banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Maj 2025, 22:47

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 32 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Vozacki
PostPoslato: 15 Jun 2006, 16:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2004, 00:25
I ovo spada u obrazovanje... :D

'Ajde da cujem kakvih ste vi scena imali kod ovih stvari... Uvijek toga ima... Razlozi obaranja i tako to... Samo nemojte da ispadne da su svi polozili iz prvog...
Ja se danas rijesio testova...
Prijavio sam se jutros (?) oko 12 i frajer je htio da me posalje da polazem za 15 dana... I ja mu fino kazem ko Zika iz Baba da sticajem cudnih okolnosti nisam mogao ranije i kazem da pouzdano znam da su i likovi koji su prije predavali i nakon 12 bili upisani. Pita on mene ko mi je to rekao ... Pa reko, upravo ti likovi tj. oni koju su predavali nakon 12... I onda poce nesto srati pa ga nisam ni slusao... c c c
Dodjem na polaganje, strpa mu u drugu grupu jer ih je bilo previse... Znaci da dodjem za 45 minuta.. Super, skoknem do prve birtije, ubijem 2 piva... Pita me neka cura kao imam li treme.. Ma kakve je*ene treme... :lol:

Imao 7 gresaka tj. kaznenih bodova... :D Taman!
Sad prva pomoc, pa voznja... Koliko ce pjesaka da strada tokom moje obuke vidjece se... :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jun 2006, 19:56 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 07 Maj 2006, 15:23
čuj 7 kaznenih bodova, pa zar nije 6 maksimalno za prolaz ? nego ja sam zakazao za utorak, kao policijska akademija u boriku ... gdje je to buraz ? znam da je do prije jedno godinu i kusur policijska akademija bila na mejdanu kod zelenog, al' gdje su preselili veze nemam. pozdrav i srećno pješacima :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jun 2006, 22:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2006, 18:43
Je li se promijenilo išta u načinu polaganja, znam da se već dugo priča kako će uvesti neki novi sistem. Ja sam položila iz trećeg puta i moram priznati da sam izgubila dosta živaca i vremena oko toga, a imala sam i nekog prilično nezainteresovanog i bezveze instruktora. Obično ti kažu da ti "ne valja tehnika vožnje" (a kako će i valjati poslije 30-ak časova) ili te odvedu u neku usku uličicu između zgrada u Boriku, sa puno parkiranih auta da se polukružno okreneš...pa pošto to ne možeš izvesti odjednom kako oni traže, obore te. Kad su me drugi put oborili ubjeđujući me kako sam napravila "veliku grešku" ja sam im onako iznervirana rekla nešto tipa da ne mogu to uraditi, da nisu u pravu a oni su mi bukvalno zaprijetili i rekli da vidim kako ću sljedeći put položiti. Bogu hvala, nisu mi oni bili u komisiji taj sljedeći put :) Više je bitna sreća na polaganju, nego znanje jer skoro niko ne vozi dobro čim položi bilo to iz prvog ili šestog puta. Tako je bilo i sa mnom, tad sam vozila onako nespretno a sad mogu reći da dobro vozim.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jun 2006, 12:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
Polozio iz prve :wink: bez ikakve veze :wink: Istina je da trebas imati srece pri polaganju ,mene je zadesilo to da se u to vreme radile one duple trake u boriku ,pa je u boriku bio opsti haos i mi isli na starcevicu ,a na starcevici nisam vidio 3 auta :) ,mada i komisija je bila dobra ,ovaj do mene pricao kako ide na slavu i nece raditi 7 dana a ovaj iza na mobilni pricao citavo vreme dok smo se vozali .A ja cuo price da nema sanse poloziti iz prve ,pa sam se pomirio sa tim da cu pasti, a onda vozis najbolje :wink:

Nego akademija je kada ides prema incelovom bazenu sa desne strane ,videces veelika zgrada .

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Jun 2006, 18:58 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 08 Jun 2006, 00:10
:-?
Joj, blago se vama. Svi mozete lijepo polagati, a ja nemam vremena.
Imam hrvatsko drzavljanstvo,a ovi blesavi zakoni iz Bosne mi ne dozvoljavaju da polazem u ovoj zemlji, kazu mi u MUP-u da se moram odreci hrvatskog drzavljanstva kako bi stekla bosansko drzavljanstvo i mogla ovdje polagati. A odreci se hrvatskog drzavljanstva mi ne pada na pamet!!!!!
Ovi zakoni mi u Bosni nikako nisu jasni, kako primjerice ljudi sa bosanskim dokumentima odu zivjeti u Svicarsku i tamo sa svojim dokumentima polazu. Ovi zakoni postoje samo u Bosni, a kao zele uci u EU, pa sa ovakim blesavim zakonima nikada i nece uci. :roll:
U Hrvatskoj se ide u skolu za polaganje pa nemam vemena otici tamo polagati.Prvo sam imala srednju skolu zavrsiti, zatim maturski odbraniti, a sad imam prijemnin poloziti.
Kad uhvatiti vremena polagati???
Bas se blago svima koji ste vec poloziti ili koji polazete!! :wink:
:-? :-? :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Jun 2006, 20:17 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jun 2006, 01:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
jaoooj,sad se i ja sjetih te lude zime,naravno ko svaka glup plavusa pala sam na testovima jer se ne znam orjentisati na papiru (ne znam sta je lijevo a sta desno na papiru jos uvijek :lol: )ali sam imala cool instruktorku koja mi je pokazala neke osnovne detalje(elem bila sam kompletan duduk-tj mrzila sam voziti -da me brat nije natjerao nikad ne bih sjela za volan)i rekla vozi :)sve do neke kafane na starcevici gdje smo otisle na kuhano vino,vani snijeg,led,a ja prehladjena,pa mi je rekla ajd da ubijemo viruse i nervozu,a negdje u isto vrijeme dobijem i neke cool cizme al' sa stiklom bruka i mislim da sam jedna od rijetkih zena koje bolje voze sa stiklom nego u patikama(znam slucajeve koje drze rezervne cipele za voznju u autu :lol: )
na kraju je sve ispalo smijurija od tog vozackog,a sto sad obaraju je uglavnom zbog love a ne zato sto si los vozac :(

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jun 2006, 19:35 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Maj 2006, 12:07
Ja polozih prije neki dan iz drugog pokusaja, ali dok je trajala obuka ja i pjesaci nikako na zelenu granu.
Bakicu sam jednu tako trznula na pjesackom, uplasih se da ce srcka da je strefi.
A prvi izlazak na polaganje voznje-to je tek bio urnebes. Takve sam gluposti pravila da sama sebe ne bih pustila narednih 6 mjeseci da prodjem.

Sretno ti i da to sto prije rijesis!

Vrh

Tema posta: Hm...
PostPoslato: 21 Jun 2006, 10:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Citiraj:
Moja malenkost je položila iz 6. (slovima: šestog) puta, 1998. godine, dakle po onom starom sistemu.

AHAHAHAHAHAH!!! Baš sam se slatko nasmijao :D

Inače, ja sam položio iz SEDMOG puta, više se i ne sjećam koja je godina bila, mislim 2000. ili 2001. :D Aha, da vidimo ima li ko bolji!

Vrh

Tema posta: Re: Hm...
PostPoslato: 21 Jun 2006, 10:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Harvester je napisao:
Citiraj:
Moja malenkost je položila iz 6. (slovima: šestog) puta, 1998. godine, dakle po onom starom sistemu.

AHAHAHAHAHAH!!! Baš sam se slatko nasmijao :D

Inače, ja sam položio iz SEDMOG puta, više se i ne sjećam koja je godina bila, mislim 2000. ili 2001. :D Aha, da vidimo ima li ko bolji!

uskoro, tvoj rekord ce biti oboren.... :lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2006, 18:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Teško. :D

Inače, ako ima neko ovde da je polagao sedam ili više puta, nek se javi, da ne budem ja najgori od sve đece!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jun 2006, 22:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2006, 18:43
*Sisiban* je napisao:
Tad je bila javna tajna da se uz dobre veze moglo odmah položiti, a ko nije imao tih "šemica", morao je da se napati kao ja i mnogi drugi. Znam curu (sad je već žena) koja nije ni izišla na vozački, a dobila je papir. Doduše, ako se zna da joj je tata ranije radio u tadašnjem SUP-u, nije ni čudo. Nakon dobijanja vozačke dozvole, u roku od godinu dana izazvala je tri lakše "sabraćajke".

Kako je meni to smetalo dok sam se onako patila s polaganjem... znam ih ja koji su tako polagali, ali evo niko od njih sad ne vozi. Samo su položili da kažu u četvrtom srednje da imaju dozvolu i dalje nisu otišli.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jun 2006, 22:38 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 07 Maj 2006, 15:23
Пао тестове први пут....а ко ме јебе кад нисам учио, и треба! Им`о 8 негативних бодова, само да сам тај један јебени знак погодио прош`о бих, а двије опције биле: "кружни ток" и "раскрсница са кружним током", и ја зајебем :о(

Четвртог идем на полагање тестова опет, пошто нећу бити у граду сљедеће седмице, па помози Боже! Иначе, што се тиче спремања, ја сам мислио тестирати сам себе пар пута па означити мјеста гдје сам прадио грешке и њих поновити још једном, све док не дођем у ситуацију да могу све из цуга урадити без грешке....па видјећемо :о)

Е, да, имам једно питање: елем, она питања што ће бити на тесту, јер она морају бити ова из књиге, или они измисле нека нова питања и раскрснице само за тестирање?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jun 2006, 22:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Sva pitanja na testu su iz one knjige testova.

Elem, ja sam voznju polozio iz druge. Prvi put sam zasluzeno ljosno .. :)

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jun 2006, 22:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 22:04
V@nja je napisao:
Sva pitanja na testu su iz one knjige testova.

Elem, ja sam voznju polozio iz druge. Prvi put sam zasluzeno ljosno .. :)

e ja sam prvi put presporo vozio za muskarca :lol: :lol: :lol:
idioti :)

Beckett: We're in another galaxy. How much more out can you get?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jun 2006, 23:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2005, 16:00
Sta da ti kazem, umalo da padnem, al sam polozio iz prve. Jedina situacija, koju sam za milimetar izbjegao, je bilo kad mi je neki glupi pjesak "pipnuo" nogom pjesacki. Zakocio sam u granicama normale, a ovaj iza je pitao jesam li ja zakocio ili je reagovao ovaj "inspektor" na suvozacevom mjestu. Kad je suvozac potvrdio da sam ja, priveo sam utakmicu kraju ;)
Ostale stvari sam odvezao besprekorno - nisu mi mogli naci nista :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jun 2006, 08:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Priča mi half, koji je krenuo na obuku nešto prije mene...
Vozim ja, i kontam jebote, pa dobro ja vozim, a onda skontam da ustvari više instruktor stišće kočnicu nego ja.... :lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2006, 12:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pero, kako ide obuka? Jel dolaziš bolidom večeras do hotela Bosne, da se sklonimo? :D

Vrh

Tema posta: Re: Hm...
PostPoslato: 04 Jul 2006, 16:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Harvester je napisao:
Pero, kako ide obuka? Jel dolaziš bolidom večeras do hotela Bosne, da se sklonimo? :D

Sta da ti kazem, polako se smanjuje broj pjesaka na haubi... Znaci - napredujem! :D Necu moci veceras... Kad polozim sve cu da vas provozam... na haubi... 8) :P Danas mi je bio 7 dan... Ostaje jos nekih 8....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jul 2006, 17:28 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Maj 2005, 12:23
Jao taj vozacki. Instruktor mi je bio super,znam da puno ljudi ima s tim problema,jer im dodje lik pa zivcani,za ovog bi se moglo reci da je bio pretjerano smire. A kad sam polagala ,poligon mi super isao i onda dan prije polaganja ,nikako u rikverc,ali nikako. Al ajd' odradim to nekako pred komisijom i bocno parkiranje ,prdjem sve. I scena ,ulazim u auto,a oni iz komisije,ajde da to odradimo,za tebe ja zvao ovaj,onaj.....Naravno mene niko nije obavjestio o tome,ja sam se crvenila ,vozila nikad gore i naravno polozila. Onda sam instruktora maltretirala,znam li voziti ,pa kako vozim ,pa bi li ja prosla inace...itd.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 32 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]