banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Maj 2025, 17:20

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 15 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 15 Jun 2006, 20:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Zbog sukoba žandarmerije i pristalica Crvene Zvezde trenutno je u prekidu druga utakmica finala košarkaškog plej-ofa.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jun 2006, 21:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Preuzeto sa b-92

Druga utakmica finala plej ofa Sinalko Superlige između Partizana i Crvene zvezde prekinuta je u pauzi između treće i četvrte četvrtine, zbog sukoba navijača sa policijom.

Sukob je počeo u parteru, kada su pripadnici Žandarmerije napali manju grupu navijača gostujućeg tima. To je izazvalo komešanje na tribini sa Zvezdinim navijačima, policija prekomerno intervenisala izazvala ozbiljan problem.

Veći broj navijača i pripadnika Žandarmerije pao preko ograde sa visine od 3-4 metra, pod pritiskom policajaca sa druge strane. Pri padu veći broj ljudi zadobio je povrede, od kojih neki teške.

Reakciju policije navijači Partizana propratili su zvižducima i povicima "Idite na Kosovo". I na toj strani došlo je do manjih sukoba između navijača i policije.

Zvezdini igrači odmah su utrčali između policije i navijača, i donekle uspeli da smire situaciju.

Za sada navijači Zvezde prosleđeni su sa tribine, a prilikom izlaska policajci su nastavili da bez povoda batinaju navijače.

Pri prekidu Partizan je vodio 63:56. Igrači oba tima su u svlačionicama.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jun 2006, 21:20 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 12 Jun 2006, 18:41
IDITE NA KOSOVO
IDITE NA KOSOVO
IDITE NA KOSOVO
IDITE NA KOSOVO
IDITE NA KOSOVO
IDITE NA KOSOVO
IDITE NA KOSOVO

Nadam se da nijedan navijac ZVEZDE nije povreden
ZVEZDA SAMPION !!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jun 2006, 22:28 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2002, 01:00
Ja sam grobar i drago mi je sto su navijaci partizana skandirali protiv policije. To su majmuni sa pendrecima.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jun 2006, 06:48 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Apr 2006, 16:34
john_rambo je napisao:
Ja sam grobar i drago mi je sto su navijaci partizana skandirali protiv policije. To su majmuni sa pendrecima.

I ja sam grobar ali mi opet nije jasno kog vraga inace navijaci prave sra.. na utakmici!Jesu li dosli navijati ili se tuci sa policijom!? :mad:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jun 2006, 10:15 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Okt 2003, 23:13
makiki je napisao:
john_rambo je napisao:

I ja sam grobar ali mi opet nije jasno kog vraga inace navijaci prave sra.. na utakmici!Jesu li dosli navijati ili se tuci sa policijom!? :mad:

Nisu navijaci zapoceli incident. Jedan navijac Zvezde je usao u verbalni sukob sa jednim policajcem sto je rezultiralno da bolesni kurtoni krenu sa pendrecenjem, koje je imalo strasne posljedice, cak se spekulisalo i o preminulima, hvala Bogu pa to nije tacno.

http://www.delije.net/av/kosarka/0506/0 ... cz_2_2.wmv

Pogledajte ovaj snimak, treba ga pogledati. Strasno.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jun 2006, 10:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2006, 21:08
@ makiki Pa to ti nekako dodje na isto... :drinking: nakon nekog vremena, pa desi se, pogresi covek. sve se nekako izmjesa.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jun 2006, 20:00 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2003, 00:36
Ovaj snimak jwe obisao cijeli svijet,bravo!Vrti se na svim vaznijim TV stanicama u svijetu,jadna moja majko,sta ljudi sada misle o nama!

Sve sto god obuhvatim zasvetli
Sve sto iza sebe ostavim ugljenisano je
Plamen sam bio i ostao

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jun 2006, 20:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Nemogu da vjerujem da se ovo desilo.Sva sreca pa nitko nije poginuo.

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jun 2006, 21:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2001, 01:00
Neka znaju svi, sta radite vi, u decu pucate picke zandarske...

J'ai dit, Aicha, prends, tout est pour toi

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jun 2006, 22:05 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 18 Jan 2006, 17:32
naravno, opet je policija kriva, a ne maloumnici koji bacaju topovske udare i kese sa ... u teren. i ja mislim da je policija kriva. kad bi jedno desetoricu malo vise napendrecili i strpali u zatvor na 3-4 godine, drugima ne bi bas palo na pamet da prave sranja na svakoj utakmici

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Jun 2006, 07:14 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 29 Apr 2006, 21:16
Zlikovac je napisao:
naravno, opet je policija kriva, a ne maloumnici koji bacaju topovske udare i kese sa ... u teren. i ja mislim da je policija kriva. kad bi jedno desetoricu malo vise napendrecili i strpali u zatvor na 3-4 godine, drugima ne bi bas palo na pamet da prave sranja na svakoj utakmici

Они су напендречили не десеторицу, већ стотине и то без разлога!
Слажем се да је требало избацити "изгреднике" из дворане, али постоји нешто што се зове "прекомјерна употреба силе".
Чак и кад су већ напали (а нису смјели), смрдљиви керови су требали навијаче потискивати према излазу, а не млатити оне који иду према излазу и набијати масу на ограду.
О срањима које је полиција радила ван хале не треба ни причати. Замислите тек шта та стока ради кад нема камера!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Jun 2006, 10:00 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2005, 12:01
Pa sto smrdljive delije napadaju policiju,oni su pokrenuli cjelu stvar,cjelu frku,plus sto su nanjeli stetu sami sebi je Zvezda se sada moze oprostiti od evropskih kupova.

A sada ce ih Partizan satrati jer je Zvezda be navijaca ispod prosjecna ekipa tj smjesna ekipa.

Vrh

Tema posta: Hm...
PostPoslato: 18 Jun 2006, 10:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Citiraj:
A sada ce ih Partizan satrati jer je Zvezda be navijaca ispod prosjecna ekipa tj smjesna ekipa.

Zvezda je i SA navijačima prosječna ekipa, isto važi i za Partizan.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Jun 2006, 10:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Ja u principu smatram da policija treba da intervenise i ucini sve da sprijeci izgrednike, i u ovakvim situacijama obicno se stavlajm na stranu policije, ali ovog puta nikako, jer sam pogledao snimak...

Onako otvoreno narediti napad ne samo da nije ljudski vec je totalno neprimjereno organima bezbjednosti... Pa to nije bilo odrzvanje reda i mira vec cisto pendrecenje ljudi. Jesu li se maloumnici u policijskim uniformama i njihov jos maloumniji komandir zapitali koliko je medju tom sakom Zvezdinih navijaca bilo neduznih ljudi i koliko je tih istih neduznih povrijedjeno jer su pokusali da se povuku ispred primata sa pendrecima u rukama, pa potom pali na parket zbog pucanja ograde na koju ih je policija natjerala... Ja na onom snimku ne vidim nikakav napad na policiju koji bi opravdao ovakav postupak, a objasenjenje MUP-a da su reagovali u samooodbrani je i smijesno i zalosno... Dokaz da je reakcija policije bila neprimjerena i divljacka je i cinjenica da je veci dio Grobara u znak solidarnosti sa Delijama svojevoljno napustio dvoranu...

A odluke kosarkaskog saveza su komicne... Ostatak utakmica ce biti igran bez prisustva publike (naravno u iducim utakmicama je Zvezda domacin), a Partizan je za losu organizaciju utakmice kaznjen sa 1000 eura (!!!!)... Ne petljam se previse niti forsiram neke teorije zavjere, ali ovo je smijesno... Klub koji je napravio tolike propuste u organizaciji utkmice, prolazi sa bijednim kaznom, optuzuje Zvezdu i njene celnike za izgrede, a kao slag na tortu prakticno je Zvezda kaznjena jer naredne dvije utakmice u kojima je domacin igra bez publike...

Da ne spominjem da je kompletno sranje i pocelo kad je rukovodstvo Partizana odlulcilo da za prve dvije utakmice gotovo sve karte razdijeli svojim navijacima...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 15 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]