banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 16:44

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 30 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 27 Jun 2006, 23:32 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jun 2003, 00:24
napravimo temu borba protiv narkomanije:) ili se prijavi za street ball ovaj sto ide, to ti je sve za borbu protiv narkomanije i reci tim sto se bore da na sledeci rambov koncert dodju i fino kazu djeci da se prestanu drogirati odma sada odma!

znam da malo lupam gluposti ali daaaaaj duvaju ljudi pa sta, ako im se svidja onda nek duvaju!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jun 2006, 00:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2005, 12:36
Daljac je napisao:
Да ли то онда значи да је онолика концентрација траве у ваздуху била чиста случајност и да нема никакве везе са оном хашишарском музиком која се пуштала на свим стејџовима, док се није појавио друг Рамбо?

definiši hašišarsku muziku. definiši hašiš. razlikuje li se od kanabisa, koliko ima THCa u tome. znaš li kako to izgleda, kakvog je okusa, mirisa, da li si nekad vidio heroin, narkomana? ti si ko i drotovi koji se kao bore protiv toga a teško mogu da razlikuju onaj tamni šećer od heroina.

nemaš ti pojma o čemu pričaš. samo baljezgaš bez smisla, ko zna zbog čega. drugi put kad osjetiš da neko pali sijeno, ti bježi odatle što dalje, sve sam narkoman oko tebe. i poslije se lijepo pokupi na bus, pa zapali na ušće, pogledaj cecu, onu lijepu, prepametnu omladinu oko sebe i ima da budeš ispunjen za ostatak godine. a droge nigdje, prosto blaženstvo ...

"Born to Lose, Out to Lunch" - Ian Fraiser Kilmister

Viva la Muerte!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jun 2006, 01:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Ne zna on to black santa.Procitao je da je to lose i stoji u bibliji da je to lose i NEMA RASPRAVE [-X .
Tako je to kod njega. :-?

@Daljac
Koja je muzika po tebi NEhasisarska?Definisi mi je molim te.I koja (tacnije kakva) publika je za tebe "normalna"???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jun 2006, 06:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
Ja stvarno ne znam sto se vi ubjedjujete sa Daljcem. Pa "drug" Daljac i kad nije u pravu i kad mu nacrtas - nece priznati.

Dakle, jeste, drug Daljac, sve je to na chelu sa Rambom bilo naduvano, nadrogirano, pricale su se gluposti i tako to. A hasisarska muzika je sve ono sto nije ugodno Daljcevom uhu tj. sto nije crkvena muzika.

(gubite zivce na gluposti)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jun 2006, 08:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
Helena je napisao:
Ja stvarno ne znam sto se vi ubjedjujete sa Daljcem. Pa "drug" Daljac i kad nije u pravu i kad mu nacrtas - nece priznati.

Хоће, признаће. Када није у праву.

Helena je napisao:
Dakle, jeste, drug Daljac, sve je to na chelu sa Rambom bilo naduvano, nadrogirano, pricale su se gluposti i tako to. A hasisarska muzika je sve ono sto nije ugodno Daljcevom uhu tj. sto nije crkvena muzika.

Хвала на подршци и разумијевању.

Људи, да нешто разјаснимо прије него што се ова полемика настави: ја волим друга Рамба и његову музику. Не знам зашто се овдје потеже призивање Цециног имена или црквене музике. Прву не слушам уопште, а друго (црквену музику) слушам итекако. Овдје је, господо, ако нисте примијетили ријеч само и само о концерту који се одржавао једно вече на Кастелу и на којем је било јаааааако пуно надрогираног свијета. Друг Блек Санта тражи да му се кажу неки састојци дроге, као да је ја, у најмању руку, правим. Пошто видим да се он разумије у састав тих опијата нека се он потруди па нам да праву слику. Али, питање остаје: ако нешто изгледа као мачка, и оглашава се као мачка, и понаша се као мачка, онда је то...?

Другови и другарице који спомињу другу врсту музике (коју по њиховом мишљењу слуша онај ко не слуша ону коју они воле) заборављају једно: прошлих година на Кастелу су били и концерти духовне музике, али и народне (под овим подразумијевам, рецимо, Мирослава Илића), и на њима никада није било надрогираних мајмуна нити се осјетио мирис траве.

И зато је мој одговор другу Блек Санти - да, друже, боље је ићи на Цецин концерт на ушће него ићи на концерт гдје је улазница - пласт траве и гдје је главна атракција вечери такмичење у дувању.

И још једном питам - како објашњавате то да се на концертима овакве музике (туц-туц) увијек окупи велики број другова наркомана док на другим мјестима и догађањима тога нема?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jun 2006, 08:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
ако нешто изгледа као мачка, и оглашава се као мачка, и понаша се као мачка, онда је то...?

Hm ..

Tesko ..

..

Znam!

Zec! :)

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jun 2006, 08:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
:D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jun 2006, 12:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2006, 21:08
Drugovi narkomni se skupljaju na svim tuc-tuc koncertima jer je tuc-tuc- muzika narkomanska muzika :o

:o

...

:o

KO je ono rekao??? Ko mi se ulogovao na moj nalog? IMAM TROJANCA!!!
Sta se desava?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jun 2006, 14:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2002, 13:34
:D :lol:
ja!
black santa reche sve :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jun 2006, 23:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2005, 12:36
Daljac je napisao:
Људи, да нешто разјаснимо прије него што се ова полемика настави: ја волим друга Рамба и његову музику.

iskreno sumLJam, ako je to način na koji ga shvataš. no, dobro, živimo u demokratiju ...

Daljac je napisao:
Не знам зашто се овдје потеже призивање Цециног имена или црквене музике. Прву не слушам уопште, а друго (црквену музику) слушам итекако.

pa eto zato. bolje ti leži.

Daljac je napisao:
Овдје је, господо, ако нисте примијетили ријеч само и само о концерту који се одржавао једно вече на Кастелу и на којем је било јаааааако пуно надрогираног свијета.

nadrogirana svijeta ima svud po gradu, u bilo koje doba dana. ali ti izgleda nisi išao dalje od rambova koncerta ...

Daljac je napisao:
Друг Блек Санта тражи да му се кажу неки састојци дроге, као да је ја, у најмању руку, правим. Пошто видим да се он разумије у састав тих опијата нека се он потруди па нам да праву слику. Али, питање остаје: ако нешто изгледа као мачка, и оглашава се као мачка, и понаша се као мачка, онда је то...?

ja nisam drug, a pogotovo nisam tvoj drug. poznajem sastave i izglede opijata, nažalost, ali to je druga priča i nema mnogo veze sa ovim. moja greška što sam to potegao. ako je to mačka, onda je mačka, ali može da bude i ker, zavisi od perspektive. posebno narkomanske.

Daljac je napisao:
Другови и другарице који спомињу другу врсту музике (коју по њиховом мишљењу слуша онај ко не слуша ону коју они воле) заборављају једно: прошлих година на Кастелу су били и концерти духовне музике, али и народне (под овим подразумијевам, рецимо, Мирослава Илића), и на њима никада није било надрогираних мајмуна нити се осјетио мирис траве.

da, bio sam na nekoliko, silom prilika. nije se osjetila trava, istina, a da li je bilo drogiranih, to ne znam, jer im nisam gledao zjenice. mada je fakat da to uglavnom konzumiraju ili građani nešto prostijega muzičkog okusa, ili vjerski i ini fundamentalisti, rijetko kad kojekakvi stručnjaci za muziku, ali ima i toga, da ne griješim dušu. koji opet, po defoltu, ne konzumiraju opijate. iako nikad ne znaš ...

Daljac je napisao:
И зато је мој одговор другу Блек Санти - да, друже, боље је ићи на Цецин концерт на ушће него ићи на концерт гдје је улазница - пласт траве и гдје је главна атракција вечери такмичење у дувању.

znao sam ja to, zato sam to i rekao. slavuj iz mrčajevaca, luče iz neznamodakle, ceca iz žitorađa, to ide ruku pod ruku. samo me zanima šta ražnatovićeva radi prije ili poslije obreda? izvuče li crtu ponekad, ona i njena ekipa? hm, hm ...

Daljac je napisao:
И још једном питам - како објашњавате то да се на концертима овакве музике (туц-туц) увијек окупи велики број другова наркомана док на другим мјестима и догађањима тога нема?

isto kao što se na koncertima narodnjačkim okupi polupismena pijana (mislim, PIJANA) bagra. koja je razlika? dok su ti isti izvođači, od mileta kitića pa naovamo, redom drogirani? okreneš glavu od stoke i gledaš svoja posla (zabavljaš se, ako je to razlog zbog kojeg si tu), bilo da su pjani bilo drogirani ...

"Born to Lose, Out to Lunch" - Ian Fraiser Kilmister

Viva la Muerte!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 30 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]