banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 18:42

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 30 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Jun 2006, 11:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
При покретању ове теме био сам инспирисан концертом друга Рамба Амадеуса на Кастелу, гдје је овај здраво зајебавао готово све посјетиоце који су дошли да га слушају. Група надрогираних момака и дјевојака, која је чинила већину на концерту, гегала се цијело вријеме концерта испред бине и јадног и несретног Рамба који је све то морао да гледа и да коментарише ријечима:"Моје пјесме можете разумијети само ако се добро нагутате таблета!"

Дакле - друг Рамбо је неколико пута овим хашишарима рекао да су глупи и тупи, али - ништа! Они су и даље, као глупи, неханички роботи понављали свако његову зајебанцију као навијени, а врхунац је био када су зејдно с њим поздрављали Рамбову тетку у Врњачкој бањи. Рамбо је неколико пута буквално директно рекао напушеној руљи, која је мотала џоинте у пластовима, како је глупа и како не би требала пушити, чак им се у једном тренутку и наругао неком својом пјесничком зајебанцијом, али, руља к'о руља - нит шта разумије, нит' је се шта тиче.

Људи, Рамбо пусти пјесму у којој десет минута постоји само један једини текст, а који гласи:"Те једно, те исто! Те једно, те исто! Те једно, те исто...", а раја пада у транс уопште не схватајући колики су кретени и колико их друг Рамбо зајебава.

Шта се то десило с нашим менталитетом? Да ли је "трава" заиста попасла и оно мало памети што је било у њиховим главама или је друг Рамбо само један велики геније који зна манипулисати масом, ма колико она била глупа? И да ли је нормално да укидају Бањалучке љетње игре и доводе групу назови музичара који се, прије него што изађу на "стејџ", морају прописно надувати, јер оно што они изводе нико нормалан и здрав не би изводио. Да не причам о онима који то слушају... Благи ужас!

У праву је владика када је рекао:

"...пучина је стока једна грдна..."

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jun 2006, 11:57 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Jul 2001, 01:00
Vidi se da nisi razumio Ramba Amadeusa, ni njegovu muziku. ;)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jun 2006, 12:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ма, нисам ја разумио оне што га слушају... :)

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2006, 14:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2002, 13:34
Daljac je napisao:
При покретању ове теме био сам инспирисан концертом друга Рамба Амадеуса на Кастелу, гдје је овај здраво зајебавао готово све посјетиоце који су дошли да га слушају. Група надрогираних момака и дјевојака, која је чинила већину на концерту, гегала се цијело вријеме концерта испред бине и јадног и несретног Рамба који је све то морао да гледа и да коментарише ријечима:"Моје пјесме можете разумијети само ако се добро нагутате таблета!"

Дакле - друг Рамбо је неколико пута овим хашишарима рекао да су глупи и тупи, али - ништа! Они су и даље, као глупи, неханички роботи понављали свако његову зајебанцију као навијени, а врхунац је био када су зејдно с њим поздрављали Рамбову тетку у Врњачкој бањи. Рамбо је неколико пута буквално директно рекао напушеној руљи, која је мотала џоинте у пластовима, како је глупа и како не би требала пушити, чак им се у једном тренутку и наругао неком својом пјесничком зајебанцијом, али, руља к'о руља - нит шта разумије, нит' је се шта тиче.

Људи, Рамбо пусти пјесму у којој десет минута постоји само један једини текст, а који гласи:"Те једно, те исто! Те једно, те исто! Те једно, те исто...", а раја пада у транс уопште не схватајући колики су кретени и колико их друг Рамбо зајебава.

Шта се то десило с нашим менталитетом? Да ли је "трава" заиста попасла и оно мало памети што је било у њиховим главама или је друг Рамбо само један велики геније који зна манипулисати масом, ма колико она била глупа? И да ли је нормално да укидају Бањалучке љетње игре и доводе групу назови музичара који се, прије него што изађу на "стејџ", морају прописно надувати, јер оно што они изводе нико нормалан и здрав не би изводио. Да не причам о онима који то слушају... Благи ужас!

У праву је владика када је рекао:

"...пучина је стока једна грдна..."

e daljac... :D :lol:
shtas to pojooooooooo?
bash nidje veze... i shta te boli virac shta je ko radio ispred stejdza...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jun 2006, 17:01 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jun 2003, 00:24
nisu ljudi glupi zato sto su naduvani nego zato sto ih je majka takve stvorila. al sta te briga?? meni je bas fino bilo gledati cjelu scenu sa onog brda sa strane, bilo je jako komichno.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2006, 12:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2005, 12:36
Daljac je napisao:
И да ли је нормално да укидају Бањалучке љетње игре и доводе групу назови музичара који се, прије него што изађу на "стејџ", морају прописно надувати, јер оно што они изводе нико нормалан и здрав не би изводио. Да не причам о онима који то слушају... Благи ужас!

tu se, daklem, krije motiv ove epopeje nad nekakim mentalitetom. kojim? bosanskim? ili? pa i te igre su bile isto to, samo sa lafo kulturnijim sadrzajima. balkanika, svake godine, teofilovichi, svake godine, pa oni kako se zovu, teodulija i tako do u nedogled, sve branioci srpske (a bosanske?) izvorne kulture ... ne znam samo da li su se drogirali prije nastupa, ali i zaboli me patka.

sad je, dakle, i rambo bio naduvan, uza svu svoju publiku koja je, kako velish, pasla cijelo vrijeme i chekala da ih rambo tako naduvan, zajebava?! pa to ama bash nikakvog smisla nema. zajebavati one koji su, dakle, isti ko ti. pa onda i sam sebe zajebavash, a rambo, koliko god da se sprda, to najmanje radi.

tvoje definicije normalnog nisu bash normalne. malo su pomjerene, udesno a bogami i ulijevo, neodluchan si mi ...

"Born to Lose, Out to Lunch" - Ian Fraiser Kilmister

Viva la Muerte!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jun 2006, 13:18 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 18 Jan 2006, 13:38
Citiraj:
Vidi se da nisi razumio Ramba Amadeusa, ni njegovu muziku.

Potpuno je u pravu ovaj covjek, nista ti nisi razumio. Rambo je postao sasvim covjek-parodija, tako da sta god kaze necemu se podsmijava i parodira. On je uvijek i provocirao svoju publiku, nije to nista novo, ali on se podsmijava i sam sebi.
A ti ako ti nije odgovaralo ne znam sta si trazio tu. Bice za tebe i Teodulija i Teofilovici, nace se neki dusebriznik da se ne zanemari izvorna tradicija.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2006, 19:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2005, 01:04
očigledno je čovek prvi put prisustvovao rambovom koncertu pa ćemo mu oprostiti.
kao prvo: gegao sam se i ja a 120% sam siguran da nisam bio "nadrogirat" mislim šta drugo da radimo na koncertima nego da se gegamo? :lol:
kao drugo: to što je rambo rekao odnosilo se na tehno partije i tehno muziku a ne na njegov koncert (takođe 120% siguran pošto mi je ovo negde 13-14 rambov koncert kojem sam prisustvovao, a rambo se, uz svu svoju originalnost, počinje ponavljati...)
kao treće: zar misliš da bi dopustili ikome drugome da nas zajebava osim ramba? :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jun 2006, 03:12 
Veteran
Veteran

Rambo Amadeus zajebava sve od reda (DJ-eve, tehno, narodnjake, plejbek i dr.)
To što publika prilikom toga đuska kao na tehno partijima ili pjeva uz plejbek, ne znači da publika pristaje da bude zajebavana, već sa Rambom učestvuje u toj zajebanciji.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Jun 2006, 09:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Аха, баш се стекао такав утисак...

То што је публика била надрогирана као да су посљедњих годину дана доручковали, ручали и вечерали траву очигледно нема никакве везе са оним што сам хтио рећи, а то је да је, гле чуда, како то раније нисам споменуо, маса била изузетно надрогирана. Али, то је ништа у поређењу са публиком која дође на Балканику и Теофиловиће, тек се ту не зна ко је надуванији.

Рамбо је, уз сво уважавање вас који толико добро познајете његову музику, на све могуће наћине зајебавао рају која се налазила испред њега, којој су очи биле закрвављене од и изврнуте од "испаше". Да глупа раја френетично и у заносу поздравља Рамбову тетку, ма колика зајебанције то била, нит' је виђено, нити ће, како за сада ствари стоје, бити виђено. Док Рамбо опет не дође у БЛ.

Citiraj:
pa i te igre su bile isto to, samo sa lafo kulturnijim sadrzajima. balkanika, svake godine, teofilovichi, svake godine, pa oni kako se zovu, teodulija i tako do u nedogled, sve branioci srpske (a bosanske?) izvorne kulture ... ne znam samo da li su se drogirali prije nastupa, ali i zaboli me patka.

Јесте, Балканика и Теофиловићи су исто што и ова гомила хашишара, нема шта.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Jun 2006, 11:32 
Veteran
Veteran

Čini se da si i ti bio na koncertu. Zašto si dozvolio da te Rambo zajebava?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Jun 2006, 11:38 
Veteran
Veteran

Meni je od svega tu najveca misterija sta je on trazio tu a gadi se tih ljudi koji su to gledali. Zasto nisi otisao? Imas neke mazohisticke porive?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Jun 2006, 12:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2004, 00:25
Daljac je napisao:
Аха, баш се стекао такав утисак...

То што је публика била надрогирана као да су посљедњих годину дана доручковали, ручали и вечерали траву очигледно нема никакве везе са оним што сам хтио рећи, а то је да је, гле чуда, како то раније нисам споменуо, маса била изузетно надрогирана. Али, то је ништа у поређењу са публиком која дође на Балканику и Теофиловиће, тек се ту не зна ко је надуванији.

Друже Даљац...... :drinking:

Tvoj utisak proizilazi iz posmatranja izdaleka... Drugim rijecima, ti si borac koji se bori iza zida... A cak i tamo gubis... Pretpostavljam da si bio u nekom 7,8 redu.... Ja sam bio u prvom.... I tamo nije bilo ni 2% osoba koje su imale u krvi nesto zabranjeno....
Istina bilo ih je..... A jos je zanimljivije bilo vidjeti ljude koji su na sedmom nebu, a ne trebaju nista vise od muzike da ih digne...
I
I sam si na temi o.d.u.z.i.m.a.n.j.e. rekao da se oduzimas samo muzikom.... Pa sta te onda toliko cudi sto je raja tako djelovala... Pogotovo na Rambovom koncertu, gdje i ne moras znati njegove pjesme da bi ti bilo dobro....
Rijesi se svojih predrasuda, i stvaraj misljenje na osnovu sopstvenog iskustva, a ne na osnovu necega " tako je izgledalo sa 50m" ...
Valjda si skontao sta hocu da kazem.....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Jun 2006, 15:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2002, 13:34
e rope nek si mu rekao :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Jun 2006, 16:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
WTF Daljac???
"Ali ja vas nista ne razumijem!" :oops: :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Jun 2006, 18:42 
Veteran
Veteran

Vjerovatno je on iz onog obezbjedjenja, pa je morao po sluzbenoj duznosti stajati tamo nekoliko sati.
Policajac sigurno nije, jer oni ne znaju koristiti racunar. Imaju dvojicu-trojicu koji znaju napisati mail i to su vodeci experti u oblasti elektronskog kriminala.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Jun 2006, 22:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2005, 01:04
on je ekspert i svetski autoritet na temu: "kako prepoznati nadrogirane ljude na koncertima lokalnih kvazi-umetnika" i zato ni jedne više!!! :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Jun 2006, 10:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Да ли то онда значи да је онолика концентрација траве у ваздуху била чиста случајност и да нема никакве везе са оном хашишарском музиком која се пуштала на свим стејџовима, док се није појавио друг Рамбо?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Jun 2006, 10:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
jedan dzonit kad gori, osjeti se u krugu od 20-ak metera sine

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Jun 2006, 11:34 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jan 2006, 21:38
Daljac je napisao:

To je vec ponovljen fazon. I neki od proslih puta kad je dolazio, pravio je istu scenu. I znam masu ljudi kojima je to bilo ludo, blentavo, zanimljivo (uzmi kako hoces!) i cak su danima poslije koncerta svi isli i zajebavali se "jedno te isto, te jedno, te isto..." , a 100% nisu bili nadrogirani. I danas se nekim zna oteti ta sprdnja. Dakle, ne mora biti do hasisara, moze biti i do toga da neki ljudi samo drugacije dozivljavaju Ramba i njegovu muziku nego ti.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 30 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]