Citiraj:
Nije ni za prvu postavu Zvezde, nadam se da si se salio sa ovom izjavom. Sta si ocekivao od covjeka koji je tlenat i koji vrhunski igra, (kad ga dobro motivisu), a ode na neko takmicanje za mlade umjesto u A selekciju, u koju su otisli gori od njega???
Nisam se salio. Sa onakvim stavom i igrama koje pruza u posljednje vrijeme njemu tamo nema mjesta. Okuka koji ga je trenirao u mladoj selekciji, je rekao upravo to sto sam ja naveo, da Jankovic ima ozbiljan problem u glavi i da mora da ga rijesi sto prije inace od njega nista nece biti (isti slucaj kao sa Vukcevicem). Nije se slucajno bas on potukao sa Bisevcem na treningu. A uostalom na to takmicenje za mlade je otisao i jedan Klas Jan Huntelar, koji je bolji igrac i od njega i od polovine holandskih napadaca, pa opet mu nije bio problem da igra i bude najbolji, ali "veliki" Bosko Jankovic iam problem da se motivise za takvo takmicenje...
Pa taj momak se digao kao da je osvojio zlatnu loptu, nakon dvije tri dobre utakmice, sta bi tek bilo da je pozvan u "A" selekciju. Nije vise klinac pa da mu se tolerisu bubice u glavi. Momak ima 22 godine. On nema motiva da borbeno odigra derbi sa Partizanom, pa sta od njega ocekivati... Kamo srece da ga Bajevic malo propusti kroz sake, jer sam pratio njegovo ponasanje na terenu kroz dobar dio proljecne sezone. Sve se svodi na cekanje lopte, neke nonsalantne driblinge i priliku da izvede slobodnjak. Izmedju toga se prevrce po terenu, pravi grube, a nepotrebne faulove i uopste se ponasa kao da citav tim treba da igra za njega... Steta bi bilo vanserijskog talenta, ali bio je i Lazovic isti takav talenat, pa sta je sa njim bilo... Treba njemu privezati koju rodteljski samar, za svaku glupost koju napravi na terenu i van njega. Popravio bi se za mjesec dana...