbi suu....
Ma daaaaajjj...jeli smo mi tog hleba vec odavno. Ameri, procitani ste. Priznajte da ne znate ni gde se nalazi Balkan, ma vjerovatno ne znate ni gdje je Evropa...a ipak se dizete tu i nadate se zaraditi oskara na racun drugih.
Boze, sta mi bi?!